Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- EAFC 25
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- EA Origin
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
-
GAMEPOD.hu
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stifi82
aktív tag
válasz Balathruin #45650 üzenetére
Dobsz 1 linket hol van ez a 7es pont meg a többi cucc köszi
-
Balathruin
veterán
-
stifi82
aktív tag
válasz Balathruin #45652 üzenetére
oké nekilátok kocsiban az usb kábel behozom azt go, (és akkor így lemegy róla minden régi sallang)
akkuval az a bajom hogy bluetooth headsetel megyek aztán nem bírja ki vele a napot a régi rendszerrel simán ment másfél napot is. Vagy valami beállítási gondom van, de 4 éves akksitól meg mit várjon az ember.[ Szerkesztve ]
-
kepeszt
tag
Megpróbálnám előről,ujra rakni ,mert szerintem megéri a fáradozást.
Jelszóban tud valaki segíteni?Nekem nincs sajna meg régről. -
terra052
őstag
válasz Balathruin #45648 üzenetére
BÚÉK
Nekem újraindulgatott a legtöbb custom rom, pl a Vanir volt utoljára fent, az rendszeresen.
Most a készüléket csak webrádiók vagy Spotify hallgatására használom bt adapterrel at erősítőre kötve munka közben.
Sokszor nincsen napokig használva, itt van az asztalon bekapcsolva, és csak hallom hogy rezzen egyet, odanézek és a boot logót látom
Nem különösebben zavar, akár a régi noname sd kártya miatt is csinálhatja, amit nem is tudom, minek van benne.
Ja, de, a rom telepítésekhezwerkmania.hu
-
kepeszt
tag
válasz Balathruin #45655 üzenetére
Köszi erre gondoltam.
-
Llew
senior tag
Sziasztok!
Hogy tudom kideríteni, hogy a telefon vagy csak az aksi halt meg? Az elmúlt napokban 100%-ról kb 4-5 óra alatt nullára merül. 4.4.4 AOSP van rajta.
Illetve ha az aksi cserés, akkor mennyi egy új és érdemes-e rászánni, hogy a csaladában valakinek még lepasszoljam azzal, meg esetleg egy CM13 felrakással?Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
Llew
senior tag
válasz Balathruin #45659 üzenetére
Púposnak nem púposodik, csak veszettül merül.
Kb. mi az olcsó, illetve milyen utángyártottal érdemes próbálkozni?Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
duda1978
tag
Szasztok... Felraktam a 6-os rendszert azt a TWRP jön be telepítés után mindig.... hiába indítom újra
[ Szerkesztve ]
-
jeremos
tag
Valaki tud -e CM 14 ROM letöltö linket?
Megköszönném! -
jeremos
tag
válasz Balathruin #45666 üzenetére
Köszönöm!
-
jeremos
tag
válasz Balathruin #45666 üzenetére
Örömömre szolgál, hogy újra bekapcsolódtál a topicba, mint a három profi egyike. Ha már itt vagy kérdeznék is, próbálkoztam már itt a topicban azon kérdésemmel, hogy miért nem ismeri fel a sz.gépem a telóm?
XP-m van, az alap romnál felismeri, de se az AOPS, és a CM - nél már nem.
Felraktam a SAMSUNG USB Drivers for Mobile Phones (x86 & x64) v1.5.16.0 és a SAMSUNG Android ADB Interface Driver v2.9.505.831 drivereit, úgy ahogy Carline blogjában leirta, most rátettem az általad javasolt USB drivert.
De semmi, tudnál segiteni? -
HomePage90
újonc
Sziasztok valaki tud adni egy működő letöltő linket a cwm recovery hez?
-
Acef
addikt
válasz HomePage90 #45674 üzenetére
Hi!
Itt [Carline blogja], vagy az én blogomban találsz infót és linket.[ Szerkesztve ]
-
Acef
addikt
válasz HomePage90 #45676 üzenetére
Küldj gmail címet pm-ben, adok hozzáférést a mappámhoz.
-
terra052
őstag
Ti is??
werkmania.hu
-
Bzzz
senior tag
Szia Acef! Jó itt látni a régi ismerősöket, a héten megváltam én is az SAdvance-tól, már nagyon vacakolt, beszélgetés közben a telefonhívásokat is eldobta. És milyen telót nyüstőlsz jelenleg?,Én S6 edg-re tértem át(Sose lesz olyan kényelmes mint az SA). .
[ Szerkesztve ]
''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
-
Bzzz
senior tag
Én is ilyet akartam venni sokáig (előtte az S4 mini volt az álmom úgy tűnik egyezik az ízlésünk ), végül maradtam a Samsungnál.A megszokott rendszertől nem akartam megválni,remélem még kereszteznek útjaink,üdv!
[ Szerkesztve ]
''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
-
demars
addikt
válasz Balathruin #45687 üzenetére
Igen, mondtad múltkor is.
Mondjuk én nem buherálom azt ami jó (na jó, csak egy kicsit ), ha mindent tud ami nekem kell a működését majd megszokom.Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
terra052
őstag
Én Redmi Note 4G-re mentem át (5,5" ), két évig nyúztam, szerettem, maradt is a családban, majd jött egy S7.
Egyikkel sem lenne korrekt összehasonlítani az i9070-et, mindkettőt másért szeretem.
Az Advance meg marad a dobozában karcmentesen, hibátlanul, majd 2035-ben eladom nagyon soké' az ebayen vintage mobile kategóriában...[ Szerkesztve ]
werkmania.hu
-
Badni
csendes tag
Sziasztok!
Android 4.4.4 KitKat-et szeretnék a telefonra, ez alapján a leírás alapján:
logout.hu/bejegyzes/stauffenberg/aosp_4_4_4_android_a_samsung_galaxy_s_advance_dopp.htmlA gondom, hogy a lap alján lévő ,,Letöltendők" fül alatt található linkek közül csak a GAPPS nano-t tudtam letölteni, az update.zip-et és magát a rom-ot nem. Átirányít a letöltő oldalra, viszont onnan letölteni már nem lehet...
Tudna valaki segíteni, hogy honnan tudnám letölteni ezeket? Esetleg megvan valakinek?
Vagy már nem is érdemes a 4.4.4-vel szórakozni, hanem inkább a tavaly 07.18-án kiadott CM13-at kéne flashelni?
Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
-
demars
addikt
Szia. Link nincs, de xda fórumon ezt találtam, ha mindenáron ezt a janice féle aosp romot szeretnéd feltenni.
Update zip az ideiglenes recovery, azt le tudod szedni Acef blogjából.Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Badni
csendes tag
válasz demars #45691 üzenetére
Szia!
Köszönöm!
Az az update.zip, ami Acef blogján van, nem konkrétan ehhez a rom-hoz van, az nem gond? (azt hiszem 4.1.2-höz)
Nem minden áron ezt szeretném feltenni, csak a logout-os bejegyzés utáni hozzászólásokban azt láttam, hogy ezzel nagyon gyors a telefon és stabil.Vagy ehelyett melyik Android verziót lenne érdemes telepíteni?
Használja még valaki ezt a telefont? -
demars
addikt
-
Badni
csendes tag
válasz demars #45693 üzenetére
Köszönöm!
Olvasgattam itt a fórumon. Igazából az lenne a lényeg, hogy egy jól működő, stabil és gyors rom-ot telepítsek rá.
2016.07.18-án kiadott cm 13-mal mi a tapasztalat? Érdemes? Vagy inkább maradjak Fmod-nál?
Nem kell nekem a legújabb Android, csak menjen szépen, ezért kérdezgetem.[ Szerkesztve ]
-
howarju
csendes újonc
Sziasztok!
Üdvözlöm a fórumozókat.Segítséget szeretnék kérni Tőletek! Kaptam egy Samsung Galaxy GT-I9070 S Advance telefont,
ami indítás után kétszer kiírja, hogy „ A Factory Client leállt”! „OK” gombra betölt, és a
továbbiakban látszólag működik. Sajnos az akkumulátor kapacitása, bár 2450 mAh
nagyon hamar lemerül. Az eredeti tulajdonosa szerint azóta tapasztalhatók ezek a
gondok, amióta frissítve lett jb 4.1.2 – I9070XXLQE –re
Már többször volt Factory reset, de a jelenség nem szűnt meg.Sajnos, újratelepíteni nem lehet, a Kies azt írja ki, hogy „A legfrissebb verzió van
telepítve” Máshol meg azt: "Firmware lejárt, ill nem támogatott"
Több fórumot olvasgatva, a jelzett linkek már nem élnek, vagy vírusosak.
Legyetek szívesek adjatok instrukciókat, hogyan tudnám rendbe tenni, megjavítani
a felsorolt hibákat.T-Mobilos; Firmware: j2054k.I9070XXLQE;
Verzió: 4.1.2-I9070XXLQE
Compile Data: Apr.9.2013
A telefon gyári, nincs Root-olva.Várom szíves válaszaitokat!
Üdv: howarju.[ Szerkesztve ]
howarju
-
demars
addikt
válasz howarju #45699 üzenetére
Szia.
Egy teljes újra húzást javaslok!
Acef blogjából mindent megtudsz. Tőle tudsz minden szükséges drivert, romot, leírást kérni privát üzenet formájában.Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
- ÚJ, bontatlan iPhone 16 PRO MAX 256GB black titanium notebook.hu számla! 1 év Apple garancia!
- ÚJ, bontatlan iPhone 16 PLUS 128GB pink kártyafüggetlen! 1 év Apple garancia!
- iPhone 15 pro 128 GB fehér titán, 92% akkumulátor, karcmentes
- Bontatlan iPhone 16 Black 128GB 3 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128Gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest