Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
Már kb 6 órája lesem, hátha válaszolnak neki.
Persze tudom, hogy erre nem sok esély volt hisz gondolom nem hülyék dolgoznak ott, hogy elárulják a megfejtést.
DemonDani: Ja. Én is szembesültem ezzel.
[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
eszjudit
csendes tag
A profilom valós és nem próbálkoztam, nem akarok senkit hülyének nézni, csak érdeklődtem.
Ha nem is szoktam beírni, ezt a fórumot is olvasom olykor.
Mint látjátok a választ megkaptam, megköszöntem, nem akarok csalni, játszani szeretnék, mint Ti is.
Egyébként köszönöm a kedvességeteket, ugyanis 60 éves vagyok
Mindenkinek további jó játékot és sok sikert kívánok.Judit
Ha mindig a szomszédod agyával gondolkozol, a sajátodat akár meg is sütheted.
-
3XV
tag
5-6-tal nekem is meggyűlt a bajom, de valószínűleg bennem a hiba
na majd holnapi zh után már jobban ráérek. -
Lojalisfrank
csendes tag
Fiúk-Lányok, én órák óta olyan jókat nevetek magunkon....nagyon jó ez a játék! : Még sok ilyet!
-
bigmasterg
addikt
Jó ez a 6. kérdés.
Olyan lehetséges, hogy egy termék ugyan szerepel a SmartShop kínálatában, de nincs fent a webshopjukon?
De még keresek egy Dell/Alcatel/Sonim/Modu márkájú víz és ütésálló 100as szeget.
Lassan már az összes verzióra találtam olyat, amiért jó lehet.[ Szerkesztve ]
-
infectedmann
őstag
Hát a hatosra egyszerűen nem találok megoldást...
...Áááá Becsapós ám ez a kérdés. Most jöttem rá mit akarnak tőlem Mindenki olvassa el akár tízszer is
[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
Asszem megtaláltam a helyes választ a hatos kérdésre. Szerintem elég szemét kérdés volt ha csak ott lehet rálelni a helyes válaszra ahol én tettem. (Mármint neten keresztül)
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Lojalisfrank
csendes tag
-
Lojalisfrank
csendes tag
válasz infectedmann #157 üzenetére
Nem is Huma-nak akartam köszönetet nyílvánítani, hanem NEKED! Már nem vagyok képben, húzok Zzzzzzzz.......
-
Huma
addikt
válasz Lojalisfrank #159 üzenetére
Szerintem te infectedmann-nak akartad megköszönni. Ő mondta, hogy el kell olvasni többször is.
Mindenesetre rájöttem, hogy eddig én is rosszul értelmeztem a kérdést. Így viszont már tényleg egyszerű.
-
bigmasterg
addikt
Asszem' megvan a megfejtés, találtam egy jól elrejtett 'bizonyítékot'.
Akkor meg azt nem értem, hogy a kérdésen mit értelmeztek másképpen.
-
DemonDani
addikt
azért az érdekes h maga a kérdés azt mondja hogy ez mind van a smartshop kínálatában, legalábbis én így értem, pedig látszólag nincs
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Efreet
senior tag
Ott van a kutya elásva, hogy a valós kínálat nem feltétlenül egyenlő a webshopos kínálattal.
Az ötös kérdéssel vagyok még mindig bajban...
Mindig jó módszer nagybetűvel írni azt, amiről a leghalványabb elképzelésünk sincs. (Douglas Adams: Dirk Gently Holisztikus Nyomozóirodája)
-
meroly
veterán
Újrafogalmazom a 6-ost.
1. Melyik az a termék a smartshop kínálatában az alábbi márkák közül ami gyárt(ott) ütés és vízálló készüléket? - ilyen termék nincs a webshopban (pedig két márkának is van)
vagy
2. A felsoroltak közül melyik márkájú termék ütés és vízálló aminek valaha volt köze a smartshophoz? - egyértelmű a válasz, de a kínálatban ez nincs
vagy
3. A Smartshop kínálatában a felsorolt gyártók közül melyik márkának van ütés- és vízálló terméke? - erre meg két válaszlehetőség is van
Akárhogy olvasom 100%-osan biztos választ nem tudok írni.
Jó lenne tudni hogy telefonról beszélünk vagy szóbajöhet más típusú készülék is. Ez nagyban segítené a választ.[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Úha.... ezzel most sokat segítettél
Én még mindig ott tartok hogy szerintem hibás a kérdés, mert a mondat egyik fele üti a másikat a válaszlehetőségek szempontjából.
A mondat első vagy második fele hangsúlyos?
A Smartshop kínálatában a felsoroltak közül melyik márkájú termék az ütés- és vízálló?
A Smartshop kínálatában a felsoroltak közül melyik márkájú termék az ütés- és vízálló?
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
Lojalisfrank
csendes tag
Tetszik ez az egyértelműsítés......
-
Efreet
senior tag
Az ötös kérdés a cégre, az üzletre vagy a webshopra vonatkozik? Ha a középső, akkor nincs jó megoldás, ha az első vagy a harmadik, akkor van.
Viszont webshopot nem alakítanak (hanem nyitnak), a cégnek meg nem ez a neve.
Mindig jó módszer nagybetűvel írni azt, amiről a leghalványabb elképzelésünk sincs. (Douglas Adams: Dirk Gently Holisztikus Nyomozóirodája)
-
GML
őstag
válasz Lojalisfrank #173 üzenetére
Miért? Volt??
-
Graphics
Jómunkásember
6. kérdésre nagyon EPIC FAIL a megoldás ,azt a fatális mindenit
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Graphics
Jómunkásember
De nem elég egyértelmű... :/
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
bobace
addikt
Na emberek ez már nyereményjáték. Rég szenvedtem ennyit a kérdésekkel.. Vetekszik a szülinapi mobilarénás játékkal.
Ez a 6. kérdés ez megadurva volt! Remélem jó lesz
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Huma
addikt
A bolt és a webshop külön évben nyitott/alakult. A cégről meg találtam néhány ellentmondó infót. Szóval egyelőre még én is dilemmában vagyok, hogy mi a helyes válasz.
Mondjuk guglizást könnyebbé tenné ha a smartshop kifejezésre nem hollandiai füves-gombás boltokat találna.
Szerintem már rendőrség is felfigyelt a hirtelen érdeklődésre Hollandia iránt.
[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
5-ös kérdésre van aki megtalálta az egyértelmű választ?
"Mikor alakult a Smartshop?"
A bolt ill webshop neve Smartshop. Viszont sem bolt sem webshop nem alakul hanem nyílik.
Viszont ha a cég alakulását kell nézni azt meg nem Smartshop-nak hívják.Efreettel értek egyet.
Vagy hibás a kérdés (nincs jól megfogalmazva/nem egyértelmű) vagy én nézek be nagyon valamit.
Nem lehetne egyértelműbbé tenni a kérdést?
pl:"Mikor nyílt a Smartshop üzlete?"
"Mikor nyílt a Smartshop webáruháza?"
"Mikor alakult a Smartshop-ot üzemeltető cég?"[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
Most aki már megtalálta a hatosra a választ az úgy találta meg, hogy a 4 adott válasz közül az egyik márkájú akármi aminek a leírásában fel van tüntetve, hogy ütés, és vízálló? Vagy trükkösebb ennél? Én már azt is megnéztem, hogy a Transcend-nek mint cégnek nincs e köze valamelyikhez a négy közül
-
GML
őstag
válasz bigmasterg #186 üzenetére
Már bocs, de én nem találok semmit. Eléggé egy szervezetlen oldala van a boltnak....
És tényleg értelmezhetetlen a kérdés egyértelműen! Mi a fő szempont? A gyártók, a raktárkészlet? Vagy mi a péklapát?[ Szerkesztve ]
-
GML
őstag
válasz bigmasterg #188 üzenetére
A gyártók oldalára gondolsz? vagy a webshopra, amit nem találok....
-
GML
őstag
válasz Lojalisfrank #190 üzenetére
Mi lehetett előtte??
-
Lojalisfrank
csendes tag
"A játék ezúttal is igényli a Facebook használatát, a megfejtendő kérdések némelyikére a Smartshop Facebook oldalán lehet majd megtalálni a helyes válaszokat......" !!! IDÉZTEM !!!!
-
Lojalisfrank
csendes tag
Az ötössel nem tudok mit kezdeni......
-
Wisdome
tag
Lehet, hogy túlbonyolítom, de valahova felkerült valami, és ezt a valamit azon az egy helyen kívül sehol sem lehet megtalálni(vagy nem találom?), csak 1mondat van írva hozzá semmi más..akkor most ez mi célt szolgál? ez hozná a megvilágosodást?
-
Lojalisfrank
csendes tag
Igazán feltölthették volna Smartshoppék a cégbemutatót az oldalukra....
-
Straw
senior tag
-
veector
senior tag
Na ma már valamivel frissebb voltam... Először megtaláltam a nehezebb alátámasztás(oka)t a hatosra, azután a könnyebbet. De legalább már biztos vagyok benne...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest