Új hozzászólás Aktív témák

  • KrAt

    veterán

    Tegnap este sikerült hazajuttatni a Viomi SE-t, és ment is a (még a régi, kis, tagolt) házban egy karikát.
    Az install ment kicsit nehézkesen, egy S10-re (tehát nem egy lassú telóra) vagy 5p volt, mire települt a Mi Home app, majd utána a fekete témán a fekete checkbox-okat elég érdekes volt megtalálni, de sikerült megugrani.
    A gép Wifi-re csatlakoztatása volt még akadozós, kb. 3.-ra sikerült, de sikerült.
    Onnantól kezdve minden rendben működött, jött, ment, szépen feltérképezett, szeretni való volt. Ahol tudott, bement a székek alá, ahol nem, ott kikerülte, egyszer akadt be térképezés alatt egy sarokba, pont sikerült az első ütközés-érzékelő sarkával beakadni a szekrény sarkába, majd felforogni a mögötte lévő ajtóra :D Ott levettem, nehogy sérülés legyen.
    Utána bement a dohányzóasztal alá, ahol volt egyik oldalról papucs, másik oldalról egy puff, harmadik oldalról meg egy kanapé, néztem is, milyen szépen betalált, na ott eltévedt, mert nem látta a papucsot, csak nekiütközött, majd jött volna a mellette lévő oldalon a puff felé, ott lézerrel érzékelte, hogy nem lesz jó, a kanapé fele nem is próbálkozott, csak ment körbekörbe. Egy ideig vártam, hogy kitalál-e, majd megszántam, és elvettem a papucsot, mert jelzett már, hogy merülne, és menne a dokkolóra.
    Dokkolón töltés közben kivettem a portartályt, feleségem csak annyit mondott, hogy aztak.., honnan szedte ezt mind elő? Mivel lemerült, csak a fél lakáson ment körbe, de hogy honnan szedett elő ennyi koszt? :Y
    Ma megy majd körbe még egyszer, már a térképen tagoltan, de eddig bőven szeretni való.

    Kérdés: miket érdemes rendelni pluszban hozzá, hogy legyen itthon?

Új hozzászólás Aktív témák