Új hozzászólás Aktív témák

  • havri1

    félisten

    válasz Karavik #12818 üzenetére

    Emailt néztem, volt melléklet. Az email alján volt egy telefonszám, amit fel kellett hívnom. Amint oda görgettem, felugrott az ablak, hogy mentés, várakozás Wifire, vagy letöltés. Valszeg bugos volt, mert akármit nyomtam, nem fogadta el, és emiatt nem láttam azt a rohadt számot a levélben. Addig nyomkodtam, míg letöltés, de ehhez a letöltési limitet "nincs figyelmeztetés" - re kellett állítani.

    Régen a letöltés ikonon alatt lehetett ezt állítani amúgy, na ez már nincs benne.

    Ma nézem értesítési sávot, frissül a google, viber, messenger, Skype, stb, és elfogyott a mobilnetem, ami azt eredményezte, hogy kilőni nem tudtam, megnyitni nem tudtam, fuck az egész. Mindezt vezetés, navigáció közben. Ennyi...

    Mindezt megfejelte az, hogy wifin nézi a gyerek a mesét youtuberól. Gondolom gyenge Wifi jel miatt, feldobta, hogy mobilnetre átváltot. 1.2GB ment le kb egy óra alatt. Az agyfasz kerülgetett.

    Azt már meg sem említem, hogy friss telepítés után a videó felvetelnel elfelejtettem átállítani TAP-ra a fókuszt, gyerek szülinapi torta meglepetését videóztam, és az egész nézhetetlen ujrafokuszalos szar lett.

    Már elegem van a sok szívásból, áttérek másik készülékhez, teljesen más alapokon. Szép volt, jó volt, de 3 év szívás az egész.

    [ Szerkesztve ]

    havri

Új hozzászólás Aktív témák