Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyX_
őstag
Nálam a frissítés után egyből átállt angol nyelvre a router, tudta ez mit akarok.
Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
félisten
Érdekesség képppppppeckén hívnám fel a figyelmet egy nem túl pozitív változásra. Nem csak EU régió meg angol nyelv került a routerbe. Csökkent, méghozzá jócskán csökkent a jelerőssége. Azt nem tudom, hogy ha ismét kínaira rakom akkor változik e.
FAIR helyett BOLCK a megoldás.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
sagit
veterán
válasz Kolondrum #310 üzenetére
Nálam produkált rendesen érdekességeket, első update, letöltötte de nem telepítette, nem történt semmi. Második körben frissítette, azonban lépnék fel a wifire és nem jó a jelszó... Az lett a wifi jelszó ami a router jelszava, passz hogy miért.
Eggyesítettem az N és AC wifit, telefonnál ez tök jó lenne, ahol a lakásba jobb az N-es wifi ott oda ahol van jó AC ott oda csatlakozzon, gondoltam milyen frankó lesz. Ez működik is így viszont ha eggyesítve van a wifi a Chromecast 2-m nem hajlandó csatlakozni, csinálhattam akármit, váltogathattam csatornákat stb nem ment, szóval ez a funkció nálam kilőve.
A rákötött egy terrás vinyó is furán viselkedik azóta, a kliens hol tudja csatolni, hol nem, és csak az látszik amit a kliensel töltöttem le, ami rajta volt az nem, ha gépre dugom akkor egyből jó. Szóval azért a supporttal vannak gondok
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
félisten
válasz Kolondrum #310 üzenetére
Téves. Lefeküdt az antenna és nem vettem észre.
sagit! Chrome böngésződ van?
de nem ám! A napokban vettem észre! Mondok példát. Beállítottam egy jelszót, mentés és csak nem ment, mondom mi a baja. Hát bármilyen meglepő a böngésző volt. IE alatt szoktam matatni a beállításokat.Szerk: MEg is néztem chrome alatt állítottam a block és a fair-t és csatornát is váltott, IE alatt nem volt kavar.
[ Szerkesztve ]
-
repvez
addikt
igen ezeket nekem is produkálta , hogy az lett a wifi jelszóm ami a xiomi reghez kellett és nem az amit elötte a wifi jelszónak, igy mindenhol ujra kellett irnom , az eszközökben.
Én is próbáltam összekapcsolni a 2 wifi szabványt,de ugy nem kapcsolódot a telefon igy visszatettem ahogy volt.
v
DE összességében ezeken kivül nincs bajom vele -
kenand
veterán
Intel 7620 Dualband AC én is majdnem rendeltem, de aztán kiderült, hogy az ezeréves sólyom HP 2530p-s notim így is fellép az 5G hálóra...
-
félisten
Valakinek nincs meg véletlenül az utolso angol apk? 2.3.18-as van nekem.
-
wocsok17
tag
-
kenand
veterán
Én mindig okosítom a cuccaimat.
Ho whitelist Dual IDA BIOS van rajta, de akár SLIC 2.1 is mehetne bele, de van Win 7 HP matricám rá (sőt Vista Business is, 2 matricás a drága)Szóval van noweitelist BIOS 2530p-re (az a kérdés mekkora BIOS-nál tartsz, mert lefelé nem lehet flashelni...)
Tesztelj egyet azzán ha jó lehet én is beválalok egyet
-
sagit
veterán
-
jfcvfc
tag
Üdv!
Rendeltem én is egy ilyen routert. Az usb-s csatlakozó miatt amire rádugok egy hdd-t. Ez azért kell mert van egy ilyen kamerám: Original Xiaomi XiaoYi Night Vision WiFi 720P IP Camera. Elvileg wifin tudnak kapcsolódni és rögzíteni. A routert csak másodikként használnám. A tp-linkes maradna a fő. Megoldható szerintetek így a kapcsolat. A fórumot az elejétől végigolvastam és volt azt hiszem olyan aki ugyanígy használta. Köszi. -
Pítőr
aktív tag
Azt tudja valaki, hogy a mininél a youth hatóköre mennyivel gyengébb? Azért kérdem, mert van sok eszközöm, de mindegyik csak 300mbit-re képes, így feleslegesnek találom, hogy minit vegyek, lehet elég lenne a youth is?
Ti hogy látjátok?
Köszönöm!
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=P%EDt%F5r
-
kenand
veterán
USB port is előny...én amnnyira nem vagyok hanyatt esve a hatótávolságától.... alig jobb, mint a régebbi TP-Linkesemé..... 1 szintel lejjebb így is kell 2. rooter. (födémet nem szereti) De azért teszi a dolgát és a megfáradt TP-LInk 1043-mal ellentétben nem dobja hanyatt magát naponta 3x... 8000Ft-alatt nem kaptam volna jobbat..
-
draco31
veterán
Barátom most készül venni, honnan a legolcsóbb jelenleg? Egyenlőre Banggood van kiszemelve, onnan biztosan eredeti jön.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
kenand
veterán
Ez is eredeti és olcsóbb, mint a banggood
-
draco31
veterán
Én az ukrán határnál egy kis faluban tengődöm, 20Km-re van legközelebb kábeles net, a környéken pedig WiFi alapú cucc. Néha már jelzi a 4G-t a mobil, amúgy EDGE van csak.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
kenand
veterán
Mindig van lejjebb...Már nem is panaszkodom....Mobilnet erősen felejtős, mér 3G-val is egy nap alatt el lehet használni az engedélyezett forgalmat (és nem torrentről beszélek)
Persze már el is felejtettem, hogy betárcsázós 33 kbites modemmel kezdtem Internetezni...[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
Azért, amikor a suliban 9600bps volt 2 teremnyi gépre (~20db) és még a szerverek is ezen mentek, meg néhány bennfentes tanár...
(Igaz, olyan mintha tegnap lett volna, bár jobb, hogy elmúlt.)[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Wifi repeater módban szeretném használni.
Jelenleg 50/25-ös netem van. Ehhez a nethez elég nekem a sima, vagy az AC-s verzió kell?[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
Kornel
veterán
Sziasztok!
Digi 100/50-es nethez "eleg" lenne ez a router?
A mostani csak 50-60 Mbit/sec-et tud, ezert akarom cserelni. -
batabe
senior tag
Attól függ honnan veszed. Eredetileg csak kínaiul tud, de bizonyos kereskedők egy speciális angol nyelvű firmwarrel szállítják, de már a gyári firmware is tud angolul. De van YouTube videó, hogyan tudod a kínait bekonfigolni, aztán ha már van neted, Google translate segít
S22Ultra snapdragon / Garmin Venu 2 Plus
-
syler123
veterán
Ez abszolút on téma, na szóval.
Alapból valószínűleg kínai nyelvel érkezik, de érdemes okosítani a routert, van hozzá nagyon jó leírás, feltehető rá a Pandorabox vagy a sima Openwrt is. Ezekre van pl Transmission és sok más okosság. Talán már a gyári felület is tud angolul, ebben nem vagyok biztos, mert csak addig használtam míg először bekapcsoltam.
-
syler123
veterán
Igen, itt a leírás.
Én ezt használom:
PandoraBox-ralink-mt7620-xiaomi-mini-squashfs-s..> 08-Jun-2015 22:24 7M
Trunk Openwrt van újabb, a korábbival voltak wifi problémáim, azóta nem próbáltam és a Pandoraboxot használom, mert az stabil és nincs gond a wifi-vel sem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen routert?
- Ukrajnai háború
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest