Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cruzolka
aktív tag
Üdv, egy kérdésem lenne, A készülék OTG képes?
Előre is ThxKözben rátaláltam, és Igen!
[ Szerkesztve ]
Zolka
-
kimista
aktív tag
van egy first world problémám, hangoutsban a rezgés értesítéskor elég erős, lehet valahogy változtatni? akár a hangoutsban, ekár külső progival, valahogy? nekem túl erős a vibramotor, szeretném lecsökkenteni a rezgések időtartamát, így gyengébbnek tűnik
pl fb messenger rezgése tökéletes, de hangoustban télleg rezeg az egész asztal ha úgy van lerakva a teló..Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
Akosh87
tag
Tegnapelőtt érkezett, egyelőre nagyon pozitív benyomás, csak azt csesztem el, hogy a színt fehéren hagytam, és nem állítottam át feketére. Viszont a mágneses töltőfejhez képest gyorsan tölt és lassan merül töltés után (semmivel sem lassabban, mint amikor dokkoló nélkül töltöm USB csatlakozón keresztül). Csak ajánlani tudom. Habár amikor rendeltem, hó elején még 1669 HUF volt, de szerintem a mostani árát is megéri. Nem kell aggódni csatlakozófedél miatt.
"Mindig légy önmagad... Kivéve ha lehetsz Batman... Akkor legyél inkább mindig Batman!"
-
kimista
aktív tag
olyan nekem is volt, néha mikor megdöccen a rendszer egy másodpercre pl szöveg írása közben, és nem írja azonnal a betűket, aztán visszatér az élet a telóba, megjelenik egyszerre a lefagyás alatt beírt 3-4 betű, és persze a 3-4 betű rezgése is egybe megjön, akkor szokott berezdülni nekem bár ez csak régi sonynál volt, a z2-m még nem csinálta, gondolom a 3 gb ram alatt nehéz belassulni
Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
kimista
aktív tag
Ebayen vettem egy ilyet, de nem igazán akar működni. Kell hozzá valami, vagy én vagyok béna?
Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
kimista
aktív tag
válasz #76385920 #8318 üzenetére
áá köszi midkettőtöknek, hazamegyek kipróbálom
sztem a 720p elég, amiket néznék filmeket úgyis max bdripek
néztem is, hogy minek rá egy female microusb csati, de ki gondolta h meg kell táplálni.. HDMI-n vissza nem tud jönni áram? vagy a telóból nem tud jönni?Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
Cruzolka
aktív tag
Még egy kérdés, Fotó albumban lehet- e a Képeket Mappákba rendezni?
Előre isZolka
-
taletale
tag
válasz kimista #8319 üzenetére
Hdmi-ből nem jön vissza áram telefon meg nem ad annyi áramot ennek hogy meghajtsa!! Ezért kell a külső áram . Nálam úgy megy hogy 2A-es töltővel megy az MHL csatlakozó és a gyári 1,5A-es töltővel meg töltöm mágneses alapon a telefont így tuti nem merül le a telefon filmezés vagy épp irodai használat mellet.. Amúgy érdemes venni egy sony dualshock joyt és elég jó tvn játszani a GTA SA (stb ) verziókat
Lehet ha bal oldalon felül rámész a menü részre akkor lehet úgy kategorizálni.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 5T 8/128GB -> OnePlus 9Pro 12/256GB
-
BalaG
aktív tag
válasz taletale #8326 üzenetére
Nevegyél mérget hogy menni fog de probálkozni lehet!
... fene se tudja mi mit támogat és mi hogy lesz vagy nem lesz éppen jó.
( rca/scart kábeles megoldással én is probálkoztam és fekete fehér kép jött össze nagy nehezen igaz az 5-6 éve volt és nem ilyen telova sőt lehet nemis teló volt)taletale ötlete jónak tűnik peidg
[ Szerkesztve ]
-
kimista
aktív tag
válasz taletale #8326 üzenetére
én úgy tudom, h a hdmi digitális jel, az RCA pedig analóg.. egy sima kábellel kétlem h menne, komolyabb átalakító kell, amiben van méretes elektronika.. nem értek hozzá, de kétlem h ez a megoldás, amit linkeltél, működne.. mondjuk egy ilyen megy sztem de ez ugye egy tizesbe kerül..
szerk.: topic is van neki!
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Van, úgy hívják Digitál-Analóg átalakító.
De ezek min. 15eFt-ba kerül, ez alattíval csak szenved az ember.
Ugyanis a HDMI-nél van egy biztonsági protokoll amit az olcsó nem támogat, és emiatt telo képe nem lesz.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
őstag
Az történt, hogy leejtettem egyik nap, és szinte az egész hátsó lap átlósan egy szép hosszú szálon elrepedt. Tudja esetleg valaki hogy hol és kb. mennyiért lehetne megcsinálni?
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
-
LUCKY78
tag
üdv mindenki.
hogy a picsbe tudok statikus 19:9 arányú (saját) képet beállítani háttérnek?
A lényeg hogy nem szeretném hogy a hátterem jobbra-balra mozogjon ha 'scrollozok'.
A statikus háttérbeállítást megtaláltam, de az csak négyzet alakban engedi a kép kivágást.sose nyomjá' full kretént!
-
Cruzolka
aktív tag
Üdv
Talán valaki már találkozott azzal a Problémával, hogy Bejövő Hívásnál, fekete képernyő fogad...
A Készülék csörög, de a kijelző fekete???
Ha tudnátok segíteni megköszönnémZolka
-
Akosh87
tag
Általános kérdés: Érdekel a véleményetek: Megér a Z3 annyival többet, amennyivel drágább a Z2-nél? Nekem speicel a Z2 szögletesebb design-ja jobban bejön, de ez nyilván szubjektív tényező. Azonban objektíven szemlélve mi az, ami miatt inkább Z3, mint Z2? Az a hangyaf*sznyi különbség a proci órajelében vagy esetleg van más is, ami indokolná a váltást?
"Mindig légy önmagad... Kivéve ha lehetsz Batman... Akkor legyél inkább mindig Batman!"
-
Deck
titán
válasz Akosh87 #8337 üzenetére
Itt erről egy cikk: Sony Xperia Z2 vs Z3 – megéri a váltás?
Szerintem nem. Én is eközött a 2 telefon között gondolkodtam. De a hardver ugyanaz. A hangszórója jobb a Z2-nek, kapsz hozzá 15k-s zajszűrös fülest, jobban néz ki(szubjektív), függetlenül adja a telekom (a z3-at nem), akksi is nagyobb picivel, és olcsóbb is jóval.
(az, hogy nagyobb ip minősítéses a z3 azt nem kell nézni, mivel egyikre sincs garancia ha beázik)
[ Szerkesztve ]
PS5
-
colette91
csendes tag
+1 én sem írhattam volna szebben
Azt miért csinálja a telefon, hogy amikor bekapcsolom a képernyőt, egy-két másodpercre nincs háttérkép, csak feketeség, és néha még a lezárt képernyőn sincs kép? Valamilyen alkalmazás miatt lassul be ennyire? Vagy mi okozhatja?
[ Szerkesztve ]
Kiűűűztem az összes démont! A háááááz megtisztult... Pancserek...
-
Deck
titán
válasz colette91 #8339 üzenetére
Ez fenn áll elég sok sony telefonnál, de ezeket találtam rá:
"Hopefully it shouldn't happen again but if it does try this first: Main menu > Settings > Apps > All > Xperia Home > Clear data.
This will reset the homescreen back to its original layout but won’t delete any personal data."
"I solved it by installing Xposed and the GEM Xperia Xposed module.
I then enabled the AOSP lockscreen and got rid of Sony's one.
All lag is now gone!!!!!"
PS5
-
Akosh87
tag
Igen, nekem is barátom a google, de alapvetően nem szoktam cikkekre alapozni, mert a néhány nap, amíg tesztelgetik őket nem szolgál(hat) megbízható információkkal, sokkal inkább érdekel olyan emberek véleménye, akik legalább pár hétig használták már az adott telefont, ott már tutira előjönnek az esetleges "rejtett" bakik is...
A véleményed pedig kimondottan hajaz az enyémre, csak kíváncsi voltam, hogy vajon csak én gondolom így, vagy esetleg többen vagyunk így ezzel. Nem voltam feszült emiatt, de az lettem volna, soraidat olvasva tuti megnyuodtam volna.
Köszönöm a korrekt, kimerítő választ
-
junior11
veterán
Tegnap hosszabb ideig próbálgattam a haver Z2-es telóját, és meg kell mondanom, egy kicsit gyorsabb reakciókat és általános sebességet vártam tőle. Sokszor megesett, mikor megnyittam egy alkalmazást, nem reagált rögtön, vagy forgott a kis karika, gondolkodott és csak később nyitta meg vagy a play áruházban sokszor megakadt vagy darabos mozgást produkált... Menüben, beállításokban ezt nem vettem akkor észre...
Kb 1,1GB szabad memóriája volt. Nálatok is megesik vele az ilyesmi? Tulajdonképpen ő nem panaszokodott...Az én Lumia 925-ös telefonomtól csak egy kicsit volt gyorsabb, és a Z2 jóval erősebb HW-rel rendelkezik, vagy az android sebessége lenne ilyen és a WP-hez vagyok szokva mit gondoltok?
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
Akosh87
tag
Ó, már másodjára van. Most épp 3,5 hete, az előző csak egy hétig volt. Sajnos van egy betegségem, ritkán bírok ki egy hónapnál többet ugyanazzal a telefonnal. A két Z2 között azonban volt Note3, G3 és Alpha... Nos, nem véletlen, hogy valamiért visszatértem. A kérdésemet az indokolta, hogy kicsit kezdem ezt is megunni, és megfordult a fejemben, hogy Z3... De igazából olyan nagy különbség nem lenne, így ismét ott tartok, hogy nem tudom, mire cserélhetném... Egyelőre nem találtam olyan készüléket, amiért nyugodt szívvel megválnék a Z2-től. Úgy érzem, nagyon eltalálták. Talán a kamerán csiszolnék még egy kicsit, de azt leszámítva nincs benne kivetnivaló.
Mégegyszer köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Akosh87
tag
válasz junior11 #8343 üzenetére
Szerintem alapból nem lehet összehasonlítani egy wp-t és egy Androidot. Másrészt az általad leírt jelenségekkel egyáltalán nem találkoztam még. Szerintem bármelyik "kategóriatársánál" gördülékenyebben, stabilabban működik. Régen azt mondtam, hogy az iPhone-ban az egyedüli pozitívum a stabilitása, szerintem pont a Z2 az, ami ezt az elméletemet megcáfolta, mert úgy vettem észre, szebben működik, mint a szifonok.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Jó az a WP. Azzal, hogy a Nokiát bevonta az MS, nagyon is jó lépést tett azok felé a userek felé, akik csak használni szeretnék a telefonjukat - és ők bizony nagyon is sokan vannak. Rengeteg (egyre több) ismerősöm fordul WP felé - főleg hölgyek, de természetesen diszkriminálásnak nincs helye, nem buták. Persze ne offoljuk a topikot ezzel, csacskaság lenne.
Mindenesetre nem összehasonlítható egy WP és egy Andoid telefon. Egyszerűen más a UX is.
A Z2 piszok gyors és meglehetősen erős. Inkább egy kisebb, régebbi Androidos telefonnal hasonlítsa mindenki, ha már muszáj, bár mivel úgyis 1 telefont fog használni legtöbbünk egy időben, bőven elég azt megnézni, hogy az adott modell megfelel-e az elképzeléseinknek. Hogy egy mikronnyival gyorsabban tölt be egy játék vagy a böngésző, a kutyát sem érdekli, ha úgyis csak egy telefon van a kezemben a mindennapokban.
[ Szerkesztve ]
-
Akosh87
tag
válasz LUCKY78 #8349 üzenetére
Én nem használtam sokáig, viszont 3x adtam neki (3gs, 4s és 5) esélyt, a stabilitása sem tudta kompenzálni az Android nyújtotta "szabadságot", de valahol legbelül mindig csábított. A Z2-vel ez a csábítás feledésbe merült.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest