Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Diablo IV
- War Thunder - MMO Combat Game
- EAFC 25
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Farming Simulator 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Arena Breakout: Infinite
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
grex4
aktív tag
sziasztok!
Van egy 3s prime készülékem, pár napja vettem egy itteni ph-s eladótól, vadi új készülék elméletileg.
Egy problémám van a készülékkel, hogy nem ismeri fel a micro sim kártyám (céges, vodafone-os)
Amikor betettem a SIM1 kártya helyére a sim kártyát, bekapcsolás után kb 10 mp üzemelés után (első beállítások alatt még) a telefon kikapcsolt. Mindezt vagy 5-ször eljátszottam, a kikapcsolás után vagy 30 mp-ig nyomni kellett a bekapcsológombot mire bekapcsol. Lefrissítettem wifi-n keresztül tegnap a telefont. Most már nem fagy ki, hanem felcsatlakozik és eltűnik a hálózati ikon, majd újra. 1-2 mp-enként felcsatlakozik és szinte rögtön le.
A sim kártyám másik itthoni mobilokban működik hibátlanul és egy másik sim kártya pedig működik a 3S prime-ba. Én részemről nem szórakoznék vele, visszaadnám az eladónak, de nem tudom/tudjuk eldönteni mi a hibás. A sim kártya céges, nehéz lenne cseréltetni hiszen mindenhol működik, a telefon viszont vadi új. Sim kártya nélkül látszólag mindene rendben.
Van valakinek ötlete mitévő legyek?
A hiba bármikor reprodukálható, viszont az eladó szerint a SIM kártya a hibás (ez ugye értelemszerű a részéről), de én amiért vettem, arra nem tudom használni.
köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
üdv
-
grex4
aktív tag
válasz Viktor0610 #7316 üzenetére
A kártya kb 14 hónapos, és egy másik készülékben ebben a pillanatban is működik (Nokia ASHE vagy mi)
Ráadásul, a 3S prime másik SIM kártyával (az telekom-os) is működik látszólag hibátlanul szal a telefon nem lehet letiltva.
üdv
-
grex4
aktív tag
válasz Viktor0610 #7320 üzenetére
Most már értem, köszi.
Annyit tudok még tenni az ügyben, hogy a kollégáim dettó ilyen Vodafone-os sim kártyájával kipróbálom a 3S prime készülékem. Ha azzal sem működik, akkor vissza az eladónak, ha viszont működik, akkor SIM kártya csere oldhatja meg úgy néz ki csak a problémám.
Ez így járható szerinted? vagy egyszerűbb az eladó előtt másik 3S PRime készülékkel kipróbálni a SIM kártyám?
Nem tudom elképzelni, hogy ne működne előtte.
üdv
-
grex4
aktív tag
Sziasztok!
Múltkor ilyen problémám akadt a vadi új 3S Prime készülékemmel, azaz nem volt hajlandó működni Vodafone-os SIM kártyával, mással igen.
Tesztek alapján semelyik Vodás kártyával nem működött, szal mehetett vissza a szervízbe.
2-3 hétig átlagosan ott is lesz, plusz az eladó is ráül pár napot szal marha jól jártam.Ahhoz képest, hogy ennyire ajánlott készülék, sikerült kifognom egy rosszat és imádkozhatok hogy 1 hónap után telefonálhassak is már vele és ne karcolják agyon.
üdv
-
grex4
aktív tag
válasz lócitrom #7650 üzenetére
ha kitöröm a kártyáim akkor ki lehetett volna próbálni, de akkor se micro sd, se dual sim és vissza-átalakítóim sincsenek, feltéve ha működött volna.
Ebből kifolyólag, semmi értelmét nem láttuk és nem is feltétlen az én dolgom a hiba feltárása.
Ha a telekom kártyámmal akartam volna használni, valszeg sose derül ki a hiba. Szal remélem a legjobbakat.
üdv
-
grex4
aktív tag
válasz lócitrom #7673 üzenetére
igen céges volt, micro méretű sim és van normál SIM-re átalakítóm. Ha kitöröm belőle a nano sim kártyám, akkor tudom kipróbálni csak a micro sd-nano sim második kártya opciót, viszont akkor már a nano sim-hez kéne átalakító, hogy visszategyem. És ilyenem nincsen.
Ha működött volna a második sim kártya helyen (ami a nano sim méretű) akkor viszont a gariztatás idejére nem tudtam volna használni átalakító híján a mostani telóm, ill. vennem kellett volna. (nem adott a Vodafone semmit, nekünk a céges telefonok a rendelkezésre állásra vannak kihegyezve, retro tipusú Nokia telók Normál SIM foglalatokkal és kb 3600 számos flottával)
Mind1 végülis, majd visszakapom gariból és remélem működni fog. Igaziból az a furcsa, hogy én általában használtan veszek mindent, így minden általában hibátlan. Kivételesen, mivel még újonnan sem volt kapható január elején ez a teló, voltam kénytelen újonnan beszerezni és sajnos így sikerült járnom.
Köszi a javaslatokat, de momentán fölös már erről beszélni. A tapasztalataimat még lehet leírom, hátha valakit érdekel a garanciáztatásról a wayteq-nél. (mivel én lényegében nem találtam semmit a garanciáztatási tapasztalatokról itt a Ph-n, mondjuk érthető is, jó teló)
[ Szerkesztve ]
üdv
-
grex4
aktív tag
Szervusztok!
Van egy ilyen telóm, lassan fél éves és igazából mostanában kezdtem el használni. A problémám, hogy sokan emlegetik hogy alig hallanak, meg nem értik amit mondok a hívás túloldalán. Szabályosan a szám elé kell tennem a telefon alját....
Nem tartom normálisnak, valszeg hibás az elsődleges mikrofon, vagy hibás a készülék más része.
Garanciális (vodafone kártyát nem ismert fel, állítólag újraforrasztottak valamit, 1 hónapig volt emiatt garanciában vadiújonnan), MIUI 8.2 Stabil verzió, áttetsző szilikontok van rajta, de az alsó és a felső mikrofon nyílása is szabad, és a mikrofon "luka" is tiszta.
Kérdésem az, hogy ilyen mikrofon patch vagy mivel kell szórakoznom (szerintem abnormálisan) vagy garanciába küldjem vissza.
köszönöm előre a segítséget. (mivel hibás készülék volt ugye újonnan, nagyobb esélyét tulajdonítanám a hardveres hibának)
üdv. István
üdv
-
grex4
aktív tag
-
grex4
aktív tag
Találkozott már valaki olyan hibával, hogy ha beírom a kapcsolat nevét kiírja a rendszer hogy túl hosszú a név!?
Mi lehet a probléma? (15 karakter lenne csak)
[ Szerkesztve ]
üdv
-
grex4
aktív tag
Én annak örülök az új stable rommal kapcsolatban, hogy végre kiírja a telefon, hány perce volt a nem fogadott hívásom. (eddig 1 perceket írt, minden gyári beállítással)
üdv
-
grex4
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- OLED TV topic
- Háztartási gépek
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt