Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
A demó nekem is bejött (PC-n), majd 1 combos leárazáskor jó lesz ez.
-
Kvelstadt
veterán
Az eredetit nem játszottam anno, viszont ennek elég nagy szele volt szóval elkezdtem figyelni rá.
Mikor megjelent a demo ki is próbáltam.
Ennyire nem elemeztem ki mint te ebben a tesztben és ugye nem ismertem az eredetit szóval viszonyítási alapom sem volt. Viszont nekem az jött le hogy ez a játék a régi felülnézetesben lehet ütött de így hogy 3Ds lett bekerült egy olyan ligába ahol még a selejtezőben elverik.
Ahogy írtad. a város makettszerű, nekem klisés is volt a bevezető, és volt egy pálya zene ami konkrétan fájt.
Végigjátszottam a demót hogy hátha mutat valamit ha már ekkora hypeja volt de nem jött semmi.
Szóval örülök hogy ilyen értékelést kapott és nem azért mert most egy véleményen van velem hanem mert ha remakelnek valamit akkor tényleg alkossák, építsék újra úgy hogy hozza a régi feelinget és passzoljon a mai elvárásokhoz."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
AlfaDév
csendes tag
Megvárom még lentebb megy az ára..
-
Grath
HÁZIGAZDA
válasz xeon forever #1 üzenetére
Rendben, legközelebb a demó alapján írok tesztet.
...
-
Norb79
őstag
válasz xeon forever #1 üzenetére
De, indokolt a fika. Én switchen toltam végig, handheld, demó alapján első napos vétel volt, de a teljes játék az pont olyan, ahogy a teszt írja sajna. Talán még annyi kiegészítés, hogy a harc normál fokozaton (ami 4ből a 3. nehézség) is nagyon könnyű és lehetetlen meghalni.
-
xeon forever
addikt
Szerintem ennyire nem kene fikazni.
Kiprobaltam a demot. Nekem tetszett. Kb easy going...
Egy ket screenshot nem artott volna a tesztbe.Szerver,Munkaállomás,PC,Konzol, ez is egyfajta vonal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!