Új hozzászólás Aktív témák

  • N.B

    újonc

    Sziasztok, elég hosszú üzenet lesz,köszönöm ha végigolvasod és segítesz :R Hamarosan tervezek telefont venni és hosszabb kutatás után erre a készülékre esett a döntés. Viszont, ahogy végigolvastam az egész fórumot láttam, hogy mennyi baj van némely készülékekkel, sikerült elgondolkodtatnotok.
    Honnan célszerű rendelni? Frissen vásárolt készülékeken amelyeken rajta vannak még a hibák a frissítésekkel már orvosolódnak? Hallottam olyanról is ,hogy előfordul a készített képeknek az elmosódottsága . Ti találkoztatok ezzel a problémával?
    Ha netán két éves teljeskörű, de saját garanciát vállaló bolttól veszek, az lényegében miben különbözik mintha gyári garancia lenne rá? A turbado oldalát néztem ki mert jó lenne rá 2 év teljeskörű garancia. Az oldalukon ez van kiírva ,,2 év teljeskörű garanciát biztosítunk a termékhez, párhuzamosan a gyártói garanciával, hogy Ön hiba esetén biztosan ne maradjon megoldás nélkül."

    4/64 -ben gondolkodtam viszont belegondoltam hogy bár a mostani telefonom már nem mai és még is elég sokat foglalnak a készített videók. Megtudnátok mondani ,hogy egy átlagos kép mennyi tárhelyet foglal? Egy egy perces mondjuk 1080p felbontású videó? Annak is nagyon örülnék ha esetleg töltenétek fel pár saját képet mert kíváncsi vagyok. :R
    olvastam erről a gcam-ról is. Ha a tesztben lévő képeknél is jobbat lehet készíteni nappal vagy mondjuk este és még ez a szoftver is dob rajta, az nekem már teljesen elképesztő kategória. Miként lehet majd ezt telepíteni, mert tudtommal a root-tal törlődik a garancia is, nem? Ha van root nélküli akkor azok a verziók is képesek kihasználni az optikát ugyanolyan vagy jobb minőségben mint a gyári szoftver?

    Aksiról vegyeseket mondtok, de egy 5 órás átlag használattal én kiegyeznék. Időm úgy se nagyon van rá egyetem mellett, csak chatelek rajta ( a legfontosabb követelmény nállam a kamera meg a gyorsaság), de ha rászorulnék a helyzet miatt (3 órás út) tanulnék rajta és használnék hozzá powerbankot.

    Remélem igaz a gorilla glass 5 üveg. Néztem róla youtuberól videót amin késsel karcolta a képernyőt és a kamera üvegét amiknek semmi baja nem lett. Bár ezeknek ellenére védőfóliát vagy üvegfóliát használnék tokkal. Tudnátok ajánlani kiegészítőket amit használtok. Ekkora kamerapúphoz kellene egy tok amin nem lóg túl.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák