Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
Na én zárom ezt a topikot.
(P.H.)
-
Graphics
Jómunkásember
Na, akkor ha kisakkoztatok a Béhúszat, terjunk mar vissza a telefonra is.
Delutan óta tjb007 írt értelmeset, meg pár normalis forumtag
Ku'leth Úr, ami olyan azt tedd már offba, köszi. A flamekeltést is hanyagold, mert abból is beszórtál párat. Régi tag újraregisztracioja vagy, vagy esetleg még friss vagy itt?
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Criminal017
őstag
Így nyugodtan fogok aludni, ebben a topikban is jól meg lett rágva az "ómájgád nincs béhúsz, mindmeghalunk"... Ha neked kell a B20, ne vegyél ilyet. Ha Kovács Jánosné úgy megy telefont venni, hogy nem tájékozódik előtte, akkor megérdemelte.
-
Atomcsirke
aktív tag
Tééényleeeg, béééhúúúsz vaaan benneeee?!
Szerintem tuti azért kapott új modellszámot, mert rá nem tudok jönni, hogy mi a pékért nem Redmi 3 Pronak hívják ezt is? Vagy elfogyott a kiárúsított 616 készlet a Sziamiaú raktáraiból, és kellett valam új név a gyereknek?! Ha gonosz akarnék lenni, akkor akár apróbetűs hír nélkül is kicserélhették volna a SoC-ot a R3Pro-ban, a kutya nem vette volna észre, max. az Antutu-huszárok...
[ Szerkesztve ]
--- Lenovo P770 & Xiaomi Redmi 3s & Meizu M6 Note, Realme 6s ---
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Atomcsirke #109 üzenetére
Lehet ez olcsóbb soc volt, passz.
Nekem bejön, igazi fullhd-vel lett volna. De így is oke
Criminal017: Tajekozodni sose tilos.
[ Szerkesztve ]
-
Scrydhan
senior tag
Akkor valami konstruktívabb: van róla infó mikortól lehet kapni?
2011: "Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."
-
athomi
veterán
Ha már jönnek ezek az "S"-ek, legalább mennének le velük 4.5"-ra. Nem mindenki vágyik tepsire, szerintem sokan szeretnének egy kényelmesen használható, hordozható telefont.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
És az se, ami eltérés tudásban van a kettő között
Ma egy 8" tabletet vágtam zsebre... Innentől ez a 3-4mm nem vágna földhöz
Mondom ezt úgy, hogy kis kezeim vannak, tehát nem egy csajozós ujjperc , és 5,5"-es telefonom is volt már.
Nekem a Redmi 3 pl kifejezetten kicsi az 5"-os mezőnyben.
[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
21 ? Biztos? Akkor ezek szerint ez a hibás, nem pedig a webes táblázat lett copy-paste áldozata? Honnan van a biztos infó?
És szerintem nem kisebb, ugyanabban a házban van mint a redmi3/3pro.
Sőt, most nézem hogy ez is dual quad core felépítésű, 4x1.4GHz + 4x1.1GHz. [link]
Ja és ugyanúgy 699/899 yuanért árulják mint a sima redmi3-at, az előállítása lehet esetleg olcsóbb, bár nem tudom mennyiért adja a qualcomm a 430-at és a 616-ot, de talán a 616 lehet drágább, mert pár komponenshez külön külső ic-k kellenek amik a 430-ban már soc-ba építettek.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
janeszgol
félisten
válasz Graphics #117 üzenetére
Kicsit kiforgattad athomi szavait. A Nexus 5-nél nincs kompaktabb 5 colos a világon tán, mégsem annyira kényelmes, mint egy 4.5 colos. Pedig a nexus 5 eszméletlen jó fogású telefon.
Én is úgy vagyok vele, hogy 4-4.5 col a legkényelmesebb utcára és a minden napokra. De inkább a 4 col, mint a 4.5.
És ha már S jelzésű, valóban lehetne kisebb. (Vagy legalább valami eltérés a simától.)[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
Na viccelj már.Megközelítem onnan hogy itthon csak kifejezetten a rajongók vesznek ilyet,azok vannak ebben a fórumban és ha azok sem értik ezeket az összevissza lépéseket,bejelentéseket,akkor senki.Nézd meg a MI5 fórumban mi folyik,nem tudni mi, mikor, milyen teljesítménnyel,hátlappal,rommal,kapható.Semmi köze nincs az átláthatósághoz és a kíszámíthatósághoz.
-
Graphics
Jómunkásember
-
athomi
veterán
válasz Graphics #117 üzenetére
Hogy jön ide a tudás? Bedobtam összehasonlításképp egy korrekt méretű 4.5" méretű telefont.
Az 5" pedig nem kompakt. Az említett két készülék között pedig magasságban 8.1 mm, szélességben 4.3 mm, vastagságban 0.6 mm a különbség. És a súly sem mindegy, abban is van 29 gramm különbség. Baromira nem mindegy melyiket vágod zsebre!
És pont a fentiek miatt az a bajunk sokunknak, hogy nem jön ki néhány korrekt, modern 4.5" körüli telefon. -
Graphics
Jómunkásember
Rendben, hát akkor lehet venni Samsung J1 Mini-t az kellően kicsi igaz, hogy nulla telefon.
Sajnos ez van, a piac diktál, és a 4,5"-es telefonra a gyártók nem alapoznak
Az meg , hogy mi kompakt, teljesen nézőpont, és felhasználó kérdése, van akinek ez is kompakt ,van akinek meg nem.
Nem vagyunk egyformák
[ Szerkesztve ]
-
válasz mjani1172 #122 üzenetére
Ezt most nem ertem. A fekete pro elerhetősége volt nehézkes, de speciel 3 teljesítményben és színben elérhető.
A romról meg a webshopok tehetnek, mert kókányolnak, de maga a gyár China stable rommal adja. Szoval ne haragudj meg, de tajekozodj mielott irkalsz.
(#118) H.Istvan25 : azert legyunk pontosabbak, 4g van, csak B20 nincs. Pl. nagyobb varosokban Telekom, Telenor 4g elerhető. Mondjuk Voda az szívta a dolgot.
(#109) Atomcsirke: ha csak simán kicserelik a SOC-ot, hamar beindult volna a téglagyár frissítéskorEttől függetlenül én se értem, erre a telefonra meg mi szükség volt.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz kovbandi82 #127 üzenetére
Ha csak 1-2$-ral olcsóbb a SoC esetleg, és a cserebere is olcsón megvolt.
Akkor amennyit a Xiaomi kiszór ezekből kiszámolható, hogy rengeteg pénzt tudnak spórolni egy ilyenen
-
-
Chaser
legenda
válasz kovbandi82 #131 üzenetére
b20 még oké, ha valakinek hiányzik hiányozzon, hasonló kategóriás csájna' telefonban éppen lehet is, de azért fhd-t ne várjunk már el
ott a mi4, mi4c, mi4s, jobb kamera, jobb panel, jobb soc, mi4s pl designban is elég csúcs, ahhoz képest nem is drága_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
Chaser
legenda
válasz Graphics #133 üzenetére
mi4 2/16 fehér verzió 45k spemalltól eu directtel, az vicc viszont nekem kell dual sim
kovbandi82 1-2 alternatíva azért akadhat, csak ugye az már nem xiaomi és miui
mondjuk két éve kicsit másabb volt a support meg hozzáállás náluk..._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
tjb007
nagyúr
Igen, biztos. Honnan az infó? A Qualcommtól. A felépítés meg az összes nyolcmagosnál dual quad core (ha a tervezőnek van egy kis agya és tud racionálisan gondolkodni), csak az órajel más klaszterenként (vagy nem).
„de talán a 616 lehet drágább, mert pár komponenshez külön külső ic-k kellenek amik a 430-ban már soc-ba építettek”
A 430 listaára nem alacsonyabb a 616-énál, és nem kellenek, pont ugyanazok* vannak beépítve mindkettőbe.
*fatájukat tekintve
[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
Azért ennyi, az nem sok különbség.
A Tesco-ban vannak kicsik 3.500Ft körül.(#118) H.Istvan25
Inkább azt mond, hogy neked a legfontosabb.
Akkor te is azok közé tartozol, akitől ha elvennék a telefont és bevezetnék egy szobába, 2 héten belül éhen halna, mert nem talál ki?(#121) istnag
Értem én. Vannak akik csak akkor tudnak élni, ha folyamatosan neten lóghatnak.
Nálatok olyan a házibuli, hogy mindenki egy szobában ül a kanapén és FB.on irkáltok egymásnak?[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
A 616 pdf adatlapjában írják, a BT WIFI analóg résznek külön chip kell.
† Digital integrated in SoC, Analog added via additional chipBlogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
mpierre
veterán
válasz Graphics #133 üzenetére
Azért pl a mi4s-nél belőhető az egyedi akksi profil (Gondolom ezt a miui alapból tudja) Azzal 2-3 nap kihozható. Nem tűnik kicsinek az akksi.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Fejvadi
nagyúr
Pont úgy jön hozzá, mint a Balaton part.
Szerintem is hagyjuk, mert ez a telefon nem neked való, mégis itt nyomod a B20 hiányát. Amúgy sem az átlag droidos veszi a Xiaomi-t. Fárasztó már ez a B20 rinya. Venni kell 2x ennyiért egy gyenge Samut, aztán lehet tolni a nulla értékű FB. megosztásokat éjjel-nappal. -
Atomcsirke
aktív tag
válasz kovbandi82 #127 üzenetére
Várjál, majd jön két hét múlva -Snapdragon 617-el - a Redmi 3s Pro! Vagyizé, Redmi 3 Pro S?! Már kezdek belekeveredni...
--- Lenovo P770 & Xiaomi Redmi 3s & Meizu M6 Note, Realme 6s ---
-
-
janeszgol
félisten
Szerintem is fontos a B20, de nem mindenkinek. Xiaomit meg valóban nem vesz átlag ember, vagy ritkán. Ennyi baki belefér.
Nagyon átlag ismerősök már a Huawei-re is azt mondják, mi ez fura név és hogy kell kiejteni? Akkor a Xiaomi meg sem látják, szóval ez a probléma nem áll fent. Szolgáltatónál egyszer történt B20 nélküli 4G-s telefon árusítása (Telekom, Honor 4X). Másra nem emlékszem, szóval védve vannak az emberek.[ Szerkesztve ]
-
H.Istvan25
senior tag
-
citkar
addikt
válasz H.Istvan25 #146 üzenetére
(#144) istnag :
A hétvégén kb 550 km-t utaztam az országban és igencsak sok helyen volt 4G, ahol nem ott 3G a Xiaomin.
Ne essünk túlzásokba, B20 nélkül is lehet 4G-t használni, Budapesten is, vidéken is (szolgáltató függő ez tény), szóval a Balatonnál ha nyomoromban 3G-n kell éttermet keresnem, elviselem, ha egyébként teljesen jó a Xiaomi készüléke.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs