Új hozzászólás Aktív témák
-
erdey_a
őstag
válasz Keef_Lee #4120 üzenetére
- 1kg krumplit pucolom (vagy nem, ez krumpli és kedv függő)
- cikkekre vágom, csak úgy ahogy sikerül
- átmosom, konyharuhán leszárítom
- 2-3 evőkanál olajat öntök rá, összeforgatom
- 15 percig 150 fokon, majd 15-20 percig 200 fokon sütöm
- alkalmanként átrázom (5-8-10 percenként, amikor éppen arra járok)ma pont ez lesz ebédre, csevapcsicsa mellé
most nagyobb krumplikat hoztam fel, mert könnyebb pucolni, úgyhogy a cikkek is durvábbak lesznek [kép]
[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
ggeleven
őstag
válasz Keef_Lee #4120 üzenetére
De pontosan 76x25 mm-es legyen, mint a Cosori recectben! Se több, se kevesebb!
Egyébként pont amiatt szoktam videókban/receptekben vadászni a hőfok+percet, mert azt be tudom állítani magamnál, míg egy "Válasszuk ki a French Fries menüpontot"-tal nem vagyok előrébb. Bár pont ilyen van kb minden gépen, de jobb szeretem én felügyelni a dolgokat. A hasábburi kb az egyik legérzékenyebb kaja. Jártam már úgy, hogy ugyanúgy előkészítve, ugyanolyan hőfokon, ugyanannyi ideig sütött krumpli nem sült át úgy, mint egy hetekkel előrre vásárolt másfajta. Fűszert a krumplira én nem szoktam tenni sütés előtt, hanem kivételnél szórom meg.
Szerk: +1 az áztatásra[ Szerkesztve ]
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Modding és elektronikai kérdések
- Router gondok
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen