Hirdetés
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- PlayStation 5 Pro teszt
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Xbox Series X|S
- Azonnali játékos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz negyven2 #7445 üzenetére
Jó én most azt látom hogy nagyon segítesz ott ami dícséretes, de azt a sok infót ( akár a hszeidet is csak simán össze lehetne ollózni olyan jól megfogalmazott) egy első hsz-be kellett volna tenni. Meg azokat írod oda amik már sokszor itt le lett itt írva vagy megbeszélve. Én ilyen köcsögebb fajta vagyok, írná a f*szom, ha nekik ez kellett hogy 0 perces topikjuk legyen, írkáljanak egymásnak, miközben sokszor itt a megoldás.
Meg idk de azt a topikot is csak miattad olvasom, mert olyanokat írsz oda hogy csak lesek ( értékes infók) konzolos létedre, nem ide.
(#7446) negyven2
Már haver is felvilágosított, hogy hiába úgy tűnik de ja, körbe lőttem szépen. Hát ez van, nem nagyon tudok lőni, ezért nem is erőltetem a PVP tartalmat.A potato net meg az enyém. Néha ha külföldön vagyok valami kamion parkolóba, örülök ha gyengén is, de van net.
Tessék, ez meg grátisz videó:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest