Hirdetés
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5 Pro teszt
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Vásároltam egy Mi Box S-t, tegnap üzemeltem be, de istenért sem akar 5 Ghz-es WiFi-re csatlakozni. 2,4-re gond nélkül felmegy, de ha 5 GHz-re akarok csatlakozni, akkor kb 1 percig próbál csatlakozni, utána kiírja hogy a hálózat nem található, vagy hogy a WiFi hálózat elutasította a csatlakozást. Mikor mit.
Már próbáltam úgy is, hogy kikapcsoltam a Wifi jelszót, állítgattam a Wifi csatornát, beállítottam only ac-re, n/ac-re, a/n/ac-re de egyszerűen sehogy nem megy fel. A többi eszköz gond nélkül felmegy az 5 Ghz-es WiFi-re is így nem a routerrel van baj.Rákerestem neten de nem találtam semmit. Valaki tudna nekem tippet adni, hogy mi lehet ez, és hogy mivel lenne érdemes még próbálkozni?
Előre is köszönöm!
-
bopeti98
őstag
Már minden csatornán kipróbáltam de nem csatlakozik. 2,4-en gond nélkül megy, de 5-ön sehogy. Elképzelhető hogy hibás boxot kaptam?
-
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Tegnap este meg ma este is valaki folyamatosan próbál Bluetoothon csatlakozni a Mi Boxhoz. Kb 10 másodpercenként feljön egy ablak, hogy engedélyezem-e a csatlakozást egy Huawei P30 Lite készüléknek. Így kb használhatatlan a box. Rádásul egyszer véletlen az OK gombra nyomtam, mert pont meg akartam nyitni a beállításokat, és akkor ugrott fel a csatlakozás engedélyezése. Gyorsan töröltem a párosított eszközök közül, de remélem nem lehet semmi olyan adathoz bluetoothon hozzáférni.
Mit lehetne tenni? Semmit nem lehet így rajta csinálni, mert tényleg pár másodpercenként feldobja a csatlakozás engedélyezését. Valaki direkt szórakozna? Egyáltalán hogy lehetséges, hogy folyamatosan látható mások számára a box? Ez elég gáz. -
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Van egy féléves Mi Stick-em (nem a 4K-s hanem a sima Full HD-s), és sajnos egyre használhatatlanabb. Olvastam itt, hogy másoknak is akadt problémája vele, de nem tudom hogy ez mennyire általános.
Netflix meg HBO Max lenne rajta használva, viszonylag ritkán, mert a hálószobában lévő tévére van kötve, ahol nem sűrűn tévézünk, viszont amikor tévéznénk is laggol mint az istennyila, lefagy, kidobál az appból, csúszik a felirat (Netflix), van hogy csak a konnektorból kihúzás segít. Aztán van hogy észhez tér, és működik, de a legközelebbi használatnál újra előjönnek a gondok. Azért is ezt vettük, nem a Mi Boxot ami a nappaliban van, mert tényleg ritkán van használva (hetente max 2-3 óra). Ezzel lehet valamit kezdeni, vagy fogadjam el hogy gyenge a hardver és kész? -
bopeti98
őstag
válasz Criminal017 #9678 üzenetére
Nálam is frissített, egyenlőre nem tapasztalok semmi problémát.
Yettel TV, SkyShowtime meg Prime Video van rajta használva, mindhárom megy tökéletesen. -
bopeti98
őstag
válasz <Adamsky> #9700 üzenetére
Igen, én semmi problémát nem tapasztaltam frissítés után, de hozzátartozik, hogy Kodit nem használok, az optikai hangkimenetet sem használtam soha, és az USB portra se kötöttem még soha semmit a 4 év alatt amióta megvan a box.
Jelenleg csak a Amazon Prime Videot, SkyShowtime-ot, Yettel TV-t meg néha a YouTube-ot használjuk rajta, ezek gond nélkül működnek.[ Szerkesztve ]
-
bopeti98
őstag
Sziasztok,
Arról van infó hogy a 1st gen Mi Box S milyen USB LAN adaptereket támogat?
[link] Ez jó lehet hozzá? -
bopeti98
őstag
válasz Tybike81 #9877 üzenetére
Play Áruházból letöltöd (nem RTL Most, hanem RTL+ néven fut). Viszont az ingyenes regisztrációval, vagy szolgáltatói kóddal aktivált RTL+Active előfizetéssel nem fog működni. A tévés app csak a 1990 Ft-os közvetlen előfizetéssel működik.
Aztán lehet van más opció is (pl Kodi addon) azt nem tudom. -
bopeti98
őstag
válasz Langarlala #10132 üzenetére
Horizon Go már 2021 óta nincs. Vodafone TV van helyette, de az hivatalosan nem támogatott Android TV-n. Legalábbis a magyar nem. Kodi addon van hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs