Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
afonyaDS
tag
Sziasztok! Esetleg valaki meg tudja mondani nekem ,hogy ki végzi a hivatalos szervizelést Magyarországon? T-mobile-ban vettem a telefont (kb 2 hete) és az elülső hangszóró bekrepált... telefonálni is alig lehet vele. A T-mobile-ba nem szeretném visszavinni mert nagyon rossz tapasztalataim vannak velük kapcsolatban. És abban bízom, hogy így hamarabb készen is lesz. Vélemény?
Motorola D520->Alcatel OT 311->Alcatel OT 511->Motorola E550->Sony Ericsson K550i->Sony Ericsson W705->iPhone2G->iPhone3G->Motorola Defy->HTC Desire S->Samsung Galaxy mini->Sony Ericsson xperiaMini->Samsung GalaxySadvance->iphone5G
-
afonyaDS
tag
Szervízfutárral nem volt még dolgom! De szerintem az lesz, hogy beviszem mondjuk az Allee-ba (úgy láttam hogy ott van szervíz) és bízom benne, hogy pár nap alatt kész lesz. Szerintetek mennyi időt vesz majd igénybe a dolog? gondolom 1-2 nap, nem?
Motorola D520->Alcatel OT 311->Alcatel OT 511->Motorola E550->Sony Ericsson K550i->Sony Ericsson W705->iPhone2G->iPhone3G->Motorola Defy->HTC Desire S->Samsung Galaxy mini->Sony Ericsson xperiaMini->Samsung GalaxySadvance->iphone5G
-
afonyaDS
tag
Jár hozzá szervízfutár? fel tudnál világosítani, hogy hogy is működik ez? meg hogy egyáltalán mi ez a szervízfutár dolog. eddig még nem is hallottam róla.
-
afonyaDS
tag
Sziasztok!
Olyan jellegű kérdésem van, hogy tudnátok-e ajánlani valami kamera programot, mert a gyárival már televan a hócipőm..... A fotókkal még nincs is olyan nagy baj, de a videók valami gyötrelmesen sz*rok. A giroszkóp miatt össze vissza forog, és a legtöbb videóban a hang is csúszik........
A válaszokat előre is köszi! (Ja és GB van még a telón)afonyaDS
-
afonyaDS
tag
válasz FET-MEN #15596 üzenetére
Megvolt a kalibralas, meg a gyorsitotarat is toroltem.... Egyebkent 2 baratomnak is van meg ilyen telefonja,es nekik is csuszik a hang... (azt figyeltuk meg, hogy olyan 5-6 perc utan bolondul meg valami) keresgeltem camera appokat, es a camera 360, valamint a camera zoom fx jott szoba. Valaki hasznalja ezeket? Esetleg velemeny? Gondoljatok hogy azzal is megbolondulna? Eddig egyik telefonomnal sem tapasztaltam hasonlot....
-
afonyaDS
tag
Sziasztok!
KIES-sel frissítettem a telefonomat JB-re. Csináltam gyári visszaállítást is... de ennek ellenére valami hihetetlenül lassú, akad, lefagy, egy csomószor csak az aksi ki-be oldja meg a dolgot, és az érintéseket sem úgy érzékeli ahogy kellene.... sokat gondolkodik. Tapasztalt valaki hasonlót? Esetleg valami orvosság? Kicsit el vagyok kenődve miatta....Motorola D520->Alcatel OT 311->Alcatel OT 511->Motorola E550->Sony Ericsson K550i->Sony Ericsson W705->iPhone2G->iPhone3G->Motorola Defy->HTC Desire S->Samsung Galaxy mini->Sony Ericsson xperiaMini->Samsung GalaxySadvance->iphone5G
-
afonyaDS
tag
nem igazán vagyok otthon az odin használatát illetően.... szóval azt mondod, hogy rakjam vissza a gyári GB-t aztán utána JB és factory reset? esetleg be tudod linkelni nekem ezt az odin nevű programot+valami használati útmutatót?
-
-
afonyaDS
tag
Sziasztok!
1,5 honapja frissitettem a telefonom JB-re (eloszor kiessel, aztan miutan 2 percenkent lefagyott frissitettek a T-Mobile-ban, aztan miutan tovabbra is lefagyogatott #kali kollega segitsegevel frissitettem odinnal) egy ideig jol mukodott, de az a problemam, hogy meg most is lefagy a telefon kb napi 10 x. nem hasznalok nagyon extra programokat. neha utorrent, vagy Skype. ezeken kivul meg a ZonerAntivirus fut a hatterben. semmi mas. Most kint vagyok amerikaban es baromi fontos lenne hogy tudjam hasznalni a telefonom (normalisan) Valaki tudna segiteni abban hogy kikuszoboljem a problemat? (gondolok itt az allando lefagyogatasra) Esetleg valami jol bevalt rom, vagy valami hasonlo? Ha minden jol megy par napon belul sikerul hozzajutnom egy szamitogephez es remelhetoleg tudnam butykolni..... szoval valakinek valami eletmento otlete? rendkivul halas lennek!
u.i.: Amugy aJB-vel semmi bajom nem lenne, mert rendkivul jol nez ki, es borzasztoan okos. Barcsak "hasznalhato" lenne.....
-
afonyaDS
tag
Sziasztok! az egyik baratom tegnap osszetorte a teloja kijelzojet.... ismertek esetleg valakit aki meg tudja csinalni? a telefon amugy T-mobileos.... Ja es ha nem lenne egyertelmu akkor egy Samsung galaxy S advancerol van szo. A segitseget elore is nagyon koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest