Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Breki

    veterán

    válasz Csarlee #3394 üzenetére

    Szia

    Ha nekem szól a kérdés alap ez a videó volt.

    [link]

    De kombináltam ezzel

    Több helyen írták az áztatást, meg a vízben forralást amit nem teljesen értettem, hogy kifőzik a kenényítőt és azután pl ebben a videóban is kenényítőbe forgatják.

    Másik helyen azt írják, hogy első forrásig főzni utána elzárni és eltakarni a lábost, ezt csináltam én is kicsi ecetens sós vízzel majd papírra kirakni megszárítani és azután be a sütőbe

    Keményítőm nem volt, még nem is igazán szíveden csináltam volna azzal így én azt kihagytam

    Mivel itt sok kísérletet olvastam ahol nem sikerült, megégett óvatosan kezdtem 180 fokkal és 7 perc múlva megnéztem, azt is írták, hogy többször húzzuk ki nyugodtan nyugodtan, hogy a pára távozzon.

    A másik változat mindenféle előfőzés nélkül történt rögtön sütőbe 100 fokon indítva egy másik videó szerint

    Direkt kétféleképoen csináltam két nagy batataból mert kíváncsi voltam melyik módszer hoz jobb eredményt, melyik lesz finom melyik ropogósabb stb

    Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

Új hozzászólás Aktív témák