Új hozzászólás Aktív témák

  • greyslay

    aktív tag

    Egy pár szösszenet aki a telefon vásárlása előtt áll és esetleg bizonytalan alapvető dolgokkal kapcsolatban, illetve az én tapasztalataimat írnám le(illetve azért írom le mert bennem ezek a kérdések felmerültek és maradéktalanul nem találtam/ kaptam választ a fúrumban) :

    3 hete vásároltam a telefont (pixel 6 pro) itthon a telomania üzletben. (azóta 10 e ft ott csökkent az ára ott) a webáruházat ajánlom mivel teljesen gyorsak voltak, előtte azért felhívtam van e raktáron a telefon amelyre készségesen válaszoltak.

    Amikor megérkezett a telefon akkor tapasztaltam hogy az amúgy selejtes gyári szilikon tokot sem küldték vele. Továbbá az egyértelmű, hogy töltőfej nincsen csak kábel.

    Tapasztalataim:
    3 hét használat után eltudom mondani, hogy root és bármiféle mók nélkül szinte hibátlanul működik a telefon. Vodafone magyar hálózatot használok (vidéken) nincs hívás szakadás nincs elutasított hívás, hívás közben simán lehet internetet használni, internet telefon szintén tökéletes. Wifi mobilnet dobálást egyáltalán nem tapasztaltam kijelző, kamera, szoftver gyakorlatilag hibátlan. A gyári kamera szoftver csinált egy két akadást portré kép készítése után ( nem jelent meg egyből a kép valamint van olyan hogy amikor megjelenik az elkészített kép az alsó illetve felső fekete sáv az színes pixel villódzódásba kezd)
    Ez a kijelző villogás kicsit ijesztő volt de azóta nem igazán tapasztalom és amúgy sem zavaró mert csak bezárom a képet majd megnyitom és már nincs ott.
    Fontos megjegyeznem, hogy a Huawei P40 pro utódját kerestem, és azt hiszem maradéktalanul megtaláltam. Mind a kijelző mind a kamera brilliáns, talán a kamera (selfie is) tekintetében még azt mondhatom, hogy határozottan jobb a Pixel.

    Egyetlen probléma van ami szintén nem ért meglepetésként az pedig az ujjlenyomatolvasó ami néha pontatlan.
    Továbbá nyilván a faceid vagy legalább 2d hiánya. Remélem a 2d arcfelismerőt egyszer bele implantálják majd a szoftverbe mivel a tökéletes selfie kamera biztos hogy elbírna vele.

    Ennél részletesebben a tapasztalataimat már nem írom le, de lenyűgöző a telefon ennél nem kell jobb, mind akkumulátor, hangszóró, sebesség, külső megjelenés számomra a p40 pro után (is) tökéletes.

    Szeretném megjegyezni, hogy ezek az én tapasztalataim, nyilván amely hibákat fent a többi fúrumtárs leírt, biztonsan jelen vannak, és reméljük frissítéssel nem fog az én véleményem, (készülékem működése) is változni rossz irányba, hanem az övéké lesz jó.

    Kiegészítők amelyeket megvásároltam és tapasztalatom róluk:

    Üvegfólia: Ezt a fóliát tudom ajánlani mivel elég jó minőségű, viszont sajnos azzal a tokkal amivel én használom, nem kompatibilis, mivel nagyon picit eltolja a kijelzőtől így sajnos nem illeszkedik jól.

    Kamera védő fólia: Nekem fontos, hogy a kamera lencse üvegeket is védje fólia, ezért a linkelt fóliát rendeltem meg amivel szintén maximálisan elégedett vagyok, vékony film szerű fólia, ez a fent említett tokkal működik illetve szerintem bármilyen tokkal kompatibilis, ezt nem fogja felnyomni semmi, ha szépen felvan helyezve.

    Tok: Van egy pár drágább spigen tok a telefonhoz, én a linkelt darabot rendeltem, amely a legolcsóbb. Minőségben abszolút tökéletes, oldalt recés ami miatt nem fog könnyen kicsúszni a kézből, valamint nem lesz tőle dundi a telefon és persze tökéletesen illeszkedik és a gombok is kényelmesek.

    Hálózati adapter:
    Töltőfejként ezt tudom javasolni. Kicsit vaktában vásároltam meg annak ellenére hogy a PD szabvány nincs feltüntetve rajta, de ne foglalkozz vele. Jó minőségű cucc és nem tudom kinek milyen sebességgel tölt de 10 perc alatt 15% lett úgy, hogy előtte egy 67W -os Xiaomi töltővel töltöttem és 10 perc 10% lett.

    Úton van még fólia illetve tok aliexpressről is, majd fogok írni róla akkor ha érdemesnek találtam megvenni. :R

    "embertelen ember munka"

Új hozzászólás Aktív témák