Új hozzászólás Aktív témák

  • retesz147

    addikt

    válasz pn4hvq #1242 üzenetére

    A terület és a burkolatok oké....

    A kis szőnyegeket feltekerhetik, eltolhatják. Attól függ milyen a szőnyeg.(Youtube videók
    Ha tipikus panellakás, az azt jelenti, hogy a jó vastag, két szélén fémcsíkkal végigfutott küszöb van? Ha igen és nagyobb a magasságuk mint 1,5cm, akkor onnantól lutri a dolog. 1,5 cm alatt az ilife A6 és a Xiaomi is leküzdi, felette a szerencse kérdése, de inkább nem megy rá fel.
    Az hogy fel tud-e feküdni a hasára, megint attól függ milyen vastag a küszöb, de képes lehet rá....Az a helyzet, ez csak akkor fog kiderülni, amikor kipróbálod. Sokminden közrejátszhat.
    Ha visszaolvasgatsz én sokat küzdöttem A6-tal és Xiaomival is.

    Xiaomi megéri a felárat, főleg most GB-ről 270+EU express szállítással, de rövid tesztem alapján kisebb a leküzdési magassága, mint az A6-nak.
    Anyagminőségben, szívóerőben, szolgáltatásokban pont annyit ver az iLifera, mint amennyivel drágább.
    A Xiaomi előnye a hátránya is:D Azaz 1x megy végig mindenhol, tök jó, gyors, stb....viszont amit 1x otthagyott, az ott is marad. Ha már 2x engedet 1 nap körbe, akkor szinte tökéletesen takaríthat.

    Míg az iLife-ok véletlenszerűen nyomják, egy helyet többször is bejárnak, de sajnos kimradhat egy sarok, egy szobarész. Bár egy 62nm-es lakást sztem bejár egy töltéssel elég alaposan.

    De pl amit tapasztalok (szintén panel, 57nm, 1+2 félszoba :) ), hogy a nappaliba (legnagyobb szoba), sokkal több időt tölt el, mint a folyosón, konyhában, kisszobában, mivel ezekből hamar kikeveredik, míg a nappaliba kisebb az esély, hogy kitalál az ajtón (ez persze logikus).

    Sjanos a kis szőnyegekkel és a küszöbbel meggyűlhet a bajuk, bármelyik márkának/típusnak.

    A v5s pro-ra mondják azt, hogy talán nagyobbak a kerekei a többinél, így a hasmagasság is nagyobb lehet. Bár az egészet az első hajtás nélküli kis bolygókerék határozza meg, nem a 2 meghajtókerék.

    Xiaomi 13 eu dev...

Új hozzászólás Aktív témák