Új hozzászólás Aktív témák

  • HUTCHDB

    nagyúr

    Én nem tudom, hogy hogyan sikerül ilyen jó szoftvert írni erre a telefonra... :C

    Pici összehasonlítás más flagship-el, SAJÁT VÉLEMÉNNYEL:
    Mint azt korábban írtam, vettem egy note 8-cat, és teszteltem jó néhány napig.
    Biztos másnak príma telefon, de nekem sem összességében, sem egyes részleteiben nem "adja".
    Egyedül a kijelző megjelenítése ami jobb, de az is csak akkor, ha mondjuk youtube-ot nézek.
    Alap esetben a kijelző szinte minden színben "pompázik", az enyém kb. tiszta rózsaszín volt, az általam minden telefonon használt smart keyboard nevetséges szivárványos színű, ami kurv@ra zavaró.
    A szoftver számomra minősíthetetlen, szinte mindenhol akad, darabos, ami szintén nagyon idegesítő.
    Az ujjlenyomatolvasó nevetségesen lassú, téveszt, többször kell vele próbálkozni.
    Az akku jóval gyengébb, mint a mix2-ben.

    Sokat olvasok híreket, így az index, és az origó alkalmazás is napi használatban van.
    A note 8, ahogy le, fel görgetem, keresem a számomra érdekes cikkeket ezekben az alkalmazásokban, dadog, darabos, lassan tölti be az adott dolgot.

    És itt jön amire nem számítottam, mert korábban az IOS volt az, amivel e téren a legkevesebb gondom volt (lagg téren) teljesen sima, fluid volt a rendszer (legalább is emlékeimben az i7 plus-ról), de ma a kollégám i8 plus-át kértem el a naprakész információk olvasásáért, és leesett az állam.
    Az index detto olyan volt a note 8, vagyis nekem nagyon lehangoló!
    Azt hittem, ez valami egyedi gond, de máshol is furcsán viselkedett, mondjuk úgy, hogy nem a régi már!

    Nagyon örülök, hogy birtokolhatom a Mi Mix2-tőt, mert ugyan régen nagy miui fan voltam, annyira, hogy elsők között raktam fel más telefonra kb. 7 éve a rendszert barátommal, vagyula-val, (akit örökre megfertőztem e téren) de később, mikor már itthon is elérhetőek voltak a mi telefonok, teljesen kiábrándultam belőlük.
    Pl. az egykori csúcsmodell, a mi note pro után azt mondtam, hogy nem kell többet xiaomi készülék (mert nem volt normálisan optimalizálva az akkori rendszer, gyalázatos kamerával megspékelve) és örültem, hogy kiszálltam a kínai csúcskészülékekből, és jött egy szerencsés próba után ez a telefon...amit minden nap nagy kedvel veszek kézbe, és imádom, mert minden tetszik rajta!

    Egyedi, mind szoftveresen, mind külsőre, ugyanakkor nagyon jól kezelhető méretű, de mégis szép, nagy kijelzővel rendelkezik, és én a kamerával is nagyon elégedett vagyok, mert nálam jobb képeket készített, mint a csúcsok csúcsa, a note 8. :Y

    És egy nagyon OFF:
    Aki szereti az ilyen jellegű zenét: [link]

    [ Szerkesztve ]

    " Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -

Új hozzászólás Aktív témák