Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz andris811 #11193 üzenetére

    Ezek olyan dolgok amit nem biztos, hogy itt vagy bárhol le lehet írni, sajnos kimaradhat egy-két kicsi bár fontos dolog ami miatt már eltérő tulajdonsággal bír , az egésznek akkor lenne értelme ha tökéletesen ugyanazokat az alkalmazásokat és beállításokat alkalmaznánk a másik telefonon, de ezt csak úgy lehet ha személyesen állítjuk be, HOX-on ION-on ugyanezek voltak a beállítások, HOX-al 4 napot bírt, ION olyan 3,5 -et, kb. Szóval az SP a maga 4-5 napjával jobban teljesít mint a többi, persze biztos van jobb, de egy ekkora kijelzőjű telefontól ne várjunk 2 hetes üzemidőt.

    Minden felesleges hangom ki van kapcsolva, nincs képernyő hang, billentyűhang, rezgés csak SMS esetén van, hangerő 80%-on van, fényerő 40% és nem automatikus, gmail szinkronizás folyamatos a másik 2 óránként (oda nem jön sűrűn levél), swype-ot használok billentyűzetnek, éjszakára van egy app ami minden szinkronizálást kikapcsol (csak telefon és sms aktív) (Baterry widget reborn), az appokat nem engedélyezem automatikusan frissíteni, wifi automatikus, hetente egyszer kikapcsolom a telefont (éjszakára), nem használok facebook-ot, helymeghatározás kikapcsolva, vibert sem használok, nincs folyamatos szinkronizálás a "felhőkkel", sms helyett csevegőt használok (bár ez inkább költségcsökkentő), kb ennyi van most a fejembe, de mint írtam ezt így nem lehet leírni, mert biztos van amit nem írtam le és mégis fontos.

    (#11195) bolondember
    Nem lehetetlen, WCDMA/GSM van bekapcsolva, azért kell a net ha nincs wifi, LTE nem hoz annyit, hogy feleslegesen zabálja az akksit. Nem fogok semmit sem bizonygatni, már volt bent egy-két kép, rajta az adatokkal. Gondolom zsebóraként 10 nap is összejön, majd kipróbálom, de egyelőre nekem napi használatban kell a telefon. :)

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák