Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz Csarlee #3394 üzenetére
Szia
Ha nekem szól a kérdés alap ez a videó volt.
De kombináltam ezzel
Több helyen írták az áztatást, meg a vízben forralást amit nem teljesen értettem, hogy kifőzik a kenényítőt és azután pl ebben a videóban is kenényítőbe forgatják.
Másik helyen azt írják, hogy első forrásig főzni utána elzárni és eltakarni a lábost, ezt csináltam én is kicsi ecetens sós vízzel majd papírra kirakni megszárítani és azután be a sütőbe
Keményítőm nem volt, még nem is igazán szíveden csináltam volna azzal így én azt kihagytam
Mivel itt sok kísérletet olvastam ahol nem sikerült, megégett óvatosan kezdtem 180 fokkal és 7 perc múlva megnéztem, azt is írták, hogy többször húzzuk ki nyugodtan nyugodtan, hogy a pára távozzon.
A másik változat mindenféle előfőzés nélkül történt rögtön sütőbe 100 fokon indítva egy másik videó szerint
Direkt kétféleképoen csináltam két nagy batataból mert kíváncsi voltam melyik módszer hoz jobb eredményt, melyik lesz finom melyik ropogósabb stb
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen