Új hozzászólás Aktív témák

  • kigyi_23

    Topikgazda

    válasz kzs #1003 üzenetére

    Nekem nagyon számít a méret a Mix2 éppen határon mozog az éppen még elfér kategóriában, ha ennél nagyobb lenne már kényelmetlen lenne a kezelése és az elhelyezése is!
    8GB RAM nagyon csábító az biztos, de csak azoknak akik villogni akarnak vele, hogy 8GB nézd már nekem ennyi van a tidében meg csak 4-6GB fért... csórókám. Úgy nagyjából ennyi értelme van, belátható időn belül nem számíthatunk arra, hogy 6GB kevés lesz, de amire ez eljön 3-4+ év arra hol lesz már ez a telefon. Úgy is akkor már csere érett lesz mindenkinél, de még akkor is max annyi történik, hogy kihasználja a közel 6GB-ot valamilyen játék... na bumm legalább nem pocsékba megy ennyi memória, mert most ugye pocsékolás folyik itt kérem szépen mivel közel fele mindig szabad.

    A kamera az mindenkinek mindig fájó pont, ha valamiért hát azért vennék 5T-t, de nekem a front kamera nem számít, mert nem vagyok selfie buzi, vagyis évente 3-4 készül max annak meg olyan mindegy milyen kamerám van. A hátoldali egészen megemberelte magát folyamatosan csiszolgatják a szoftvert (ami a kameráét illeti) és most már tökéletesen alkalmas mindennapi használatra ez a rész is (csak az első szoftverekben volt vele komolyabb minőségi probléma, de ez nem róható fel hibának mivel akkor még a hivatalos forgalmazás küszöbén volt csak a telefon tehát gyorsan javították annyira mennyire kellett). MIUI-val el vagyok, de custom rom erre is rakható, ha megbolondulnék és nem tetszene akkor meg repül a MIUI felülete és személyre szabhatom.

    Igen a fejhallgató na annak utána sem néztem amikor rendeltem nekem természetes volt, hogy van, de nincs hát akkor nincs. Ha fülest használok akkor a füles végén elfér még az a kis átalakító is nem kell róla levenni hanem azzal dugom a telefonba és húzom ki vele együtt ennyi, de nem használtam eddig sem szóval ez nem gond. Amire használtam az a kihangosítás kis USB-s hangszóróra, de ennek a telefonnak annyira durva hangja van alapból, hogy már erre sincs feltétlenül szükség.

    https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Új hozzászólás Aktív témák