Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland0224
senior tag
válasz Logicman86 #4443 üzenetére
Hát én ezt a [fóliát] használom rá. Nagyon szuper csak Newton bezavar a képbe. (Newton ring) ilyen szivárvány foltok jelennek meg . Nem mindig, attól függ, hogy esik rá a fény. Sajnálom kicserélni így most marad egy darabig. Nem akartam kockáztatni a karcolásokkal.
-
kano
nagyúr
válasz petipetya #4451 üzenetére
6.6cm. Nem kevés, mert egy TPU tokkal teljesen jó. Van egyáltalán olyan üveg ami a kerekített széleket tökéletesen fedi? Mert nem nagyon láttam még. De igazából nekem az nem volna jó, mert tok mindenképpen kellene rá.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Pepin Moody
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Friss Mi9 tulajdonos vagyok. Jelenleg a 10.2.24(PFAEUXM) stabil rom van a készüléken amivel tökéletesen működik a hívásrögzítés funkció. Nekem a munkám miatt ez egy nagyon fontos feature. Az lenne a kérdésem, hogy frissítés után a legújabb verzióval is működik-e ez szolgáltatás vagy azon már esetleg le van-e tiltva.
Előre is köszönöm szépen.
-
petipetya
nagyúr
Ha megnézed egy fehér hátterű felületen (pl. Google hírfolyam), akkor a kijelző aktív területének szélessége 6.8 mm. Ezt azért illene lefednie egy üvegfóliának is. Természetesen az egész kijelzőt széltében lehetetlen, mivel lekerekített végű, de legalább a kijelző aktív felületét takarhatná. Ám ilyen üvegfóliával meg nem találkoztam.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz JoeCockBill #4457 üzenetére
A gyári leírás alapján ez már valóban 69 mm széles Lehet a 68-as mérésem inkább 69, nehéz pontosan megmérni a kijelző aktív részének szélességét. Mindenesetre ez lefedi azt, úgy néz ki
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Zolás
addikt
Engem is utolért a frissíti a facebook appot betegség. Van valami megoldás?
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
kano
nagyúr
válasz petipetya #4456 üzenetére
A Google hírfolyam teljes szélességén túl nyúlik (a fekete, már nem információt tartalmazó részbe). Tolómérővel lemérve 69.9 mm széles. A hosszúsága egy kicsit túl hosszú is, mert alul és felül is van egy olyan rész (kb 1-1mm) ahol nem tapad tökéletesen.
A szélességgel nincs gond.
Nem tudom jól lefényképezni:
[kép][ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz JoeCockBill #4462 üzenetére
És alul ill felül mennyire fedi a lekerekített részt?
-
ady74
csendes tag
válasz Pepin Moody #4455 üzenetére
Szia.
Nyugodtan frissítheted! Tökéletesen működik a frissítés után is!
-
8zabi
őstag
ezzel lehet törölni a Facebook installert és egyéb szennyet
-
brd
nagyúr
A 10-es Androidban tényleg nem lehet írásra megnyitni a system partíciót, vagy ez fake infó?
The only real valuable thing is intuition.
-
gaben88
őstag
Sziasztok,
Nekem is megvan a Mi9. Olyan erzesem van az A2 utan, hogy hazatertem. Elotte Redmi Note 4-em volt (amit mai napig hasznal a felesegem).
Viszont lenne par kerdesem:
- GSM/WCDMA/LTE lehetoseget nem talalok a halozatoknal a rejtett menuben egyik SIM-nel se, csak WCDMA/LTE-t. Ez ok?
- PFAEUXM ROM eseten a kulon notch noti MIUI appal lehet csak orvosolni jelenleg az ertesito sav hibat?
- Van olyan uveg a kijelzore, ami nem nagy fekete savos, de a szelein nem bubis?
- Illetve van olyan tok a telohoz, ami atlatszo, tehat olyasmi, mint a gyari, de nagylbb pereme van egy picit a kijelzonel es a kamera korul?iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
Zolás
addikt
válasz gaben88 #4469 üzenetére
[link] tok, a kerete érdesítve van, és hátul a kameránál vastagabb. Viszont egy kicsit csúszósabb a hátulja, mint a gyári.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
gaben88
őstag
Koszonom az ajanlasokat!!!
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
kano
nagyúr
Használ valaki a kamerára tehető TG-t? Karcolódik a kamera? Van értelme valamit tenni rá (akár fóliát)?
Olvastam, hogy volt akinek a kamera belsejébe por került. Mennyire jellemző ez?
Köszönöm!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Atomgeszi
veterán
Én rendeltem hozzá 2 tempered glasst, egyiket se tudtam szépen feltenni, úgyhogy nem is raktam fel. Azóta sincs egy deka karc se mikro karc se semmi.
Olyan tok kell, amiből nem lóg ki a kamera, az már nagy segítség.
Por sincs benne.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
kano
nagyúr
válasz Atomgeszi #4476 üzenetére
Köszi!
Ez a TPU olyan és egyébként én egy neoprén tokban is hordom még a TPU-val együtt. Akkor így remélem nem lesz baja.
Megkértem a nyitási engedélyt és 368 órát írtak (nem kapkodják el). Utána felrakom az EU dev 9.11.22-i verzióját, ahogy ajánlottad. Ugye ez alapból nem rootolt? Banki appok miatt kérdezem.
Köszi!Próbált esetleg valaki más romot is, pl Syberian?
Köszi„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Zolás
addikt
Ezt hogy tudom megszüntetni? A környezeti kijelzőn is duplán volt, de azt megtaláltam. Azért van ott gondolom, mert roamingolok.
Igazából a roaming jelet és a Bluetooth jelet is eltüntetném ha lehet.
Na meglett, a dátum és idő alatt volt, már csak a két jelet kéne eltüntetni.
Eddig tetszik a telefon, bár az ujjlenyomat olvasás nem az erőssége. Sőt ha ujjbeggyel nyomok rá egy ikonra, van hogy nem veszi. Ujjlenyomathoz hozzá se lehet adni ujjbegyet.[ Szerkesztve ]
-
brd
nagyúr
Valakinek van ötlete, hogy a "Google Play services" és a "Google Services Framework 9" nevű appokat mi tiltja le kb. töltési ciklusonként 1x?
The only real valuable thing is intuition.
-
vrsptr
aktív tag
Megjött nekem is alzáról a Mi 9. Komoly a kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasó, az animációi, az AOD, még a készülék rezgése is minőségibb. Ja és miui tárcsázó van rajta. Lefrissített mindjárt android 10/miui 11-re. Remek készülék. Még felül az értesítő LED is menő (kis csík). Ez úgy gondolom megmarad 2 évig.
[ Szerkesztve ]
A kivétel léte bizonyítja a szabály létezését a nem kivételes esetekre.
-
kano
nagyúr
Sajnos ezek a kijelzőbe építettek ennyit tudnak jelenleg (talán a OP-jé gyorsabb).
-
petipetya
nagyúr
Alkalmazáslista létrehozása Miui 11 / Android 10 alatt (nálam Miui 11.0.3.0 QFAMIXM):
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
.Farkas.
tag
Sziasztok!
Nem tudjatok hogy lehetne megoldani, hogy az oran (bal felso sarok) legyen masodperc is?
-
Pinyo16689
senior tag
Sziasztok,
Felmerult, hogy lecserelem a Huawei p9 telomat egy Mi9re, de kicsit eltantorít, amit az ujjlenyomat olvasorol írtatok. Tényleg ennyivel rosszabb, mint mondjuk egy p9? Nekem eddig 3 év alatt mondjuk 10-15 alkalommal hibázott.Honor 200 pro black ; Huawei p30 pro ; Honor 20 ; Huawei p9 ; Nokia 930
-
kano
nagyúr
válasz Pinyo16689 #4489 üzenetére
Ez egy optikai elven működő olvasó ami egyelőre technológiailag gyengébb mint a hardveres. És nem csak ebben a telóban van ez így.
[ Szerkesztve ]
-
Pinyo16689
senior tag
-
Roland0224
senior tag
Én arra lennék kíváncsi, hogy a tempered glass rontja a feloldást szerintetek?
Vagy nem befolyásolja? 1 perctől kezdve rajta van így nincs viszonyítási alapom milyen nélküle -
petipetya
nagyúr
válasz Roland0224 #4492 üzenetére
Nekem van, ugyanolyan vele/nélküle. Annyi, hogy a feltárás után érdemes ismét felvenni az ujjlenyomato(ka)t.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
B. Tamas
aktív tag
válasz Roland0224 #4492 üzenetére
Én 1 hónapot használtam üveg nélkül és kb nem változott semmit az érzékelés ahogy felraktam.
4 ujjam van 2x felvéve és nagyon csekély a rontási arány.Ericsson A1018 ‣ A2628 ‣ R320 ‣ SonyEricsson T68i ‣ T610 ‣ Nokia 7650 ‣ SonyEricsson P800 ‣ P900 ‣ Asus P525 ‣ P750 ‣ HTC HD2 ‣ Sensation ‣ Sony valami :D ‣ THL 5000 ‣ Honor 7 ‣ Vkworld S8 ‣ Xiaomi MI 9 6/128 ‣ Redmi Note 12 Pro 5G 8/256
-
vrsptr
aktív tag
Szerintem jól működik az ujjlenyomat érzékelő. 3x felvettem 1 ujjam, mindig felismeri. Semmivel se rosszabb, mint a hátsó megoldás.
A kivétel léte bizonyítja a szabály létezését a nem kivételes esetekre.
-
Ka999
tag
Én is most rendeltem Alza-ról Mi9-et. Úgy láttam a cseh Alza oldalán, hogy ott a hivatalos partnerrel végzik a xiaomi termékek garanciális ügyintézést. Előfordulhat, hogy a Magyarországon értékesített telefonokat is a cseh xiaomi szervizbe küldenék garanciális probléma esetén? Azért az egy fokkal nagyobb biztonságot jelentene, mint bármelyik no-name szervíz. (Reméljük nem lesz rá szükség)
Valakinek van esetleg releváns tapasztalata?[ Szerkesztve ]
-
pixta78
senior tag
Érdemes egyszer fürdés után is felvenni ujjlenyomatot. A kiázott bőr miatt.
[ Szerkesztve ]
Hegyet alulról, templomot kívülről, kocsmát belülről!
-
B. Tamas
aktív tag
válasz Roland0224 #4499 üzenetére
Lehet, de az tuti, hogy a jobb kezemen 2, a balon 1 ujjammal tudom oldani és 2x lettek felvéve (de lehet, hogy a 3. csak 1x, fene se emlékszik már rá.
Ericsson A1018 ‣ A2628 ‣ R320 ‣ SonyEricsson T68i ‣ T610 ‣ Nokia 7650 ‣ SonyEricsson P800 ‣ P900 ‣ Asus P525 ‣ P750 ‣ HTC HD2 ‣ Sensation ‣ Sony valami :D ‣ THL 5000 ‣ Honor 7 ‣ Vkworld S8 ‣ Xiaomi MI 9 6/128 ‣ Redmi Note 12 Pro 5G 8/256
Új hozzászólás Aktív témák
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest