Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Breki

    veterán

    válasz Smiro #3565 üzenetére

    Szerintem van idézem:

    A sütőpapír nagy előnye, hogy az lesz koszos és nem a fritőzünk, amit így sokkal egyszerűbb lesz használat után megtisztítani

    "sőt létezik olyan speciális sütőpapír is, ami kimondottan forró levegős fritőzbe való használatra lett tervezve. Nem muszáj azonban a különleges fajtát megvennünk, a hagyományos is tökéletesen megfelelő, és léteznek olyan ételek, amelyek készítése közben kimondottan ajánlott a használata. Például ha valami kis dolgot sütünk, annyira aprót, hogy beleeshet a sütő nyílásaiba. A nyílások arra szolgálnak, hogy a forró levegő jól tudjon keringeni a fritőz sütőterében, a sütőpapír pedig szerencsére olyan vékony, hogy nem zárja el a levegő útját. A leggyakrabban a kosaras típusú fritőzökben vehetjük hasznát a sütőpapírnak, a tálcás fajták esetében nem annyira hasznos. A kosárba tett ételről viszont le tud potyogni mondjuk a panír, illetve a ragacsos tészták is oda tudnak tapadni, tehát kifejezetten jó ötlet a sütőpapír bevetése. "

    [ Szerkesztve ]

    Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

Új hozzászólás Aktív témák