Új hozzászólás Aktív témák

  • milan07

    tag

    válasz mezis #39999 üzenetére

    "Most olvastam végig az AP mode-ot:
    - Valóban a LAN IP dinamikusra vált, az lesz a Tenda elérhetősége, amit a Telekom routere kioszt IP címet neki.
    - AP módban a WAN port átvált LAN portnak, ha 5. csatlakozási helyre is szükség lenne.
    :F- Bandwith control nem elérhető (vajon miért ), de a Channel választás-ról semmit nem ír: Auto módról át lehet váltani fix csatornára?"

    Köszönöm szépen, hogy szenvedtél vele :) De annak akkor nincs jelentősége ugye, hogy a telekomos készüléket és a tenda-t lanon keresztül kötöttem össze? Gondolom nincs. Akkor ugye a wan portot is használhatom lan portként, ha jól értettem.
    A channelt éppenséggel lehet változtatni, de az összes többi funkciónak annyi, azok csak router üzemmódban érhetőek el. Le van így butítva az egész. Érdekes.
    Tendán átváltottam 36-os csatornára, és így már megjelenik az 5g, köszönöm szépen :DD
    Az én laptopom nem tudja az 5g-t, de a tesómé igen. Gondolom jobb, ha ő 5g-n van, mert akkor az ő jelei nem zavarják az enyémet, vagy ez a zavarásos dolog csak két külön router-el van jelen?
    A tenda egyébként kéz meleg, kb. annyira, mint a telekomos modem. Ezt egyébként nem lehet valahogy kikerülni? Legszívesebben felgyújtanám a telekomos router/modemet, és beszereznék egy normális készüléket.

    Egyébként reggel jó volt az internet, aztán egy óra használat után megint csökkent a jelerősség 7-8 dbm-el, és az internet is belassult 3 megabit körülire (mindeközben telefonon keresztül normális volt a letöltési sebesség és a jelerősség is). De most már megint jó (kb. 2 óra elteltével), 30-40 megabittel szedi le a torrentet. Nagyon úgy tűnik, hogy az én laptopommal van valami baj, ugye?
    Jövő héten utazok el, és ha ott is ezt csinálja a laptopom, akkor minden bizonnyal azzal lesz a probléma.

Új hozzászólás Aktív témák