Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
Fuck a végén tényleg gsm bolt lesz jövő héten
Ha a beázásra nincs gari akkor mindegy szinte.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
Épp azt néztem se szín se semmi sincs odaböffentve gsm linehoz.
Nincs valami angolosítás a MM-hoz, kukkot se értek... magyar oldalon néztem egy Z1-et hogy miféle gari van de semmit se találtam.
Amúgy énis gondolkoztam ha itt a határ mentén szlovénba vagy ausztriába valami webshopból megrendelném, ha találnék ilyet.
-
Blaise
veterán
-
w333
félisten
Így van ... ez "készülékbiztosítás" akar lenni
Gyári 2 év garanciát kapsz, ami itthon is érvényes bármelyik Media M. -ban !
Nemsokára kapható lesz az itthoni Media M- ban is, most nézem hogy S5 229899 Ft, akkor gondolom az Xperia Z2 kb. 219000 Ft lesz
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
SkyS1gn
félisten
Nyugatról jövök, kelet felé tartok
-
F_Gergely
őstag
válasz Felhasználom #571 üzenetére
Tavaly ugyan ez volt a htc-vel, juniusban lehetett kapni a telefont szolgaltatonal...
Es persze a legtobb keszulek gyartasi hibas volt -
Blaise
veterán
-
soldier2
őstag
És ők gyári garanciát adnak Anno a Z1 is ott volt a legjobb árban gyári garival. Tegnapelőtt néztem, még nem volt semmi a honlapjukon.
[ Szerkesztve ]
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
Jegesmaci81
aktív tag
Sziasztok, senki ne kövezzen meg a kérdésem miatt, de én hardveresen nem nagyon látok újdonságot a Z1c és Z1-el szemben. Szoftveresen van pár újdonság de kb szerintem ennyi. Megéri szerintetek Z1-ről cserélni pusztán az IPS miatt?
-
Flind
senior tag
válasz Jegesmaci81 #576 üzenetére
Szerintem Z1-ről semmiképp, egyáltalán nem ad annyi újdonságot mint amennyit fizetnél érte. Az is bőven megállja a helyét még, hacsak a kijelző nem zavar valakit mérvadóan, de akkor azt se vette volna meg.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Kérdés hogy mennyit kell még ráfizetni ...
Én biztosan lecserélném ... erősebb akku, jobb kamera, szebb kijelző !
-
Felhasználom
tag
Z1-ről abszolút nem éri meg....szerintem.
Ha már mindenképp váltani akarsz akkor inkább a következőt várd meg abban már talán lesz olyan amiért megéri váltani (bár nem vagyok benne biztos) -
Jegesmaci81
aktív tag
válasz Felhasználom #579 üzenetére
Egy ismerős gondolkodik a váltáson nem én. Meglátta nálam a z1 compactot és meglepődött hogy mennyire látszódik a két kijelző közötti különbség a z1c javára ha egymás mellé vannak téve.
-
w333
félisten
válasz Jegesmaci81 #580 üzenetére
Naná hogy meglepődött ... fakó TFT vs IPS ! a Z2 még brutálisabb
-
Ricardo
titán
válasz Jegesmaci81 #580 üzenetére
Na igen. Addig semmi különösebb gond nincs azzal a kijelzővel, amíg mellé nem teszel egy "normálisabbat", akkor rögtön látszik mi vele a probléma.
-
Ck.
addikt
Ma megnyomkodtam 3 db Z2- t, mindegyiknél zavaróan látszódtak a pöttyök a kijelzőn. Bekapcsolva, böngészés, videozás,képnézegetés közben is. Baromi zavaró. Tesztben ezt így azért nem említik.
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
válasz migabi24 #587 üzenetére
Olvastad a tesztet? Abban is van szó róla.
Szerintem arra gondol:
"Bekerült a telefonba egy csomó olyan funkció, amit már máshol láttunk, ilyen például a kesztyűs vezérlés lehetősége. Ez egyébként kicsit más, mint mondjuk egy Nokiánál, ha bekapcsoljuk, akkor elég csak közel helyeznünk az ujjunkat a kijelzőhöz, az pedig hálából egy jókora kört rajzol oda, ahová közelítünk. Valószínűleg ez az oka annak, hogy direkt napfényben sok-sok csillogó pöttyöt láthatunk a kikapcsolt kijelzőn.
"A ZTE Blade kijelzője is pöttyös volt, de annak nem volt ilyen funkciója
-
SkyS1gn
félisten
Én is csak kikapcsolt kijelzővel látom a Z-n, napfényben. Soha, senkisem említette azt még rajtad kívül, XDA-n se egy ember se... TE mit látsz?
(#594) Ck. Még mindíg krva érdekes hogy rajtad kívül 1 ember sem említette, de én se vettem észre mikor nyomkodtam.
Most erre mit lehet mondani.
[ Szerkesztve ]
-
Felhasználom
tag
Elnézést tudatlanságomért, de miért jók vagy rosszak ezek a pöttyök?? És mitől van ez??
-
SkyS1gn
félisten
válasz Felhasználom #597 üzenetére
Nem rossz, elég ritka esetben látni (ahogy fennt látod direkt napsütésben bizonyos szögből)
Ezek többnyire az érintőkijelző érzékelő pontjai.[ Szerkesztve ]
-
tipuka
addikt
válasz Felhasználom #597 üzenetére
Ha jól emlékszem, azért, hogy tudd kesztyűs kézzel is használni.
Nem rosszak, napfényben, ha direkt úgy nézed, hogy látszódjon, akkor látható. -
Ck.
addikt
Üzletben néztem, neon fényben ami nem süt rá, úgyhogy nem kell a cinizmus.
De mindegy, tépek is innen, pedig vásárlási szándékkal néztük meg őket, nem fikázni jöttem. Páromnak akartunk upgradelni rá, de így nem lett belőle semmi. Pont emiatt néztünk meg többet is, bízva hogy csak hibás példány volt, de nem. Használat közben is látni, simán kiszurtuk abban az 5 percben, amíg nyomkodtuk.
Na mindegy, béke veletek.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest