Hirdetés
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- EA Sports WRC '23
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
pit stop
addikt
Újabb kérdést hozok én is topikba: Fóliára van valami, milyen sűrűn érdemes cserélni?
9 hónapja van fent lassan. Ma a semmiből került alá egy olyan légbuborék, mintha kosz lenne légbuborék alatt - csak azt nem tudom hogy produkálta ezt képernyő közepére, úgy hogy fólia nem bolt bacogatvaOroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
pit stop
addikt
válasz freemanone #12708 üzenetére
Köszönöm leírást, nekem mióta megvettem van rajta - sőt már gondoskodtam rég utánpótlásáról is
Még várok cserével igazi nyárra, napfényben fog igazán zavarni régi fólia szerintemOroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
Jimmy66
senior tag
Nekem a kezdetektől nincs fólia, semmi karc...
-
gmark247
tag
Srácok, a lenti világító csíkot ki lehet lőni valahogy? Tudom, hogy app van hozzá, de esetleg van cwm-ből vagy máshonnan telepíthető megoldás, hogy ne kelljen külön app hozzá?
Sony Ericson k310i -> Sony Ericson w350i -> LG GT 540 -> Xperia U -> Lenovo A850' The worst thing what ever happend to Earth is the humanity... '
-
batagy
őstag
válasz pit stop #12710 üzenetére
Én ilyen fóliát rendeltem.
Még nem jött meg....
Ha megjön, majd beszámolok róla.Tudtok olyan appot, ami a hívás befejező gombot letiltja, és máshogyan kell lerakni a hívást?
Még nincs sok tapasztalatom a hívások kezelésével, de kollégák elmondásaibúl úgy tűnik, hogy sokszor véletlenül lerakja az ember a hívást.SZERK: a power gombbal is le lehet rakni, azt tudom, de ez nem szűnteti meg a problémát, illetve használódik a power gomb.
[ Szerkesztve ]
-
freemanone
addikt
válasz batagy #12716 üzenetére
power gomb-al nem lehet lerakni a telefont gyári Sony rendszeren.
amikor a füledhez emeled a telefont a közelség érzékelő automatikusan lesötétíti a kijelzőt és tiltja az érintés érzékelést, tehát nem tudod lerakni véletlenül. Hacsak sofware vagy hardware oldalon nem romlott el a közelség érzékelő. -
Laci 87
csendes tag
A play áruház miért fut állandóan a futó allkalmazások között?? akár hányszor leálítom mindig újraindúl..!Régen valahogy nem volt a futók között úgy rémlik..
[ Szerkesztve ]
-
batagy
őstag
válasz freemanone #12718 üzenetére
Ok, köszi a választ.
A power gombbal a gyári Sony rendszeren lerakni a hívást, jó kérdés.... nálam az alábbi menüpontban állítható, de már nem emlékszek, vajon eredetileg is ott van-e, vagy valamelyik app rakta föl:
Beállítások -> Kisegítő lehetőségek -> "Bekap.gomb hívás bef."Csak ezek az appok vannak nálam telepítve (még):
- My Work Clock
- Illumination Bar Notification
- Noise Meter (Jinasys)
- Tiny Call Confirm (Perraco Labs)
- Auto Screen On 1.14
- Soft Lock Screen 1.07Emlékeim szerint ezek közül egyikhez sem tartozik a fenti beállítás.... (?)
-
w.simmons
csendes tag
Sziasztok! Szerintetek lesz hivatalosan xperia U-hoz 6.1.1.B.1.89 Generic world frissítés? Vagy nem érdemes várni rá, tegyem fel a TIM-es verziót?
-
batagy
őstag
Sziasztok megint.
Bocs, hogy ennyit problémázok.
Most sikerült odáig eljutnom, hogy a firmware frissítést a PC Companion-nal el tudnám végezni. (Eddig nem tudtam csatlakoztatni, mert nem ment az MTP, mert Windows 8 "N" esetén nincsenek fönt a szükséges MTP dll-ek. A Media Feature Pack-et kellett telepíteni.)
Jelenleg az alap build 6.0.B.3.184 (Android 2.3.7) van rajta.
Előkészítettem a telefont azzal, hogy Gyári beállításokat visszaállítottam, még a belső tárterület is törlésre került.Az újat, amit felajánl a PC Companion: 6.1.1.C.1.0, és kiírta, hogy Android 4.0-ás ez.
Ez megzavart most. Úgy emlékeztem, hogy Android 2.3-as a normál az U-n.
Érdemes frissíteni erre a 6.1.1.C.1.0 (Android 4.0) verzióra? Nagyvonalakban mik az előnyei-hátrányai a 4.0-ásnak a 2.3-ashoz képest?Kösz!
PS: Később a Mircinko-t is fel akarom majd rakni.
Root-olásban nem vagyok biztos egyelőre, hogy kell-e. -
pit stop
addikt
válasz batagy #12716 üzenetére
Na az is érdekes tapasztalat lesz Az tuti hogy nem gyári vagy utángyártott mert előlapi kameránál gyáriak U alakúak.
Közelségérzékelővel régebbi SE modelleknek voltak gondjaik, de itt nem tapasztaltunk ilyen gondot.
Egyébként Mircinkohoz kell root
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
glehel
senior tag
Sziaztok!
feltettem a Mircinkjo 7.3 sikeresen de a walkman alkalmazás amikor a saját mappákra kattintok leáll és kilép.itt vannak az abumok playlistek stb....
Visszatettem a régebbi 5-ös verziót azzal jó.
mi lehet a gond? -
pepe1150
csendes tag
Sziasztok,
tudna valaki segíteni hogy hogyan is kell kinyitni a bootloadert?
köszönöm!
-
air
nagyúr
válasz pepe1150 #12728 üzenetére
Erre!
Ha valami nem sikerül, akkor az azért van, mert valamit rosszul csinálsz. Olvasd el inkább többször figyelmesen, és csak utána csinálj bármit is.
A garanciát - ha van még - bukhatod. Ezt tartsd szem előtt.
Ha mégis sikerül elrontani, nem biztos, hogy itt fognak tudni segíteni. De talán még szerviz sem.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Help, please!
A fiam leejtette az Xperia U-ját a kőre. A kijelzővédő üvegen keresztbe hajszálrepedés lett
A szakszerviz 28-35eFt-ot mondott kb. Nem tudtok egy normális szervizt?
[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Faterkam
addikt
válasz motoflug #12735 üzenetére
Nem tudom, szerinted nem hajtanak el hozott cuccal? meg mondhat olyan munkadíjat, hogy ugyan ott lennék... Nincs szerviztapasztalatod? vagy egy tipp, hogy hova lenne érdemes menni?
[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
unreg1
tag
-
norikad0
csendes tag
Sziasztok! Nekem Xperia J-m van, de nem találtam ilyen című topikot. Valamiért mikor fel van hangosítva, minden bejövő SMS-emet felolvas a telefon, meg a küldő számát. Miért van ez, valaki tudja? És hogy lehet kikapcsolni? Mert azért ez néha kellemetlen lehet...Nem találom sehol
-
unreg1
tag
-
jakec
tag
Sziasztok! Valaki Probálta a MIUI V4 Xperia U (Locked Bootloader Only) Custom ROMOT? Innen érhető el! [link]
Összehasonlitás-alapon a MIRCINKO V7.3 vagy MIUI V4 Xperia U? Ha tudtok érveket irjatok légyszi
[ Szerkesztve ]
Nincs oly kiválóság, melynél nagyobb ne volna.
-
Csatsa
tag
Én a Mircinkó félét ajánlom neked! Volt fönt a Miui v4 is, de nálam miután telepítettem a nyelvi csomagot mindig hibaüzenettel leállt így újraraktam és nyelvi csomag nélkül használtram az alap nyelvi beállítással ami az angolt volt. Nem rossz amúgy maga a rom, de minden más a megszokott sony-s romhoz képest. Jobban személyre szabható a kinézete, de kevesebb beállítási lehetőség van a beállítási menün belül, arról nem beszélve hogy nincs menü benne csak egy főképernyő és egy statuszbár! Ezt csak azért írom le hogy nehogy meglepődj ha mégis emellett döntesz. A menü orvosolható csak telepíteni kell egy launchert a playről, én apex-el használtam. Röviden ennyi.
Amúgy korábban írtam róla, de hogy pontosan mikor azt nem tudom.
A Mircinkó utolsó romja pedig a legfrissebb 89-es romra épül ami jobban bánik a memóriával is és gyors is, én inkább ezt ajánlanám de hogy érezd a különbséget tedd fel a Miui-t elsőnek (nem kell belakni csak próbáld ki) aztán tedd fel a mircinkó 7.3 romot.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- BMW topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hardcore café
- Horgász topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest