Új hozzászólás Aktív témák

  • ribarszki

    őstag

    válasz Oliverda #7708 üzenetére

    Csak néhány élményem a Neatoval amit megosztottam:

    "A Neato szoftvere tényleg egy f.s.. Random elveszítette a porszívót az applikáció, úgy hogy csak a porszívó applikációból való teljes törlésével lehetett újra párosítani! Regisztrációt, sorszámot, mindent újra meg kellett adni.
    Illetve a D5 ha elveszítette a Wi-fi jelet a szobában, akkor egyszerűen megállt azon a szent helyen és küldött egy üzenetet, hogy végzett! A hazai Neato szervíz válasza: "Hááát nem ismeretlen a probléma.. többen jelezték, de ez szoftveres, ők meg csak hardvert javítanak. Várjak a Neato szoftverfrissítésére." Illetve az is hozzátette a hivatalos szervizes: "Egyébként is furcsa nekik az egész D5, mert pl a takarítás utáni térkép küldés funkciót csak 1 évvel a megjelenés után kapta meg. Nem is értik miért vártak eddig. Illetve, hogy a D5 a D95 lebutított változata és rengeteg panasz rá, nem is szeretik."
    Az kemény, mikor a hazai szervizes, aki egyben forgalmazó szidja a negyed millás robotporszívóját.."

    De folytatom mással. A kosztartály nem zár normálisan, és ezt képtelenek megldan kb 5 generáció ótai. Ha kiveszed a tartályt, utána ki kell szívni a tartály alatti tartót, mert áll benne a homok, kosz.

    De a legnagyobb gond a keferendszer. Nem felfüggesztéses, azaz nem lebegő mint az iRoboton, vagy Xiaomin is. Fixen ül egy tengelyen, s nem mozog fel-le. Sajnos a takarítási minősége rosszabb volt mint a Xiaomié. Az előtérbe nálunk a gyerekek behozzák a cipóvel a homokot, stb. A Neato után érezted a talpaddal, hogy itt maradtak homokszemcsék. A Xiaomival nincs ilyen. Illetve a Xiaomit vissza tudom küldeni zónázni. Akkor ezt még a Neato nem tudta. (Hogy ma tudja vagy sem, fogalmam sincs. De úgy alapból magasról tesznek a felhasználói érdekekre.)

    De nem sorolom. Nem rossz porzívók. (Mondjuk a D5 kimondottan szar volt, viszont a D95-öt szerettem!) de funkcionalitásban, kényelemben, alaposságban a Xiaomi mérföldekkel jobb volt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák