- Az Ubisoft ősszel leállítja néhány régi játék online támogatását
- Halo Infinite - Hamarosan indul a kooperatív mód tesztelése
- XIII Remake - Átdolgozzák kicsit a problémás játékot
- Switch-re is megjelenik a Sword Art Online: Alicization Lycoris
- Jövőre érkezik a Verne: The Shape Of Fantasy című pixelart kalandjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
nozs23
őstag
Hardveresen tényleg rendben vannak a Samsung tabletek.
Az iPadre viszont óriási app kínálat van. Emellett pedig jön például a teljes desktop értékű Photoshop, amit a többi Adobe alkalmazás is követni fog. Ez óriási húzóerő az iPad felé professzionális felhasználás terén. Szerintem egyre több brand/program fog beállni mögé az Adobet követve. -
osszaki
tag
Majdnem, szerencsére csak majdnem, Samsung Tab-ot vettem, aztán iPad Pro lett. Össze se lehet hasonlítani a ceruza precizitását, érzékenységét, és érzését. A Samsung ceruzánál az volt az érzésem, hogy mikor fog kitörni a hegye. Ennél lehet más lesz, de sztem táblagépnek android még mindig nem való. És nem vagyok alma fan, mindig is androidos telefonom volt/van.
Xbox 360 gamertag: osszaki
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung legújabb csúcstabletje a legjobb Note-os funkciókat hozza le bivalyerős hardverrel és fejlett multimédiás képességekkel.
- ASUS TUF DASH F15 - 144HZ IPS / i7-11370H / 16/32Gb DDR4 / 512Gb NVME / RTX 3070 8Gb / GARANCIA
- Eladó M2 slotos WIFI kártyák Intel
- Új Nintendo töltők! GBA SP, Ds Fat, Ds Lite, 2Ds, 3Ds, N2Ds, N3Ds, DSi XL is! ACE3DS - R4 SDHC is!
- --AKCIÓ--Lenovo ThinkStation P350 Intel Core i7K 11.th gen ÚJ PC eladó! 33 hónap hivatalos Garancia!
- Mini-SAS SFF-8087 to 4xSATA kábelek 0.5m és 1m
Állásajánlatok
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest