Új hozzászólás Aktív témák

  • Yellow73_a

    tag

    válasz wik_406 #1827 üzenetére

    Tök jó, mert a leírásban azt írja az elhelyezéshez, hogy legalább 1m-t hagyjunk el a faltól, ebben a videoban meg 35 centit hagy csak el.
    Az viszont nekem totál szívás, hogy nem csak a bejárati oldalon kell 2 m-t -t elhagyni az első vonaltörésig, hanem mögötte is, ergo párhuzamosan kell lerakni a gyep szélével, és kell 3,5 m egyenes vonal. Tehát nem lehet sarokba tenni. Pedig azt hittem, ugyanúgy "zsákutca végébe" lehet rakni, mint a robotporszívó dokkolóját, vagy legalább közvetlenül fal mellé. Így viszont nem tudom eldugni. Aztán ráadásul nem lehet balosan és jobbosan is lerakni, a gyepfelület mindenképpen a dokkoló jobb oldalára kell essen. Nálam lehet, hogy ezek lesznek a dealbreakerek, mert egyszerűen nem tudom így értelmes helyre tenni, egy órája ezen töröm a fejemet. Mindegy, hétvégén próbálkozom majd egy kicsit, hogy mennyire lehet eltérni a felhasználóiban leírtaktól.

    És még egy általános kérdés: A fákról lehulló levelekkel mit kezd a robotfűnyíró? A meggy és cseresznyefáimról ősszel hetekig folyamatosan hullanak a levelek. Másoknak mik a tapasztalatai?

Új hozzászólás Aktív témák