Hirdetés
Aktív témák
-
Obi-1
őstag
Nem vicc. A Chello 25% kedvezményt biztosít a régi Chello előfizetőknek, ha telefonon fölhívják a 1121-et. Ez csak a 11900-at fizető előfizetőkre vonatkozik.
A kollégám le akarta mondani az előfizetését, hogy ADSL-re válthasson, adtak neki 25% kedvezményt. Ezt követően szóltam anyáméknak, és ők is megkapták ezt a kedvezményt. Nagyon sokan hagyták ott a Chellót mostanában, ezért ezt felejánlják a mocorgó ügyfeleknek.
Aki nem telefonál, gondolom kimarad.
CALL NOW!
Spórolj te is 36 rugót a következő évben!Only a Sith deals in absolutes.
-
Obi-1
őstag
Mondom, a kollégám, és a szüleim is betelefonáltak, és ezt ajánlották fel nekik, hogy maradásra bírják őket. Sehonnan sem veszem.
Ez amolyan csendes akció. Nincs sehol hírdetve, nyilván nem akarják mindnekinek adni. Chello+-ra nem vonatkozik, gondolom.
[Szerkesztve]Only a Sith deals in absolutes.
-
Obi-1
őstag
Mondd azt, hogy a UPC monnyon le...!
Felhívod őket, megmondod, hogy találtál egy olcsóbb szolgáltatót, és milyen feltételekkel mondhatnád le az előfizetésedet. Erre fel fogják neked ajánlani, hogy kapsz 25%-ot, ha nem, akkor meg visszakozol. 1 évről nem volt szó, a decemberi számlán már a kissebb összeg szerepel majd, azt mondják.
Remélem minél több embernek sikerül, így biztos kamunak tartjátok. De nem ismerős-ismerősétől hallottam.Only a Sith deals in absolutes.
-
Obi-1
őstag
Most is csak akkor adják, ha az mondod, hogy le akarod mondani. És nem is hírdetik a dolgot, hogy a többiek fizessék csak szépen a 12 rugót, ahogy a csövön kifér.
Telefonáláskor a tízjegyű ügyfélkódot készítsétek elő szépen, és írjátok meg ide, ha sikerült!Only a Sith deals in absolutes.
-
Lobonc
tag
épp azon gondolkoztunk hogyalairunk meg 1-2 evre hogy csokkenyen az elofizu de az lenne a legjobb ha nem kene meg alairni sem bar most a savszel emeles utan nem is szandekozom elmenni innen de ezt kiprobaljuk
thx az infot!
lobonc -
Obi-1
őstag
A web-oldalukon van egy hivatalos akció is: ha aláírsz még egy évet, 1 havi díjat elengednek. Ezt is ki lehet próbálni, ha a másik nem megy. Várom a visszajelzéseket!
Only a Sith deals in absolutes.
-
MarKoo
addikt
Most nézik milyen hűségnyilatkozatot kötettem. Nah, izé lerakta..... 2003.04 óta vagyok előfizető, amit nem értek, ugyanis már a UPC Broadband időben is előfizető voltam, ilyen hamar eltelt volna? Azt mondta, akár most itt lemondhatom a modemet meg adjam le. Nem erre számítottam és mondtam, hogy még átgondolom, az ADSL áraktól függ. És elköszöntünk.
https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
MarKoo
addikt
-
Obi-1
őstag
Tényleg nem értem, lehet hogy nem tud róla az összes operátor?
Szóval lehet, hogy még meg kellene majd próbálnotok újra?
[Szerkesztve]Only a Sith deals in absolutes.
-
MarKoo
addikt
Szerintem megnézik, mióta vagy előfizető. Nem véletlen hogy az enyémet is megnézték. Csak azt nem értem, hogy miért csak 2003.04 óta, amikor én asszem már azóta vagyok előfizetőjük, amióta a broadbandot megcsinálták. Mikor is volt az?
Szek.: Lapozzatok egyet, ne csak nyomogassátok a refresh gombot.
[Szerkesztve]https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
Lobonc
tag
hat mindenkinek alapbol csokkentenek az bizti jo pont lenne de amig erre nem kotelezik oket(nem fogjak) addig azt csinalnka a regi elofizetokkel amit akarnak.
de mondjuk van ra mas modszer is csak az is alairos. ismeros bement ugyfel szolgalatra a novere neven ment a dolog lemondta. utana kozolte hogy szeretne chellot sajat neven megkototte 9900 az elofizu es meg a dvd-t is megkapta -
Superman
nagyúr
Most néztem a régi előfizetői szerződésemet: 2000.11.17-én kötöttem, tehát 4 éve vagyok előfizető. Most ugyan chello+ - om van, de igazán adhatnának valami kedvezményt.
-
chatal
csendes tag
sziasztok,
lenne egy kisse eltero, de Chellos kerdesem.
Ha jol tudom, a szolgaltatas tiltja a szerver uzemeltetest,
de lehetseges-e (ertsd: nem szankcionaljak) jatekoknal
alkalmilag hostolni (tehat listen vagy dedicated szervert
kesziteni)?
Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest