Hirdetés
- World of Warships
- Call of Duty: Black Ops 6
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Le Mans Ultimate
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vazzz
őstag
-
vazzz
őstag
Legújabb cm11:
nekem nem akart felmenni cm10.2 után, hiába volt full wipe, és system/data/cache/preload/anyámtyúkja format. A 12.10 build viszont felment, restart után egyből recovery, így már felment a mai nightly is. Gapps csak a gapps-kk-20131119 a jó, az újabbnál nem engedte bekapcsolni a wifit. Már cwm van, nem a szutyok twrp, viszont a reboot system nem megy, csak akksi ki-be a megoldás. A kikapcsolás/restart a rendszer alól sem megy, csak homokórázik. Amúgy alakul a dolog, fényképező/kamera és videolejátszás egyáltalán nem megy, mobil adat megy. Gps jó, sok forgatás/ütögetés után az iránytű is báll a gps statusban. Rakom vissza a cm10.2 mentésemet (ha sikerül).[ Szerkesztve ]
-
vazzz
őstag
válasz kiss.beni93 #34162 üzenetére
Ne bízz benne. Nagyon fikák a fejlesztők.
-
vazzz
őstag
Bolgok karácsonyt mindenkinek!
-
vazzz
őstag
New TC cm11 [link]
-
vazzz
őstag
válasz #76144018 #34275 üzenetére
Nem mindenkinek megy fel. Nekem is status 7 volt a hibaüzenet. Ha telepítés előtt UKF-el fel van rakva a hybrid kernele (boot.img), akkor már biztosan felmegy. Valamit módosítottak a cm11 kernelében lévő recoveryben, ezért nem megy mindenkinél. Ha fel is megy, a gapps sem mindegy, melyik verzió. Én ezt raktam fel, ezzel minden működik: [link]
-
vazzz
őstag
Azért besz@rás, hogy a huawei g510-nek van hivatalos cm támogatása, cm11 tök jól fut rajta... mi meg itt kínlódunk a "tehetséges" fejlesztőinkkel
-
vazzz
őstag
Jason19
Múltkor kerestél eredeti maclaw cm11-et. 12.16-ot találtam, itt van: [link]
Feltoltam az előbb a hybrid cm11-re, elsőre működni látszik minden, holnap tesztelem.
[ Szerkesztve ]
-
vazzz
őstag
válasz kiss.beni93 #34452 üzenetére
Letöltesz egy külső kamera appot.
Enjoy -
vazzz
őstag
válasz silvergod #34475 üzenetére
Az én igényeimet kielégíti, nem futottam problémába. Ilyen wifi megosztásokat nem használok, meg nem is játszok, így arról nem tudok nyilatkozni. Akku jobb valamivel, mint cm10.2-nél, de nem klasszisokkal. Jól bánik a memóriával, egyedül az opera mini, ami nem támogatja az art-ot, ezért egyelőre a hagyományos dalvik módban használom. Kipróbáltam art-al is, nem látok különbséget a kettő között, így nem zavar.
-
vazzz
őstag
válasz FET-MEN #34500 üzenetére
Értem én, de pl. te ki se próbáltad dalvik módban. Hasonlít ez a project butter-szerű hűdekirály dologra, ami elméleti síkon nagyon szép, de a valóságban nem igazán veszel észre belőle semmit. Nekem végülis tökmindegy, csak szerintem túl van hypeolva, mint manapság minden...
-
vazzz
őstag
válasz tomika9988 #34582 üzenetére
Mindegy. P-s a telód?
-
vazzz
őstag
válasz tomika9988 #34584 üzenetére
Melyik romot toltad rá?
-
vazzz
őstag
Buék!
-
vazzz
őstag
válasz thomasvold #34659 üzenetére
Next launcher egyik rendszeren se akad, minden romon azt használom.
-
vazzz
őstag
B@sszus.... 1 éve jelent meg az első jb a telónkra. Mintha ma lett volna. Mintha ugyanolyan ratyi lenne a mostani is, mint az első. Ezt 1 perces néma csenddel ünnepeljük.
-
vazzz
őstag
Köszönöm.
-
vazzz
őstag
válasz Balathruin #34890 üzenetére
Kábellel szoktam megoldani.
Ne használj xp-t. win8.1-el megy az mtp és storage mód is carbon rommal. -
vazzz
őstag
válasz FET-MEN #35291 üzenetére
0106 Maclaw van fenn megjelenése óta, semmi bajom vele. Wifi bug volt az elején, cache/dalvik wipe megoldotta. Nincs jobb/újabb azóta cm11-ből. Délután azért kíváncsiságból felrakom a Liquid Smooth-t, ha már final...
[ Szerkesztve ]
-
vazzz
őstag
válasz killer1203 #35319 üzenetére
Mindegyikre azt írja, de attól működik.
Cpu tuning itt nem megy, kernel nem támogatja. Menüből tudod a cpu-t skálázni, de overclock nincs. -
vazzz
őstag
válasz Mr.Franczy #35337 üzenetére
Minden jó benne, de döcögősebb, mint a cm11, így már vissza is tértem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest