Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
Dwatti
addikt
Corning oldalán nincs fent hogy GG üveg lenne...de bármilyen is van rajta leejtéskor nagy eséllyel törik mivel kissé ívelt kijelző és nem védi a széleit a keret. De ez 100 ezerrel drágább készülékeknél is így van.
Wi-Fi jelet a lakástól távolabb az udvarban kb 20-30m is jól fogom.[ Szerkesztve ]
-
C0d3r
addikt
"A Mi 4C-hez képest a wifi "csak" b/g/n szabványú. Nem éreztek ebből hátrányt? Megfelelő a jelerősség akár a routertől távol is?"
AC hiányzik, ami az 5 GHz hiányát jelenti. Amennyiben a mostani routered ilyen, nem fogod tudni használni az 5 GHz-es sávot. Ha csak a 2.4 GHz-et tudja, semmi jelentősége nincs.
Jelerősség pedig mindenkinél, mindenhol más. Befolyásolja ezerféle környezeti tényező, router elhelyezése, falak száma és vastagsága, jelenlévő wifi hálózatok száma ésatöbbi ésatöbbi.[ Szerkesztve ]
-
orso0355
őstag
válasz Kikoma #13550 üzenetére
A sima appfrissítés (play áruház), rendszeralkalmazások frissítése és maga a rendszerfrissítés mind külön-külön dolog, külön kell mindet beállítanod. Nem lehet, hogy nem így tettél?
Amúgy szerintem simán hagyhatod így a friss rendszerrel, bár nem tudom, anyukád mekkora romoló vagy mobilbuheráló :-) nekem is ugyanez a friss van, és jó. Az olyasmik, mint Mi Drop stb. nyugodtan figyelmen kívül hagyhatók, és a tárhely is bőven elég így is (szerintem).
Új hozzászólás Aktív témák
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen okostelefont vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Renault, Dacia topik
- Szólánc.
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest