Új hozzászólás Aktív témák
-
wertigo1984
őstag
Nekem tetszik, az elso reszt mindjart befejezem, boxon, ez is kosarba valo lesz nalam. A lassitas nagyon tetszik, viszont nem lattam ebben azt, amikor a tavcsobe nezek, akkor az ellenseg pirosra valt.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
blaca83
őstag
Egy próbát mindenképpen megér már csak azért is, mert nem sok jó sniperes játék van mostanában...
Egy pillanatra összekevertem a Sniper Elittel a lassított effektek miatt de rájöttem, hogy nem ua. az a sorozat.
Az első rész nem nagyon tetszett de azért megnézem szerintem,hogy milyen lesz.
[ Szerkesztve ]
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Low Noise
senior tag
Nagyon várom, nekem az előző rész nagy kedvencem annak ellenére, hogy tudom, hogy sokaknak nem tetszett.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Skynet258 #13 üzenetére
Akkor nem is tévedtem nagyot.
Így van, ez techdemo, de lassan már a játékok is errefele tendálnak. Először csak csőben mész, utána már menni is alig kell, csak néha egy gombot megnyomni (interaktív film irány), aztán később már azt sem kell. Ahogy butulnak az emberek, velük együtt a játékok is.
-
_Szasza_
tag
Ezek a lassítások nagyon nagyok.
-
KAMELOT
titán
Megint valami filmben játszódik, ahol össze vissza kell szaladgálni. Én már a GTA 5-t várom.
BF3 SP is nagy nulla. Elmegyek másmerre már kezd is visszaszámolni. Előre megírt háború.
Nem értem miért nem lehet valami egyszerű normális gameket csinálni?!?![ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
blade zte
őstag
Kibírom,kibírom,kibírom...
A city interactive biztos nem fog rakni bele mentést, és minden holttest brakedancelni fog. Nagyon remélem elrontják, mert akkor a sokkal elöremutatóbb RPCJS folytatódhatna is akár vele.
Oppo find 7 astro black
-
ch003067
addikt
Ígéretesnek tűnik. Már csak a grafika miatt is ki fogok próbálni
-
törölt tag
Egy olyan játék nagyon jó lenne mint a régi Lopakodók c. film volt.
Nehezen megközelíthető célpont de nem agyatlan lövöldözés. Az is lehetne mint a Hitman-ben de de nem arra lenne építve.
Ja és ne annyira bugos legyen mint Ghost Warrior 1. része
Ja és ha még lehet akkor lehetőleg megjelenéskor budget ár kategóriában
Köszi -
Freiherr
őstag
Nem lehetne már ezeket a sz@ros csőpályákat elfelejteni végre,főleg egy sniperes játékban?Így pont a lényeg veszlik el.
Adják meg a feladatot,legyen bejárható terület,aztán majd én eldöntöm,milyen módszerrel hajtom végre,így meg semmi értelme.Back to the future
-
TOM-202
senior tag
Az elő rész nagy pozitív meglepetés volt így másodjára is végigküzdöttem magam rajta. Ez a mások rész egyelőre tetszik a video alapján. Remélem hogy nem is fogok benne csalódni miután ezt is megvettem és kipróbáltam.
-
Jakesz
addikt
Remek játék lesz, elő is van rendelve nekem. Az első részt jelenleg is nyüstölöm.
-
Skynet258
veterán
válasz BomiBoogie #8 üzenetére
Androidra már van ilyen. Mászkálhatsz, nézegetheted, csak nem történik benne semmi. Oké, most kicsit sarkítottam, de az írásod után egyből ez jutott eszembe.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz danikollar #4 üzenetére
Azért van különbség most a két rész között szerintem.
Live-Die-Respawn
-
Prof01
veterán
válasz BomiBoogie #8 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy csak a grafika számít. A játékélmény számomra is fontosabb. De az ebből az előzetesből a grafikával ellentétben nem volt még leszűrhető.
alratar: Ha a Crysis 3-nak jó volt, akkor ennek is biztos az lesz!
[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
alratar
addikt
Nagyon ígéretes a cucc, remélem megvalósítanak mindent amit ígérnek!
A CryEngine3 rohadtul jó cucc, még most is!10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
őstag
Nekem az előző is tetszett,ha egy kicsivel jobb lesz akkor
Nem az érdekel,hogy hova postázod,hanem hol van a termék!!!!!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Nem ártana, ha a játékmenet élvezetessége elérné a grafikai orgazmusnak csak a felét, manapság mindenki hasraesik, hogy mekkora a gépigény, cserébe viszont minden fűszál másfele hajladozik.
Kezdem néha úgy érezni, már nem is maga a játék okozza az élményt, hanem az FPS számok nézegetése és az öröm, ha nagyobb a szám, mint más gépén. Végülis így előbb-utóbb már játékokat sem kell majd gyártani, elég lesz egy bejárható táj, ami nagyon mutatós, csinálni meg nem kell semmit csak nézelődni, de a gépedet azért megeszik reggelire.
-
Gergosz2
veterán
City Interactive
Bár hátha sikerül valami jót összerakniuk annyi gagyi után
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Ps Vita
őstag
Na ez igen ígéretes
-
HuMarc
veterán
Ultimate Camper Simulator 2013
-
r4z
nagyúr
Kedvet kaptam megnézni pár részt a Rossz PC Játékok Sorozatból
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Prof01
veterán
A CryEngine 3 biztos jót tett neki! Kíváncsi vagyok mennyit fejlődött a lengyel tesók játéka!
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az biztos, hogy nem csúnya a játék.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyugatinál Playstation 5 digitális/lemezes/ pro + 2 év garancia + beszámítok
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1TB Tárhely, Bontatlan, 2 Év garanciával!
- Új, bontatlan dobozos Playstation Disc Drive lemezmeghajtó PS5 Pro géphez, 2 év Sony garanciával
- ELKELT - Steam Deck LCD 256 GB
- Eladó új, bontatlan dobozos Nintendo Switch/OLED/Lite gépek, 2 év gyári garanciával