Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz Aureal #1190 üzenetére

    Nekem van ilyesmi, de talán jobb ennél. Avermedia C285. Viszont amit utálok az Avermediában, hogy kb. az összes ennél későbbi eszközükhöz nincs normális használati útmutató, ami van az is szűkszavú és kb. csak attól terjedelmesek, hogy le van fordítva ugyanaz a kb. 8-10 oldal vagy 10 nyelvre. Abból a 8-10 oldalból pedig semmit nem tudsz meg.

    Egy másik hasonlóan kicsi, PC-free móddal rendelkező felvevőnél csak a honlapról egy félreeső helyen lehet megtudni, hogy csak 128 gigás microsdt támogat. (itt FAT32-t vagy exFAT-ot javasolnak)

    Ennek a másiknak meg a dobozáról meg a bemutató videójából tudod meg, hogy csak 32 gigás SD-t támogat és azt is csak FAT32-re formázva és kártyás módban csak 720p-ben képes venni.

    Mivel a memóriakártyák még a pendrive-okhoz képest is full megbízhatatlanok, gondolom ezért nem javasolják az NTFS formátumot rájuk.

    Szerintem ultrakínos, hogy alapvető infókat nem lehet megtudni ezeknek az eszközöknek a használati útmutatóiból.

    Pl. melyik felbontás esetén milyen bitrátával rögzítenek vagy hogy az 50 és 60 fps-en kívül támogatnak-e 24, 25, 30 fps-eket is stb...Melyikben tud csak megjeleníteni és/vagy passthrough-zni és melyikben felvenni?

    Ezekre az alapvető kérdésekre azért a C285-nél kitértek, a kisebbeknél nem tudod meg, csak ha konkrétan megkérdezel valakit, aki már használja.

    Garga01 jól írta, csak RGB jelet tud komponensre konvertálni. Nekem DVD olvasó-VHS kombóm van és csak DVD módban tud jelet kiadni ezen a kábelen, mert az RGB. (természetesen a kombó cuccnak nincs komponens kimenete)

    Én a C285-be raktam SSD-t és arra veszem fel SCART-HDMI átalakítón keresztül a VHS jelet. Szerintem ha itt nem, a másik VHS-es topicban már küldtem is példákat.

Új hozzászólás Aktív témák