Új hozzászólás Aktív témák

  • mikrofon

    veterán

    válasz Chal #1063 üzenetére

    Hasonló lehet a dolog a plusznál is mert azon kívül hogy a fizikai méretei kicsit nagyobbak az l1000-nek nem találtam más jelentős különbséget.

    A problémák azért érdekelnek, mert ha csak annyi hogy nem olyan szép a nyíráskép vagy hogy nem egyenletesen nyírja mindenhol az nem fog érdekelni, de ha beszorul egy területre vagy elakad akkor inkább egyszerűsítek a kerten. Mert ma is elment a napom a fűnyírásra. De már abban a tudatban hogy lehet ez volt az utolsó. Mert ha a héten megjön akkor már át is veszi a feladatot.

    Pár gyakorlati kérdésem lenne a telepítés miatt.
    1.
    A dokkolóját bárhol elhelyezhetem vagy mire érdemes figyelni hogy a későbbiekben ne legyen emiatt probléma. Pl lehet egy sarokban vagy beugróban.
    2.
    Mennyire érzékeny a kése?
    Ez azért kérdezem mert van a kertnek egy olyan része ami korábban veteményesként funkcionált. Aztán két éve nem ültettünk ide semmit és kinőt a fű. Nem magról ültett hanem csak úgy magától igy erősebb a töve. Fűnyíróval rendszeresen nyirom annak nem okoz gondot. Beengedhetem ide a robot fűnyírót?
    3.
    Ha keskenyebb de hosszabb füves átjáró, közlekedő van akkor ott mi a megengedett legkisebb szélesség amivel még elboldogul a robot, tehát minimum milyen távolságra kell a két vezetéknek egymással párhuzamosan futni?
    4.
    Úgy kezdi a nyírást, hogy először körbe megy a határoló vezetéken teljesen és utána kezdi el nyírni a területet, vagy előbb kisebb részekre osztja magának és csak addig megy végig a határoló vezetéken, vagy ehhez nekem kell zónákra osztanom hogy ne azzal kezdje hogy teljesen körbe megy a határoló vezetéken? Vagy sosem megy körbe hanem elkezdi nyírni a területet és mindig vezetékig elmegy azután ott fordul?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák