Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz Aryon87 #49638 üzenetére

    Van ilyen, nekem most lesz 2 éves teló, mindig is gyári volt rajta, és 1 hónappal ezelőttig nem volt soha ilyen fagyás, na de azóta... Nem tudom mi okozza, először arra gondoltam valamelyik app, de rájöttem, hogy össze-vissza fagy be, Google, Chrome, Facebook stb. leáll üzenet (ha egyáltalán kiír valamit). Valamikor 2-3 napig semmi, máskor naponta egyszer, egyszerűen megáll a kép, nem érzékel semmit, mintha a GPU megadta volna magát, aztán vagy hard reset, vagy 5-10 perc után magától újraindul ha kivárom. Tünetek:
    - Óra megáll (volt hogy nem ébresztett 2-3x, reggel benyomom gombot és hajnali 2 órát jelez, utána ha kinyomom kijelzőt már nem ébred fel, restartol)
    - Ugyanez használat közben, kijelző nem érzékel, áll a kép, óra se megy, de hang van (videónézés közben), vagy feltöltés (pont youtube-ra töltöttem), ha lezárom nem tudom már feloldani. Szintén magától újraindul 5-10 perc elteltével, vagy hard reset ha türelmetlen vagyok. Illetve ha szemfüles vagyok, akkor a fagyás elején még hosszan lenyomva a kikapcs gombot rá tudok bökni a Kikapcsolásra, így nem kell kivárni.
    Mindenképpen időszerű már egy újratelepítés, és SD formázás, hátha megoldja a dolgot, csak letudom előbb utolsó vizsgám. Mégis csak másfél éve nem volt újrarakva. :U

    [ Szerkesztve ]

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák