Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FrozeN`
tag
Ők tényleg nem érzik, hogy mennyire gáz?
-
rdt89
addikt
Vannak a játékban jó effektek/megmozdulások, de van még ezen mit csiszolni, mert így még nem az igazi, mondhatni grafikailag 4-5 évvel le van maradva.
-
félisten
Nem bírtam végignézni a videót ezzel a hanggal.
CMR 2.0 óta nem játszottam igazán jó rally játékkal.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Ciccuka
veterán
A kövek meg se mozdulnak az autó alatt...
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
snecy20
nagyúr
Tőlem mindenképp kap majd egy esélyt, de úgy tűnik hogy nem ezzel a résszel fogják - még mindig - megváltani a világot. Pedig egy igazán jó, hivatalos WRC játékra már ezer éve várok.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
félisten
A WRC sorozat újabb tagjait szerintetek hol lehet elhelyezni az arcade és szimulátor skálán?
0 - maximálisan árkád
10 - maximálisan szimulátorIlletve hogy viszonyul pl. a Dirt 3/4-hez, Rally-hoz e téren?
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
laceszgamer
addikt
Ha arcade vonalon nézzük a Dirt 4 nagyon jó lett szerintem, legalábbis az nálam folyamatosan a gépen van, de a sima Dirt Rallykat is azért nagyon dícsérik, mondjuk nekem túl szimulátoros kis laza kikapcsolódásnak.
Egyébként a WRC-k sem rosszak azért, azokkal is elszórakoztam nem egy órát, jó, lenne mit javítaniuk, de szerintem élvezhetőek mindenképp
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
dreampage
HÁZIGAZDA
Édes jó Szűz Máriám a mennyben, ki az isten gondolta, hogy ez a navigátor hang elviselhető lesz? Úgy beszél, mint egy túlfeszültséggel küzdő robot. És miért mozog úgy az autó, mintha minden kanyarban fel akarna borulni? Komolyan mondom, nagy reményeim voltak ehhez a részhez már, de ez szörnyen is néz ki, és ilyen hang mellett biztos végig nem vezetnék egy szakaszt. Hát, akkor talán majd jövőre.
A játéknak soha nincs vége.
-
stewe2
aktív tag
Én a Dirt 3-4-et szeretem (és összességében jónak tartom), és a WRC7-re is azóta fájt a fogam, mióta a trailereket láttam a megjelenés előtt. Főleg az éjszakai fények voltak ütősek, de a grafika úgy összességében tetszett.
Nemrég megjött akcióban, de nagy csalódás számomra. Az irányítás (a kocsi mozgása) szerintem nem stimmel. Mintha egy lebegő szappanos dobozt terelgetnék az úton, és az autó a középpontjában egy gombostűre lenne tűzve (mint a bogárgyűjteményben ) úgy pörög jobbra-balra. XBOX ONE kontrollerrel toltam.
A látvány csak átlagos (a kocsik jók, de a háttér, a környezet nem elég aprólékosan van kidolgozva), mindezt úgy, hogy FX8350, 16Gb, RX580 8G mellett még a harmincat sem tartja átlagban (21:9-ben). Az ügy pikantériája, hogy emiatt a játék miatt cseréltem az R9 270X-et
Ha a járművek mozgását (fizikáját) javítják, és a gépigény sem száll el, még jó is lehet a WRC8. A grafika fejlődése remélem alap, de a vétel előtt kipróbálom, az biztos.
Üdv stewe
[ Szerkesztve ]
Nincs igazság... Csak erőviszonyok... Lehet nicket kellene váltanom: stewe71...
-
félisten
-
G4ga
őstag
nagyon béta ez még...
a környezet egyenlő a nullával. az hogy egy rally jatékba ugy megy át a kőveken, mint az összes többi részen az vicc.
Az autó kidolgozása nagyon szép, de hogy kormányt se sikerült még bele varázsolni... az szerintem gáz.
Richard Burns rally ota nem igazán játszottam jó rally játékkal.
Örülnék egy jónak pedig. -
toronyhaz
aktív tag
10mp után rá kellett keresnem egy eredeti WRC felvételre hogy ennek a Citröennek ilyen hangja lenne?...
De sajnos 100%-ig biztos voltam benne hogy nem.Így megnéztem helyette ezt
Vajon így fog hangzani a megjelenés napján? Vagy DLC lesz?
Mindegyik aprító vagy kávédaráló hanggal érkezik.Aztán ha kell az eredeti ...[ Szerkesztve ]
-
pauliboy23
senior tag
Hol van már a jó öreg ps2-es wrc sorozat....
-
Forestgreen
aktív tag
WRC 8 előrendelői hírek:
[link]ASROCK Z790 Riptide WiFi + Core i5-12600K+MAG Coreliquid E360, Gainward GeForce RTX 3070 Ti Phoenix, 1 TB SSD, CORSAIR 32GB Vengeance RGB DDR5 6000MHz + Corsair 6500X
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Max
- VMware
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Projektor topic
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 7700 XT 12Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Inakustik AC-1502 Referenz High End Schuko tápkábel - Új, bontatlan
- In-Akustik NF-202 Referenz High End RCA Audio kábelek 0.6m, 1.2m - Új, bontatlan darabok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest