Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bar1
aktív tag
A képek egyáltalán nem jók, az S5-éi sokkal szebbek és ha nem nagyítunk bele, az M8-é is. Vékonyabb, mint a korábbi modellek, de túl hosszú. Az M8 jóval prémiumabb hatást kelt.
Tévében viszont továbbra is Sonyt vennék -
batai15
félisten
Első sony ami tetszik .
ettől függetlenül a mostani flagship telók közül nem ezt választanám.[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Sony back in the game!
http://i.imgur.com/f3rRs.gif
Valakinek van már Z2?
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
pulyka jocó
senior tag
válasz Oppenheimer #11 üzenetére
Veletech en kintvolt,sajnos az htc one t nem tudtam kiprobálni,na majd jövőre....
-
silmatauki
őstag
"De a kamerát, ami szerintem egy szoftver frissítéssel javítható lenne mért nem tudják orvosolni? Emiatt nem fogok új telefont venni... "
1, A Sony soha nem volt arról híres, hogy a kiadott cuccait később jelentősen feljavította volna, lett légyen szó akár telókról, akár kamerákról. Ez utóbbiakban pl. a Panasonic sokkal-sokkal többet nyújtott még a megfizethető kategóriában is, lásd pl. az akkor több, mint egy éves LX5-re 20011 őszén kiadott 2.0-s firmware, ami jelentősen javított többek között a fehéregyensúlyon (bővebb infó).
Na ez az, amit a Sony soha nem csinál(t)...
2, a Z2 fícsörei közül sokat egyszerűen nem bírna a Z1 hardvere (pl. 4K video), azaz ha a Sony ha meg is feszítené magát, se tudná azokat a Z1-usereknek is elérhetővé tenni.
[ Szerkesztve ]
-
Remek telefon, de a hivatalos ára ennek is elszállt ahhoz képest amivel a Z1-hez képest fejlődött, pláne mivel a kijelzőnek már a Z1-ben is ilyennek kellett volna lennie a kamerával egyetemben. A piacot figyelembe véve az új telefonok között természetesen megérdemli a K.A. plecsnit, de magam részéről nem ezt ajánlanám az ár/érték aránya miatt.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Csapoati
nagyúr
Szerintem is ez lett az idei legjobb csucsmodell (eddig) annak ellenere, hogy ez a teglatest forma nekem nem jon be. Le a kalappal a Sony elott.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
silmatauki
őstag
"Már azt hittem csak engem zavar az a kis usb ajtó. .. egy ilyen telefont naponta kell tölteni, tuti idegzsábát kapnék tőle és/vagy letörném."
Ezért érdemes Qi kabátot venni. Ha olyanod van, aztán soha nem fox kábellel tölteni (én se töltök azzal – szuperül megy nálam a Qi a Nexus 7 2013-mal, még úgy is, hogy azon jó vastag tok van).
-
zoli62
addikt
A hívásnapló mérete, és emiatt a tartalma a memóriában nem lorlátozott, hogy csak bizonyos idő óta forgalmazott SMS-ek, hívások adatai látszanak benne? Ez már több Xperia-n is előfordult.
-
Caaabi
senior tag
Szeptember, október környékén tervezem lecserelni a note 3-at,ez a teló kifejezetten tetszik, de addigra kint lesz a g3, a note 4, meg talán a z3 is, úgyhogy meglatjuk, minden esetre bíztató a helyzet a Sony hozzáállásával kapcsolatban!
-
jagelo
aktív tag
Én mondom jó ez a telefon úgy, ahogy van szerintem
-
Tidzsimon
őstag
-
hemaka
nagyúr
Nekem maga a forma nem jon be, az M8 jobban tetszik, viszont az anyaghasznalat igenyes, ami a Samsungrol nehezen mondhato el. A kamera rendben van, az extra szoftvereke is. Igazabol az aratol eltekintve(megis csak a zaszloshajo), megerdemelte a k.a. plecsnit.
Remeljuk szoftveres teren kevesebb gond lesz vele, mint az eloddel.crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ ...
-
SkyS1gn
félisten
válasz silmatauki #64 üzenetére
Ezért kell ilyet venni, vagy dokkolót...
Én már berendeltem mindkettőből egyet.
Ezt csak felpattintod az oldalsó mágneshez és voálá![ Szerkesztve ]
-
satz18
őstag
Hát ebbe a telóba aztán nehéz lenne belekötni. Jó néha egy egy különösen ajánlott készüléket látni.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
w333
félisten
válasz Dr.Anonymus #74 üzenetére
Nyugi az új HTC is bírja a vizet ... Link esőben azzal sincs gond
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
|AP|
veterán
ugyanezt kérném 4,5"-os HD kijelzővel, max. a Z1 Compact fizikai méreteivel (de lehet kicsit vékonyabb is )
Remélem most a Z2 Compactot írtam le... -
Peterson_
addikt
Ezt mondjuk néztem én is, ez a kép minden csak nem jó.
Összességében azért simán vállalhatóak a fotók.
Főleg a törpös montázs. Na az mindent viszpetipetya:
-A készüléket önmagában nézve legalábbis az utóbbi pár hónapban megjelent flagshipek közül egyértelműen ez a legjobb(szvsz).
Ha az extrákat, supportot és a többit hozzávesszük, akkor már nem ilyen egyszerű.
Viszont itt még ezekről sok minden nem derül ki. Majd egy fél év- év múlva.[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
gabancs
addikt
Ez így mind szép és jó! Kirakat telefonnak. De jelen pillanatban a Sony szininímája (a fórumokat olvasva) a BUG halmaz. Most kiderült milyen megnyomkodni, tesztelgetni a telefont, majd kiderül, milyen együtt élni vele. Na majd ez dönti el, hogy mennyire ajánlott vétel.
[ Szerkesztve ]
-
roli543
őstag
Csùcs, de én még mindig nem értem, hogy mitől kisebb, mint a Z1em?? Semmivel, ez nagyobb nála..
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
Örni
senior tag
Végre egy Sony aminek elégedett vagyok a kamerájával! Hála az égnek a lassított felvételt sem rontották el mint az S5-nél a nevetséges interlace felbontással...
A zoomra nem tértetek ki! Szokásos digitális ratyi zoom van, vagy netán végre lossless?There's too many men, too many people, making too many problems!
-
BoneDragon
veterán
Na végre megint egy sony készülék ami tetszik. Oda tette magát, le a kalappal.
Bár ezt se veszem meg, nekem már túl nagy és még a nyári rövid gatyás szezonra is gondolnom kell... -
SkyS1gn
félisten
válasz Felhasználom #80 üzenetére
Úgy van kialakítva hogy csak egy irányban pattan rá
2észrevétel a teszttel kapcsolatban
- a tesztképeknél auto - manual, az első kettő kép linkje hibás
-auto módban miért 4:3-as arányban lőttetek az istenit? Azthittem hirtelen hogy az a manual, 16:9-ben jobbakat lő valamennyivel.
[ Szerkesztve ]
-
Navaren
aktív tag
Elképesztő, mekkorát fejlődött a SONY azóta, hogy elhagyta azt a nyamvadt Ericsson utótagot.
Kifejezetten jót tesz a piacnak, hogy ez a márka is több, mint versenyképes alternatívát tud nyújtani a Samsungnak a felsőkategóriában (is), a dizájnja pedig szerintem köröket fut az összes androidos konkurens körül, bár ez szubjektív.
Ha androidra váltanék, valószínüleg a SONY lenne a nyertes nálam is.
Klassz, átfogó cikk, köszi, Bog.
iBalu // Ordo Ab Chao //
-
evermobile
csendes tag
Néztem a fotós képességeket, ne haragudjatok de a dinamikatartomány nagyon nincs rendben. Nézzétek meg azt a képet amit pl. a fás - füves részen csináltak vele. Össze mossa az egészet, a samsungok ennél még mindig sokkal jobb képet készítenek. Van hova fejlődni még nagyon.
Samsung, "Simple the best"
-
pit stop
addikt
Sony és különösen ajánlott?
Még ti is tudtok vele jó képeket csinálni?
Ez biztos valami másik univerzum
Nagyon jó, és tetszik, de elődről nem érzem váltást (mondjuk másra sem).Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
SkyS1gn
félisten
válasz evermobile #87 üzenetére
Szerintem a HDR szarta el ott mert ghosttos a kép.
Más:
Az XXL GSM milyen garanciát ad? Gondolom sufni boltit nem pedig gyártóit.
-
papi77
addikt
Jó lett a teszt!
Ha minden jól megy akkor hamarosan én is benevezek egyre-drága főnököm jóvoltábólAz első: NOKIA 1611
-
F_Gergely
őstag
Azt hiszem megvan mire cserelem a HTC One teleefonom
-
jagelo
aktív tag
válasz evermobile #92 üzenetére
[link]S4 –nagyíts, bele úgy el van mosva, mint fene
-
kekkola
senior tag
-
jagelo
aktív tag
[link] Ez a kép meg jóval jobb, mint a Samsungé
-
Navaren
aktív tag
válasz razorka777 #94 üzenetére
Személyes tapasztalatom ugyan nincs, de egyik kollégám panaszkodott annak idején Xperia X10-esére párszor, ettől függetlenül lehet, hogy igazad van.
Dizájnban viszont szerintem ezek a mostani modellek viszik a prímet hw és sw szempontból is, de mint fent is írtam, ez szubjektív .iBalu // Ordo Ab Chao //
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- SSD kibeszélő
- Wise (ex-TransferWise)
- E-book olvasók
- Apple notebookok
- Szólánc.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...