Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz urgoz #1932 üzenetére

    A 1901-es már hónapok óta kinn van. Minden rendben volt vele. Viszont azóta a google is adott ki youtube app frissítést, amire van aki azt mondja, hogy nem mindig tökéletes.

    (#1934) appel
    egyébként kb igen.
    - A 4k okés, azt tudnia kell, csak ott sokszor arra már nem gondolnak, hogy a hatalmas adatátvitelhez már a többi eszköznek is nagyon ideálisnak kell lenni. Ha nem az, akkor még a mibox szoftveres bugja nélkül sem biztos, hogy stabil a lejátszás 4k-val. De mondjuk az átviteli hibák miatt lehet akadozó a felület is.
    - Az usb háttértár kapcsán a tápellátásra nem szoktak gondolni, az android szándékos korlátozásaira a háttértárak kapcsán. Esetleg szerverként használnák. Jellemzően az áll a háttérben, hogy rootolt, hackelt eszközöket szeretnének, amivel bármit meg lehet tenni, de persze emellett azért mégiscsak működjön minden olyan app is, aminél követelmény, hogy működjenek a biztonsági megoldások.
    - A kadenciahelyesség kapcsán az alapprobléma az, hogy androidon nincs vagy nem volt hivatalos megoldás erre. Néhány gyártó alacsony szinten megcsinálta a lehetőségét, de ehhez az apponak is ismerniük kell azt a kerülő megoldást. Nem tudom, hogy végül bekerült-e már a hivatalos androidba az adaptív framerate támogatás, ami hasonló, mint a mostnai kerülő megoldás. Egyébként se az amazon fire tv, se a chromecast nem támogat kadenciahelyes lejátszást, a roku talán igen.
    - Teljes értékű asztali böngésző, aaa játékgép. Eleve nem arra való. De persze a telefonra optimalizált appoknak is varázsütésre tévére optimalizáltként kéne futniuk rajta, meg billentyűzet és egér, asztali gép kéne cigisdoboz méretben. Létezik olyan, de nem ennyiért.
    - emlékszem, hogy mennyire korlátozott képességűek voltak még nemrég a zárt, sajtát rendszert használó eszközök. Fényévekre vagyunk már tőlük, de mindig magasabb az igény, hiába olcsóbb és jobb :)

    70 dolcsiért marha jó vétel és nagyon sokat tud, de persze sokszor milliós mozigépek, milliós játékgépek elvárásaival panaszkodnak rá sokan redditen is. Tegnap vettem egy sima firetv sticket, majd meglátom, hogy az miben más (eddig pl: nem lehet kikapcsolni, csak áramtalanítással. A távirányítóra is jön szoftverupdate. Nem lehet hangerőt állítani rajta... :U )

    Ha lehetne libreelecet indítani rajta, akkor a legtöbb panasz azzal megoldható lenne, csak ezt a védelmi megoldások miatt nem lehet megtenni. Akinek libreelec kell, az megkaphatja a közel hasonló hardvert más gáyrtótól is, s használhatja libreelec-kel. Akkor meg lehet azokat szeretnék, amiket meg a hivatalos androidtv tud :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák