Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tidus
addikt
Hu ez a sok Lego game, ez szerintem egy réteg game.
Olyan mint a manga.
Egyszer nyomtam egy fél órát valamelyik StarWars-ot, na egy életre elég volt.
Aztán kinek mi jön be. Biztos van rá igény, hogy megannyi témát találnak alá. -
Norb79
őstag
7-8-9-10 éves kölykeid lennének, akkor te is pörgetnéd velük, mert coopban a kölökkel tényleg szórakoztató. Hétvégén komolyabban nekiültünk az indiana jones 2-nek és mire kimaxoltunk egy fejezetet az volt vagy 2 óra és nagyon élveztük. Persze előtte voltunk kint az erdőben, utána meg levezetésnek kinect előtt ugráltak, de relaxálósnak, délutáni alvás után baromi jó szórakozás volt, és sikerült youtube guide nézegetés nélkül, aki külön nagy öröm volt!
-
szupermacs
veterán
Egy Lego Racers 3-at szívesen megnéznék már. Annak jobban örülnék, mint ezeknek a tucat adaptációknak. Persze a Lego már rég nem a változatosságról szól.
-
GreatL
őstag
Az a baj hogy a gyerekeket is ezekkel a grinderekkel etetik - akár a szülők is akik megveszik. Egy doboz legónak több értelmét látom. A Lego City Undercovert vittem végig a félbehagyott Jurassic Parkos után. A játék felétől csak kínszenvedés volt az egész pedig a CITY-s Lego a kedvencem volt.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
oriic
HÁZIGAZDA
Frissítve:
Megtörtént a hivatalos bejelentés, június 15-én jön a játék Xbox One-ra, PS4-re, PC-re és Nintendo Switch-re.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- BestBuy topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egyelőre nem alkalmas tömeggyártásra az Intel készülő gyártástechnológiája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- E-book olvasók
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Limitált God of War Dualsense Kontroller
- Nintendo Switch Oled + 4db játék +256GB SD Kártya (Gar 2026.08)
- Ps5 lemezes 2 kontroller és 1 év garancia!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 2025.11.25-ig Alza garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Ps Portal garanciával + Kiegészítőkkel. Ingyen foxpost.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest