Új hozzászólás Aktív témák

  • i3odnar

    csendes tag

    válasz antikomcsi #2026 üzenetére

    +1 ez nagyon jó meglátás! :Y Taktikailag is hatalmas dobás lenne. Kár, hogy Ő ennyire nem látja át az erőviszonyokat és bízik abban, hogy van esélye megnyerni ezt a játékot, így nem fogja beáldozni magát.

    #2028 UFO1 + #2031 freeknigh
    Azzal sincs baj, ha Moh-t viszi, neki is jót tenne a párbaj. Bebizonyosodhatna a párbajon, hogy meg tudja védeni magát, tud vitázni csak (ahogy állította is az egyik részben) megvárja a megfelelő alkalmat arra, amikor egyszerre rázúdíthatja az addig felgyülemlett infókat, sérelmeket az ellenfelére. Ezt várom tőle. Ha ott sem tudna beleállni a vitába, akkor tényleg töketlen ezen a téren és beigazolódik egy része annak amit Dani állít róla.

    #2029 Peti78
    Frunak igaza volt abban, hogy Dani primitív, csak Ő a párja mellett érvelt azzal, hogy Dani primitíveb, mint Retardó :DDD ami így egyáltalán nem volt igaz, mert mindketten azok, sőt Recsitől primitívebb ember nincs a villában, emiatt ez nem volt egy jó érv. Abban pedig igaza volt Bálintnak, hogy amikor még "normális" volt Dani, akkor sokkal értelmesebb gondolatai voltak, jobb meglátásai voltak a dolgokról, nyomósabb érveket tudott felhozni egy vita során és jobban fogalmazott, mint Fru valaha.

Új hozzászólás Aktív témák