Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gkrisz78
tag
Sziasztok!
Használja valaki a ZTE H298N digis routert USB-re kötött merevlemezzel? A Samba szerver funkcióira lennék kíváncsi, kinél hogy működik.
Xiaomi Mi A1 + Xiaomi Huami Amazfit Bip
-
gkrisz78
tag
A problémám a következő: adott egy ZTE 298N router amire rádugtam egy USB-s merevlemezt, és samban keresztül el is érem asztali gépen, telefonon ES explorerben is szépen látszik az összes mappa. Vettem egy Cubox Openeleccel telepített dobozkát médialejátszásra, és először az is rendesen látta. Majd ezen a meghajtón win alatt Total commanderben hoztam létre új mappákat az XBMC ajánlott fájlszerkezetéhez, és áthelyeztem ebbe fileokat. Azóta a kis doboz nem jól lát bizonyos könyvtárneveket, levágja az első karakter, és nem is enged belépni ezekbe a könyvtárakba. Samba vagy XBMC config oldalról lehet valami karakterkészlet probléma? Azt már tapasztaltam, hogy pl az ékezetes karaktereket sem szerette ez a router-usb drive-samba konfiguráció.
-
gkrisz78
tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó topicba írok-e, de igazán nem tudom mivel lehet a probléma, így itt kezdek.
Adott egy Lenovo P70 telefon és egy ZTE ZXHN H298N digis router otthon, és a telefonra az értesítések (Hangouts, Swarm, Gmail) nem igazán jönnek meg maguktól, csak ha bemegyek a programba és frissítek. Amint lecsatlakozik a wifiről, és mobilhálózatra vált, azonnal az összes értesítés befut. Munkahelyi wifinél minden működik rendesen, és azonnal. Más telefonnal (LG Optimus F6) is rendesen együttműködik az otthoni wifi, minden azonnal megérkezik. Lehet olyan, hogy egy router meg egy telefon nem komálják egymást? Tegnap a ZTE után kötöttem a régi routeremet de úgy sem lett jobb, másik routerrel még nem próbáltam, de a telefon miatt kell a ZTE. Van valami ötletetek hogyan lehetne megoldani ezt a problémát?Üdv,
[ Szerkesztve ]
-
gkrisz78
tag
válasz Gubek-Einste #27072 üzenetére
Köszönöm, de közben megoldódott.
Más is hátha okul belőle így leírom. Android irányba kezdtem el utána nézni a problémának a neten, és végül egy fórumban találtam a következő javaslatot, hogy tegyem fel ezt a programot, és tiltsam le vele az IPv6-ot a telefonon ennél a hálózatnál, és láss csodát, egyből jön minden értesítés. A jobban hozzáértők megmagyarázhatnák esetleg, hogy mi áll a probléma hátterében.Xiaomi Mi A1 + Xiaomi Huami Amazfit Bip
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest