Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Én is rendeltem egy 3/32-es változatot a B20-asból pár napja. Azért van bennem egy kis félsz a B20-szal kapcsolatban. Nem tudom, hogy raulicio esetleg le tudnád-e tesztelni valahogy, hogy tényleg van-e benne B20...
Nothing Phone (1) | Samsung Galaxy Watch5 Pro
-
ORCA58
addikt
Nagyon kíváncsi vagyok! A telómmal (G6-L11) készítettem egy képernyő képet, hogy mit lát.
Az app az LTE Discovery, és Root kell hozzá, hogy a frekvenciát és a sávot kiírja. Mivel T-s vagyok és városi lakó, nem a B20-al csatlakozik. Látható, Band B3 és frekvencia 1835 Mhz.. Alatti viszont lát B20-as tornyokat is 811 Mjz-en. Ha megvan az earfcn Kód, akkor ez az oldal kiírja, a frekvenciát és a sávot. [link][ Szerkesztve ]
-
Heuar
csendes tag
Én egy hete rendeltem a geekbuying.com-ról egy ilyen B20-as 3S-t (még előrendelésben, 3/32), erre most írtak egy emailt, hogy elfogyott, egy hét amíg újra lesz nekik, majd akkor küldik. Nem szép dolog, hogy többet lehet előrendelni, mint amennyi van.
[ Szerkesztve ]
-
22Dávid22
aktív tag
A MIUI akkumulátorkímélője mellett mennyi értelme van a Doze-nak? MIUI 7-en nem volt bekapcsolva a funkció, de a legfrissebb fejlesztőin engedélyezve van. Csak azért kérdezem, mert találtam egy appot, név szerint ForceDoze, ami a kijelző kikapcsolása után egyből elindítja, sőt, a telefon mozgatása esetén sem hagyja kikapcsolni. Viszont hiába állítom be, hogy mit engedek optimizálni és mit nem, mert újraindítás után minden visszaáll, azaz csak a felhasználói appok egy része marad optimizálva, ezeket pedig alapból bezárja a MIUI. Szóval a Doze csinál más érdekes dolgot is vagy az app fölösleges és törölhető?
-
borsodika
őstag
A b20-as international verziós 3S-nek mi a típus száma? Pl Redmi 3 pro-nál a jobb verzió a 2015817-es modell persze ez nem b20as.
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
trebrona
nagyúr
Elkészítettem a Téma Öszzefoglalót, ha valaki netán hibát talál, kérem jelezze!
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
-
st6969
őstag
Ha volt már, akkor sorry... navigációs gomb világítás van?
-
Petyka3
aktív tag
Kíváncsi leszek. Mondjuk a hivatalos specifikáció szerint B3/B5, B40.
[ Szerkesztve ]
-
Banditqueen1
újonc
SZiasztok,
Segítsetek kérlek, redmi 3 pro-t szeretnék rendelni Spemall-ról EU expressel.
Olvasom a fórumot és elbizonytalanodtam ezzel a Miui rommal kapcsolatban. EZ mekkora fejfájást okoz a felhasználónak? ROM frissítés segít rajta?Rohadt laikus vagyok, kár lenne tagadni, de ha valaki pár mondatba esetleg le tudná írni, hogy mi is ez pontosan, mit jelent a felhasználónak az nagy segítség lenne nekem meg a hasonló laikus felhasználóknak.
AZ összegszést meg hozzászolásokat olvastam, de igazából csak jobban bevitt az erdőbe.
Köszi!
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz Banditqueen1 #538 üzenetére
Mi a kérdés pontosan?
A miuihoz neked nem kell nyúlni, szép átlatható. Jó nagy erőforrást igényel, oszt kész. És stabil.
Ha meg el akarsz mélyülni benne, akkor majd el fogsz. Laikusként nincs vele dolgod."Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"
-
JohnyBlue
addikt
-
félisten
Sziasztok!
A spemall mindig saját Rom-mal küldi a telót?
BL-t szeretnék nyitni, és nem tudom, hogy azzal a rommal, ami rajta van, azzal lehet-e.
Vagy a próbálkozástól nem veszík el az engedély?Másik kérdés, hogy van valami limit, hogy meddig lehet felhazsnálni az engedélyt?
Kössz!
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
félisten
Hogy tudom megállapítani a rom fajtáját?
Az about résznél az van, hogy MIUI 7.5 Stable - 7.5.1.0(MALCNDE)
Sajna, nem értek a MIUI-hoz; rokonnak lesz a teló, csak előbb fel kellene tenni rá egy stabil, frissülő (lehetőleg OTA, de USB is jó) rom-ot, ami tud angolul.
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
koxo
csendes tag
Honnan érdemes beszerzni a b20-at tudó verziót? Leginkább a megbízhatóság és a gari a fő szempont nem filléreznék. geekbuying?
Nektek mennyi idő alatt jött meg?
Kérdés hogy érdmes e várni míg az eustocknál is lesz ... idő ... ár (mert azért 35000ft vagy 45-50000ft nem mindegy)
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Windows 11
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lexus, Toyota topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs