Új hozzászólás Aktív témák

  • KSparrow

    senior tag

    válasz quailstorm #36681 üzenetére

    Nem hiszem, hogy azt írtam olna, hogy akad meg e-hulladék. Csak hogy legtöbben a státusz miatt veszik.
    Azt elismerem, hogy annak, aki egy Nokia 130 után vált, lehet egyszerűb.
    Persze, az androidból is jó kell. Én egy használt Op1-gyel kezdtem, és most is az lenne, ha nem kell a családban egy független telefon - amit adtam én, és így vettem meg a 3-at. Nem mondom, hogy kellett a hw, de legalább tudom, hjogy 3 év múlva is még egy vállalható telefon lesz, és nem érzem azt, mint oly sokan, hogy kint van az új modell, és azonnal meg kell venni, mert nem leszek menő.

    Mindegy, magánvélemény volt. De amellett sem tudok elmenni, hogy valamelyest ezt a hullámot, amit oly sikeresen meglovagolt az Apple, és amiről lecsúszott a Nokia és a BB, java részt pont maga az Apple hype-olta fel. Rég voltak PDA-k, meg érintőkijelző, A BB mégis jól ment, mert szintén egy erős, stabil rendszer volt. A Nokiától meg tudták, mire lehet számítani. Nem védem a WP-t, Isten ments. Elop szándékosan, tudatosan aláásta az egészet a kezdetektől fogva, direkt összejátszva a Microsofttal. Ami egyébként lássuk be, akkor még egész jónak tűnt, hiszen volt egy szeretett, most is használt XP, majd win7 rendszer, egy jó Xbox, vagy egy Office, amik (egyebek mellett) egy jól csengő ajánlatnak tűnt. Sokaknak kell az irodai funkció? Itt a rendes Word! Vagy játszani akarnak a fiatalok? Itt az Xbox! De hiretlen koppintottak sokat, (iTunes ~ Zune WP 7-nél) és olyan dolgok kimaradtak, mint a BT fájlküldés. De ezek is olyanok, hogy a másik szériával úgy-ahogy helyre hozták a rendszer hibáit. Csak sajnos sokára: elmaradtak az appok, a minden. És akkor már túlzottan benne voltak, és magas lapra betolták az all in-t. Meg is lett az eredménye.

    Egy SE-t, vagy legalábbis egy 5S-t kipróbálnék egyszer. 4-S kamera miatt érdekelt, egyikben egy lencse becsillogott. De az említett típusok is inkább csak a forma miatt tetszenek, olyanok, mint a BB z10-esem. Az op3 alja meg tiszta ip6. Ez van. Nincs új design, mindenki mindenkit koppint... Hol vannak már a 7280-asok, a 9300-ák, és a 8800 eleganciája?

    (#36682) TommyX_: Én is elvagyok / ellennék Lumiával, ha nem lenne az OP3. Használtam a 1520-ast, nagyon szuper. Most is szoktam. De valahogy kicsit túl nagy, meg megtörik - na nem bendgate szinten, de a forazstás nem bírja, és elmegy lent a világítás, vagy akár a hangszóró. Féltem kicsit használni. Meg azért android mellett van pár dolog, ami jinkább kényelmi funkció,m de hiányzik. Pl. a FB messenger színek beállítása, ilyenek. A kamerát imádom, OP3 meg se közelíti. De mivel nálam a 808, nem is kell. :)
    Most egyébként egy Lumia 830-ast keresek, valahogy annyira tetszik :D De kellene még egy 530, 820, 510, és egy 900-as Lumia is...

    (#36679) arkades:
    Fogalmam sincs, Annyi tapasztalatom van bármelyik alma termékkel, hogy kézbe vettem, szép, köszönöm, visszaadtam, és megölelgettem az aktuális telefonom boldogan :D

    De legalább felpörgött a topic. :C

    [ Szerkesztve ]

    Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! 808 PV /// Oneplus 8 Pro /// Mobilmementók

Új hozzászólás Aktív témák