Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shev acm7

tag

Sziasztok!
    Nagyon tetszik ez a teló, viszont most már kiütközött 1-2 érdekesség/hiba:
    1. apróság, már másodszor vettem észre: feltöltöm, megy nap közben, este kikapcs, és reggel bekapcskor szembesülök vele, hogy újra kezdte számolni az akksi működési idejét. A második esti kikapcs után viszont folytatja az előző nap kalkulációját. Ez a legkisebb "gond" ;-)
    2.tegnapi történet: vmiért bekapcsoláskor (illetve a középső gomb-alkalmazáskezelő megnyomása után) nem a kezdőképernyővel kezd a 7 képernyő közül, hanem a 4.-kel, tehát ami "legmesszebb" van. Ez már picit bosszantóbb.
    3. ettől viszont konkrétan agyf*szt kapok: szintén másodszor vettem észre, hogy nem lehet engem elérni...mi több, én sem tudok telefonálni. Térerővel nincs para, csak simán nem vagyok kapcsolható, illetve ha tárcsázok vkit, egyszerűen még a kicsöngés előtt szétkapcsol. Újraindítás megoldja a problémát, csak kicsit dühít, hogy amíg nem próbálok meg felhívni vkit és derül ki a gond, addig hiába próbál bárki elérni...
    Remélem vki találkozott már a fenti problémák vmelyikével, megoldásával, leginkább a 3. érdekelne, előre is köszi a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák