Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gloryan
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Ma lettem gazdagabb egy ilyen telefonnal, már esedékes volt a váltás a Nokia 5800-ról
Egy-két gyors és rövid tapasztalat, azoknak akik nem akarnak sokat keresni.
Ez a telefon gyors. Tényleg az. (Mondjuk ilyen váltás utána nem csoda ) Korábban mintha úgy olvastam volna, hogy van egy - két hely ahol megröccen. Egyedül a Fotók alkalmazásnál érzékeltem ezt, amit azért furcsállok, mert érdekes módon az Albumok ami kb ugyan azt a célt szolgálja, egyből tölt minden képet.
Melegedés. Nos igen 4K videót mikor csináltam kb 7 percet vettem fel érezhetően melegedett a készülék, de nem mondanám azt, hogy na akkor el is dobtam, mert felgyulladtam vele együtt. Hozzá teszem nem hiszem, hogy sok 4K felvételt fogok csinálni vele szóval annyira nem is foglalkoztat.
Olvasgattam itt olyat, hogy volt olyan kinek panasza van az ajtócskára. Nekem tökéletesen passzol nyitásához is kicsit inkább "technikázok", de bajom nincs vele. (dokkoló a héten érkezik).
Az én készülékemre jutott fólia is. Sőt annyira jutott, hogy még a dobozban is volt egy előlapi törlőkendőcskével. Jó nem minőségi főleg nem az, ami rajta van telón, de a Nillkin már úton van szóval addig ki fogom bírni.Amit hiányolok: (bár lehet csak én nem találtam meg, vagy nem kerestem utána olyan alkalmazásnak ami ezt lehetővé teszi)
- diavetítés háttereknél
- telefonon a zenelejátszási lista módosítása
- csoportokhoz csengőhang hozzárendelés (anélkül, hogy külön - külön kéne mindenkihez)Megeshet, hogy csak én nem találtam rá ezen funkciókra (alkalmazásokra), de nézzétek el nekem kérlek, első Androidos készülékem és tapasztalat híjján vagyok még. (Ha esetleg tudtok ezekre megoldást szívesen várom)
Rövid verdikt:
Eddig én teljesen meg vagyok elégedve ezzel a készülékkel és szerintem a jövőben sem fog változni ez a véleményem.
Remélem segítettem azoknak, aki ilyet akarnak venni nem pedig eltántorítottam őket, mert ez a telefon szerintem tényleg MEGÉRI!
-
Gloryan
csendes tag
válasz VincentV #4931 üzenetére
Bevallom őszintén nem merem megúsztatni, mert nem szeretnék úgy járni vele, hogy nagyon erősen meg van hirdetve, hogy vízálló én meg pont befürdök vele, mint ahogy a vevők szerencsétlen fele.
Nálam ez csak extra opció, ha meg egy nap tesztelem remélem nem szívok vele majd. -
Gloryan
csendes tag
válasz #19784448 #4933 üzenetére
Az enyém van, de nem túl szép. Sok kicsi bubi (igaz használat közben nem zavaró) és szerintem, azért vesz a fényerejéből is bőven a kijelzőnek. Tényleg csak addig van rajta, míg a Nillkin meg nem érkezik, addig meg kibírom vele.
(Bocsi a rossz minőségért nem akartam szenvedni fényképezővel, a lényeg így is látszódik.)
[ Szerkesztve ]
-
Gloryan
csendes tag
Hello újra!
Megjött a dokkoló. Egy Sony DK48-ast. Van adapter sima Z3-ra (tokos, nem tokos) és Z3C-ra is (úgyszint tokos, nem tokos).
Azt néztem, hogy a "csak" telefon adapter eléggé passzos, attól félek, hogy összebarmolja az elejét meg a hátulját a készüléknek (a fóliát és üveglapot is) ahol érintkezik az adapter a készülékkel.
Szeretném megkérdezni van-e valakinek valamilyen tapasztalata ezzel kapcsolatban, hogy tényleg van esély arra, hogy összekarcolja vagy csak én érzem úgy, hogy nagyon passzos lett a "csak" telefon adapter. -
Gloryan
csendes tag
válasz Quasi_modo #4975 üzenetére
Magát a lejátszási lista létrehozását meg is találtam, de arra sajna már nem jöttem rá, hogy azt magán a készüléken, hogyan tudom módosítani Tapogattam a kis háromszöget a listánál és a zenéknél a listán belül egyaránt, de ott nem láttam ilyet Maga ez a Walkman program megfelel mást nem szeretnék használni.
Megírnád légyszi, hogy hogyan lehet ezt a listamódosítást megcsinálni magán a készüléken?
Köszi előre is! ^^
-
Gloryan
csendes tag
válasz Quasi_modo #5055 üzenetére
Köszi a segítséget!
-
Gloryan
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Hozzám is eljutott a nyalóka, minden okésan működik, eddigi észrevételeim szerint egy dolgot kivéve. Ugye bár van az az újdonsága, hogy a telefon memóriájából át lehet helyezni az alkalmazásokat memokártyára, de ez nálam valamiért nem műxik. Az Alkalmazásoknál áthelyeztem az átpakolni kívánt appokat és mégis minden ott maradt a telefonon úgy, hogy a készülék azt írja ki, hogy át van helyezve a memóriakártyára. Van valakinek ötlete, hogy lehetne ténylegesen áthelyezni a kártyára a cuccokat ?
(
Megnéztem az Android/ Obb mappában maradt minden ugyan úgy) -
Gloryan
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Szeretnék érdeklődni, hogy a telefonmemóriából Sd kártyára appáthelyetés, mindig ilyen részleges marad? Egy appot se helyez át teljesen a telefon, sőt van olyan, amit nem is enged áthelyezni. Olyan is van ami áthelyezést követően elindulás után, azt írja nincs jogosultsága írni a kártyát, ezért nem folytatódik az app futtatása (pl: HeartStone).
A memóriakártyát, formáztam a telefonnal Lollis gyáribeállítás visszaállítása után, de semmi.
Valakinek valami infója vagy ötlete van ezzel kapcsolatban ?Köszi előre is!
-
Gloryan
csendes tag
Üdv!
Életben először megfürdettem a telefont reggel 8 körül, az alsó hangszóró azóta se szól normálisan (recseg, halk és zenehallgatásnál se szól úgy, mint a rövid pancsolás előtt) :S Úgy olvastam 3 órát is igénybe vehet a száradás, de már jóval több idő eltelt azóta. Próbáltam szárítani is egy kicsit, (hajszárító, napon ücsürgéltem vele a napon) Ki mennyi száradási időt tapasztalt? Szerintetek szervízgyanús?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Bittorrent topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Canon MILC: EOS R és M topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- BestBuy topik
- Opel topik
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.