Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
g_g_g
Topikgazda
válasz Albi001 #8652 üzenetére
Nézd meg látja-e a géped a telefont.
1. Telepíteni kell a 15 seconds ADB Installer-t (link az összefoglalóban)
2. Kapcsold ki a telefont majd fastboot módban indítsd újra (Hangerő gomb le + bekapcsoló gomb egyszerre) és csatlakoztasd a PC-hez.
3. A feltelepített ADB mappából indíts egy parancssort (CMD) vagy Power shell ablakot.
4. Ellenőrizd, hogy kapcsolódott-e a készülék. Írd be a parancssorba:
fastboot devices
Ha kapsz egy kódot és utána fastboot feliratot, akkor kapcsolódott. -
-
Karavik
veterán
válasz Albi001 #9665 üzenetére
App lock settings-ben találod Hidden apps és Manage hidden apps lehetőséget, ahol az elrejteni kívánt appot tudod kiválasztani. Ha pedig system appról van szó, akkor Manage apps menün belül disable app opcióval tudod eltüntetni a kezdőképernyőről. Bár a hidden apps feature-nek más a funkciója, mint a disable app-nak...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Karavik
veterán
válasz Albi001 #9717 üzenetére
1. Home screen elforgatására rendszerszinten nincs lehetőség MIUI-ban, de ha megnyitsz egy appot (Google MAPS, Waze...) az már elfordul landsacpe módba amennyiben "rotate off" ki van kapcsolva
2. Feloldás BT eszközzel csak Xiaomi termékekkel kompatibilis, pl MiBand...stb. (Xiaomi policy)
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Sequadon
tag
válasz Albi001 #10510 üzenetére
Google Háttérképek alkalmazást tedd fel mellé, ebből tudod beállítani.
Egyik szemem sír, a másik üveg...
-
Karavik
veterán
válasz Albi001 #10633 üzenetére
és Laci Laci, kuksa90, DanielK,
Akkor valószínűleg azért, mert a ROM-ba integrált számológép appot felülírta a Play Store számológép frissítés.
Csak távolítsátok el a számológép app frissítést és máris lesz nektek is lebegő számológép funkció:
Settings > Manage apps > Calculator > Uninstall updates
Sajnos globál kiadás egyelőre nem tartalmazza se a lebegő számológép, se a screen time új feature-öket. Screen time rejtett feature a globál kisbaban de Settings keresőből előhozható.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
xhege
veterán
válasz Albi001 #11131 üzenetére
Az Erste banknál csak Mastercard és Maestro kártyával működik még a szolgáltatás, de valahol olvastam, hogy Visa kártyára is kiterjesztik júniustól (nekem az lenne a szerencsésebb, mert Visa a hitelkártyám). Egyébként egy bankkártya tartós flip tok és megvan oldva a dolog.
-
g_g_g
Topikgazda
válasz Albi001 #12883 üzenetére
Igen, megvan sajnos.
Nekem az előző verzión nem jelentkezett, de ezen most igen.Vissza akartam állni a múlt hetire, de nem sikerült.
Próbáltam telefon updater menüjéből kiválasztva a ROM-ot, elvileg sikeres volt a folyamat, de újraindulásnál megjelent az Android felírat, pöttyök villogtak, de innen nem ment sehova se tovább (kb. 30 percet vártam).
Most TWRP-vel visszatettem a legfrissebbet az elindult (és villog).Nem tudom miért nem tudok visszaállni. Valakinek ötlete?
esetleg a Magisk okozhatja?[ Szerkesztve ]
-
Istuu15
senior tag
válasz Albi001 #12883 üzenetére
Neked is használhatatlanná válik a rom egy idő után? Nem működik a power gomb. Az ikonok egybe ömlenek, a kamera felete fehérre vált stb. Eddig nekem még soha nem volt bajom egyik rommal sem de a múlthetivel mellè fogtam .
Tegnap elsőtétedett a kijelző, fekete fehér lett és csak a felső részét lehetett látni és azt is csak korom sötétbe, azt hittem elromlott a kijelzőXiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest