Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazzzs
senior tag
Nincs konzolom, nem is szoktam foglalkozni a rájuk megjelenő címekkel, de most valamiért megnéztem ezt a videót. Nem tudom, hogy milyen a felhozatal, de erre a játékra azt mondom, hogy igen, elképesztő hangulat árad belőle. Ha PC-re is jönne, akkor biztosan itt figyelne a polcomon a doboza PS tulajoknak jó szórakozást hozzá!
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
DEV_NULL
őstag
válasz westcoastog #15 üzenetére
Egyetlen hozzá fogható játék sem volt akkoriban pcre. A "kölcsönkapott" ps nálam maradt némi pénzmag ellenében.
-
DEV_NULL
őstag
válasz westcoastog #13 üzenetére
én régen ps-en a gran turismo elé bábozódtam be
-
DEV_NULL
őstag
válasz westcoastog #9 üzenetére
Uncharted, Last of us Így ahogy mondod. PC-m van mióta az eszemet tudom, de fel sem állnék a PS elől...
-
gyuromoj
veterán
válasz westcoastog #9 üzenetére
Unchartedek kötelezőek. Én is csak miattuk meg a GOW miatt vettem eddig 2-szer PS-t.
De most érik a 3., mert a GOW Ascension érdekel. Aztán lehet hogy csak kölcsönkérek egy gépet, hogy ne verjem magam akkora kiadásokba.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
DEV_NULL
őstag
válasz westcoastog #7 üzenetére
JÉÉÉZUS! PS-t kell venni... Ez nagyon állat játék.
-
westcoastog
veterán
Kár hogy nincs ps3-am, engem magával ragadott ez a játék.
-
MageRG
addikt
válasz finkelstein #1 üzenetére
Ehhez elég a PS3.
Egyébként kilóg a lóláb: láttátok a szakállas fószer ingét a hátán? Elég sokat mosták azt a textúrát./grammar nazi on
Kedves Game TV!
Ángliusul még úgy tanultam, hogy a last-ot "laaszt"-nak nem "lászt"-nak mondjuk (ugyanis könnyen összekeverhető a lust-tal).
/grammar nazi off"What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
PodMAN
senior tag
Már nem azért, de ha 2:24-nél ez egy ingame grafika, hát itt az ideje a PS3 kukázásának és várni a nextgen konzolokat és grafikákat
-
gyuromoj
veterán
Úgy is mostanában tervezek PS3-at venni az exkluzív címek miatt.
A ND csapata eddig csak minőségi munkát adott ki a kezei közöl, ezzel sem lesz másként.
Várós.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
finkelstein
tag
Nagyon-nagyon várom már. Ezért is fogok PS4-et venni, mert sokkal jobb címek jönnek ps-re, mint boxra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- VPN topic
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Ukrajnai háború
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest