Hirdetés

2019. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) fogtunder


fogtunder
(PH! nagyúr)

ezt a 94%-os miss dolog annyiszor előkerül, mint hiba, szerintem nem az, mert a 94% nem 100%, ott van a 6% lehetőség, hogy kihagyja. az, hogy közvetlen közelről miért nem 100% a találati arány, már egy másik kérdéskör, na azon lehetett volna reszelni.

az AI meg nem fejlett, hanem egészen konkrétan csal, mindig pont úgy szórja szét az egységeket, hogy egy gránáttal ne tudd mindegyiket sebezni, és a többi, olyan dolgokat számol ki, amit szemre még a tapasztalt játékosok se tudnak. viszont szerintem ezzel sincs baj, mivel a kezdeményezés általában nálunk van, és a lopakodással gyakran meg tudjuk lepni az ellenfelet.

az előző részt én is konzolon toltam, mert ahogy a mostaninak is, szürreális volt a gépigénye megjelenéskor (a mostanihoz konkrétan gépet kellett fejlesztenem, mert a G3220, 4GB RAM, TGX 750 Ti kombón nem volt játszható), de ennél a résznél nagyon fájó pont a moddolhatóság hiánya, annyi jó kiegészítőt csináltak a lelkes játékosok, ami a sokszorosára tolja ki az újrajátszhatóságát.

a topikok témájához kapcsolódó kérdéseket kérlek a topikokban tedd fel, ne privátban!

(#2) _AnTi_ válasza fogtunder (#1) üzenetére


_AnTi_
(tag)

Így van, én is épp nemrég kezdtem újra néhány moddal felvértezve! Kár, hogy a konzolosoknál kimaradt ez a lehetőség. (mondjuk engem nem érint :P :) )

Szép vagyok és okos, ügyes és aranyos...

(#3) ribizly


ribizly
(PH! kedvence)

Dícséretes, hogy szép lassan mindenre megjelent az első rész meg végül ez is. Erről kellene szépen példát vennie a többi fejlesztőnek, nem pedig az exkluzív megjelenésekkel borzoni az idegeket... :U

|•| A WORD elszáll, az írás megmarad... |•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|

(#4) Kvelstadt


Kvelstadt
(PH! kedvence)

Mit teljesít ez kifogástalanul konzolon?
Az indokolatlan töltési idő meg a rommá laggolt videók még simán beférnrk a kifogástslan fogalmàba?
Egyébkènt igen, nagyon jó játék de enfem még mindig zavar az előbb írt két hiba, az meg rátesz még pár lapáttal hogy ez így még simán kifigástalan port..

"Én jókor dodgeolok, a boss üt roszkor!"

(#5) janeszgol


janeszgol
(PH! nagyúr)

Az első rész nálam év játéka volt. Sőt a következő évnek is ezt választottam. :) Viszont a második részt skippelem a következők miatt:

Frusztráló nehézséggel szembesülhetnek a kezdők
szinte állandóan hajszol a játék

A női nemnél csak a női igent szeretem jobban.

(#6) Riddick77


Riddick77
(tag)

Most játszok vele,mikor átlátod mennyire komplex a játék, az első részhez képest,akkor ébredsz rá mennyire jó. Nem érdemes kihagyni,konzolon is hibátlan szinte, és gyönyörű!

Biztos lesznek moddok,kiegészítők,mert az elején úgy indult ,hogy PC-only,
azt mégis szuper jól átportolták konzolra. :K

[ Szerkesztve ]

Ridd

(#7) Scorp2011 válasza janeszgol (#5) üzenetére


Scorp2011
(őstag)

Én most kezdem el már sokadjára a játékot, de ez a nehézség megdöbbentő számomra is. Az előző részt emberáldozat nélkül nyomtam végig, itt viszont már a legelső küldetés során is megölik valamelyik emberem! Ez szerintem egy kicsit túlzás lett így, az embernek elég hamar elmegy a kedve a játéktól emiatt, többször abba is hagytam az egészet. Aztán persze egy idő után újra és újra nekikezdek, de ez a nehézség nem oké így semmiképpen sem.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.