Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barett 50cal
senior tag
Hali
Mivan akkor ha frissiteni akartam az egesz rendszeremet,es kihuztam aroutert.10ms mulva visszadugtam,de azutan mar nemlett net.elindul,villpg a wifi,az internet,a modem se rossz,aztis ki/be huztam,desemmi.kabelekkel nincs gond.egyszeruen eltunt a halozat pedig ugymutatja hogy aktiv.ilyenkor mivan?:/Time you enjoy wasting, isn't wasted time
-
Barett 50cal
senior tag
A geppel noncs gond,tegnap volt itt kb 5laptop,es egyikselatta a wifit,se a kabeles internetet.
Amit meg felfedeztem hogy ugye eltunt a halozat,nrmtalalja az iPhone se,de talaltam egy olyan halozatot aminek a neve 'linksys' es a router is linksys es eddig nemvolt ilyen..de azon meg nincs net.szoval ha egy aramatalanitas miatt resetelt volna mindent,igyis kellene adnia netet,jelszo meg stb nelkul..
Szal ez elegfurcsaTime you enjoy wasting, isn't wasted time
-
Barett 50cal
senior tag
Sziasztok!
Azt megtudom csinálni egy routerrel hogy csak wifit sugározzon?
Ha igen hogy?
köszi! Linksys e1200ról van szó!
Time you enjoy wasting, isn't wasted time
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- LG Ultragear 32GQ85X Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/260hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR600/HDMi 2.1
- RTX 3090 Ti (ha szereted a ritkaságot)
- Canon A-1 + Tokina 80-200mm
- Samsung SP-LFF3 - Hordozható Smart projektor - WiFi - Multi Bluetooth - HDR & HLG
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: i5-12400F/14600KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest