Új hozzászólás Aktív témák

  • hurrikan

    addikt

    válasz milic23hu #4597 üzenetére

    Olvasd vissza a fórumot, sokszor volt szó róla.

    Na jó, hogy lásd kivel van dolgod leírom negyedjére is, akkor megy le 70karakterre ha ékezetes betűket írsz, ha nem, akkor marad 160. Ez az Android 1.6miatt van.
    Fel kell tenned egy olyan billentyűzetet amin vannak balra dőlő ékezetes betűk, azaz amiken az ékezet nem jobbra hanem balra dől. Ilyen az Any Soft Keyboard és a Swiftkey. Mindkettő letölthető Marketből ingyenesen. és ha az adott betűre hosszan nyomsz akkor előjönek a lehetőségek honnan kiválasztasz egy olyan ékezeteset, amin az ékezet balra dől. És ezeknél nem fog csökkenni a karakter. Mondatkezdő nagybetűbetű azonban ebben az esetben sem lehet ékezetes.
    Továbbá van egy program SMS Hun Encoder ami letölthető netről, itt írhatsz egy sms-t a számítógépeden és generáltatsz egy QR kódot amit a telefon beolvas és megoszthatod sms-ben azaz elküldheted, ez gyors, mert automatikusan balra dőlősekbe alakítja az ékezetes betűket. Arzomban a gyárilag telepített vonalkód olvasó nem támogatja az sms-ben való megosztást, így ehhez le kell töltened szintén a Marketból a Barcode Scannert szintén ingyenesen.
    Ha valami nem sikerül, kérdezz nyugodtan.

    [ Szerkesztve ]

    Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps

Új hozzászólás Aktív témák